Shopping

Detta köpte jag i fredags då mamma kom och hämtade mig efter skolan :)

Jeans - JC 499:- st

Klänning- Cubus 30:- :O BILLIGT!!

Liseberg :)

Jaha nu är klockan 08.00 och jag sitter just nu på bussen från Vimmerby upp till Göteborg :D Vi ska till liseberg tsm med fabriken som är ett ungdomsställe, ungefär som en fritidsgård :) Kommer bli skit kul och det kommer självklart komma upp några bilder här framöver :D Kameran åker ju med men det är ju tyvärr lilla digitalkameran för vågar inte riskera att ta med den andra eftersom att vissa åkgrejer är med vatten och sånt. Och då finns det en del risker.! Och jag vill inte ta några risker med min kamera!
Min andra kärlek efter Michael<33


Hoppas ni får en trevlig dag! Jag kommer att sova över hos Rebecka då vi kommer hem till Vimmerby vid halv 2 elr 2 på natten. Så blir övernattning och sedan åka hem imon :)

Update

Nu börjar klockan närma sigi läggdags.. Ska upp kvart i 6 imon har jag tänkt ställa klockan så gäller att få sin skönhetssömn inatt :) Hoppas på att inte vakna till och från.. Gjort det i går och i förrgår och orkar inte det en natt till.

Idag har man varit men min kusin :) Blev en fotorunda med henne och va redigt kul att få testa på stativet uteomhus ;) Kommer komma upp bilder från det någon gång i veckan, så ni får lite bilder att kolla på :)

Men nu ska jag ta och snacka med Mike lite innan jag ska sova, och sen hörs vi inte förens på tisdag kväll elr onsdag. Finns några tidsinställningar men inget mer :)

Hoppas ni får en bra dag imon, det ska jag ha i göteborg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hämtat pengar

Nu har man varit i affären precis och fixat ut lite pengar som man ska ha med sig imon samt fixat lite smått och gott till resan dit oxå ^^ Mums!

Idag blir det nog mest slappa med min kära kusin, blir bara idag som jag har chans att träffa henne då hon åker hem på tisdag och jag e ju inte hemma imon elr på tisdag.. Men så är det.

Innan jag drog till affären satt jag och målade lite, med hjälp av youtube ^^ Men jag har inte kalkerat utan har målat själv ^^
VAD TYCKS??

Rätt nöjd :D

Men nu ska jag väl ta och kanske fixa håret.. Om det går vill säga.. Det har blivit jätte fettigt under natten trots jag tvättade det igår :( FY! Aja, ska tvätta det ikv igen så skit samma :) Och ska ju inte vara med nån annan än Natta och hon bryr sig inte så mkt ^^ hihi

NI får ha det så bra ås hörs vi :D

Musiktips! :)

Jaha nu tänkte jag då tipsa om en bra låt.
Brukar vanligtvis inte fastna vid sån här musik men denna gång gjorde jag det då det är ett bra gung och sväng i låten och man känner lite för att dansa faktiskt ;)

Enyoy!

Släktträffen va sådär..

Hemma från släktträffen och kan säga att jag inte va nöjd med den. Tyckte att den va rätt så tråkig då det bara blev att man pratade med dom som man redan kände. Tyckte det va rätt tråkigt.

Blev inte ens nått släktfoto då folket tyckte det va för några som hade kommit..
aja de få bilder jag tagit kan jag ju slänga upp.. Inte många men alltid nått 

Aja asso kunde varit bättre liksom :O Men ibland får det vara så.. Tyvärr..

Men nu ska man ha en slappar kväll. Blir nog film, fb spel och lite godis kanske. Blir även å prata lite med älsklingen och bästa kusinen skulle jag tro

Kram!

Släkträff på schemat!

Jaha, idag då är det ju släkträff som jag har sagt några gånger. Känner mig lite smått nervös då jag inte känner många alls av dom som kommer plus, jag kommer få träffa folk i min egen ålder och jag kommer inte våga prata med dom för jag vet inte vad jag ska säga då jag som sagt inte känner dom. Men hoppas det ordnar sig och dom inte är fega utan börjar prata :) Då tycker jag det alltid är mkt lättare att börja prata, bara jag slipper vara den som "tar första steget" så att säga. :)

Dagen kommer säkert bli bra och det kommer att komma några bilder har jag tänkt. Vet inte när men någon gång i den kommande veckan kanske? Vi får se :) Det är ju ingen brådska liksom!

Jag antar att jag just nu vid denna tid står och funderar över vad jag ska ha på mig. Känner jag mig själv rätt så kommer jag välja kläder precis innan vi åker och då kommer mamma och pappa inte vara så glada på mig. Men så är det ibland tyvärr. När jag ska bort har jag alltid svårt att välja kläder. Vet inte vf utan det bara är så av någon anledning :O Det är inte kul!

Men ha en bra lördag och hoppas på bra väder :D

Tidig morgon

Tidig morgon.. Vaknat till och från sedan 4 tiden och vid halv 7 gav jag upp och stänge på TV. Så nu ligger jag här i sängen.. Är trött och helt slut!
Vet inte hur dagen kommer bli. Det återstår att se.

Hade ingen speciell uppdatering men tänkte bara skriva lite smått så jag fick skriva av mig.
Hoppas ni förstår. Kommer typ inte blogga närmaste dagarna vad jag vet. Fixade ju iallafall inställda inlägg igår så det kommer att komma upp men troligen inget mer. Så är det ibland. Privatlivet går före bloggen!

Ha det bra!

Mysig fredagkväll :)

Hej alla :)
Sitter just nu och försöker slå min älsklings rekod på fb spelet diamond dash ^^ Just nu går det inte så bra, han kom om mig med ca 20.000 poäng och det ska jag allt ta ifatt! Det har jag bestämt mig ;) För en gångs skull ska jag vinna veckans 2:a plats ;) Fast vi får väl se hur det blir med det då jag inte direkt är bäst på spelet..

Denna eftermiddag har bestått av att handlat med mamma innan jag åkte hem, mamma kom upp och vi handlade jeans :) Kommer bilder sen imon elr söndag :)
Sen har det mest blivit säng häng men det måste man ju ha passade även på att pärla lite oxå ^^ Det kommer komma bild oxå nu i helgen elr början av nästa vecka :D
Men tog mig sedan en liten kort promenad bara för att vakna till lite och märkte sedan när jag kom hem att jag blev inte speciellt mycket piggare men skit samma.. Får försöka hålla mig uppe idag ändå ^^ Förhoppningsvis går tröttheten över snart så man orkar kvällen utan problem :)

Nu kommer väl kvällen bestå av att ta sig en lång varm dusch, käka en god köppizza, käka godis och chips samt kolla på en bra film :) Vet inte vad för film det blir men ikväll blir det filmkväll med mig själv! Det kan man alltid ha ^^ 

Funderar på att ta den där duschen snart så det är färdigt så jag kan slänga på min jump suiten och "chilla". Men ska nog ta coh försöka slå rekodet några gånger till samt kolla genom några bloggar :) Sen blir det duschen :)

Imon är det släktträff och jag kommer nu ikväll fixa några inlägg som kommer att poppa upp här imon så ni har nått att läsa :) Blir ju ingen uppdatering om dagen men blir uppdatering iallafall :)

Ha det så bra! Det ska jag :P
KRAM :)

Freeeedag :D

Heeeeeej alla kära läsare :)

Just nu är det rast här som gäller ^^ Bara en lektion kvar av dom 2 få som vi hade idag ^^ Gillar fredagar då de är så korta och det är roliga lektioner, handelsämnena ^^

Sitter just nu och kickar på mobiler med Rebecka ^^ Kul och se vad för kuliga mobiler hon hittar :P Fundera på att leta upp någon egen ^^ Måste ha en på G då jag snart kan byta och ska även snart börja förhandla med pappa och se om han kan vara snäll och ge mig en ny mobil :D Får se till att vara extra snäll ;) Då funkar alltid liksom :D

Men nu ska vi strax börja med lektionen så ska väl sluta blogga :D Efter skolan kommer mammi hit och vi ska köpa byxor till mig.. Hoppas jag kan hitta 2 st då jag typ bara har 2-3 HELA byxor hemma.. Det är illa! Alla går sönder HELA TIDEN! Gud jag hatar det :O

Men ha det så bra! Så hörs vi senare ikv kanske :D

Hemma tidigare

Hejsan Svejsan alla läsare :)

Ligger just nu i min säng coh slappar efter att fått komma hem lite tidigare än vanligt. Ca 30-45min tidigare faktiskt *:)

Blir nog att hänga med en svänga till affären senare och kolla ifall man hittar något gott :)
Sen blir det att försöka vara lite kreaktiv och sitta och "pyssla" :D Får se hur det går XD Kommer bilder sen nån gång XD

Idag i skolan hade jag nationella prov uppsats och jag tycker att jag är hyffsat nöjd med det jag kom fram till i uppsatsen. Hoppas på att det går bra då jag verkligen inte vill ha IG på ett ända prov denna termin som är kvar. Tror det är möjligt bara jag försöker :)

Men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inget mer att skriva nu.. Så det fick bli ett kort kort inlägg! Det får ni leva med ;)

HA DET BRA! NU ska jag slappa ;))

Mysigt med regn

Heeeejsan :D

Just nu har man kommit hem för bara en lite stund sedan. Regnar för fullt, men det är bara mysigt till en gräns, när det redigt öser ner och känns som åska i luften.. Då börjar det där mysiga försvinna lite.. Men man får väl hoppas att det återgår till det där mysiga regnet snart! :)

Idag i skolan har man inte gjort så mkt, man har fått reda på ett prov och hyffsat nöjd med det. Har sedan inte gjort nått speciellt alls.. Har blivit lite irriterad på en person i skolan ovh hatat skolmaten.. Gulachsoppa är inte någon höjdare, iallafall inte det som serveras i skolan.. Men nu är ju inte skolan bäst på mat så man förväntar sig ju inte så mkt direkt :) Men vi får ju mat iallafall.. Det är huvudsaken..

Ikväll blir det nog att sitta i sin jump suit och slappa framför daton och en film tror jag det blir oxå. Vet ännu inte vilken film det blir men det fixar vi om ett tag, elr lite senare ikv hel enkelt ^^
Nu ska jag nog ta och leka lite med mitt stativ och se hur det går :P Måste vänja mig liksom :D SNABBT tycker jag det ska gå :D :D

Ha det så bra så hörs vi :D KRAM!!!!

Lite äldre bild..

Mikes Present

Hejsan :)

Har ju sagt (om jag inte minns fel) att jag skulle säga vad för nått hemligt jag hade köpt till min älskling. Så tänkte göra det nu :)

Han tyckte det va fint och det tyckte jag va jätte kul verkligen :)
Kul att han uppskattade presenten! :)

ÄLSKAR DIG MICHAEL<3

Lite sur på sajter..

Någon som jag stör mig på...

HATAR när man inte kan logga in på facebook.. Facebook har nu ett tag krånglat för mig.. och det är jag verkligen inte glad över.. Det är så störande..

Samma sak gäller MSN.. Det är ofta jag inte kan logga in och i många fall blir jag även utloggad många gånger under tiden jag konverserar med Mike t.ex.. Asso det är irriterande! och rätt så störande då man camar och sen helt plötsligt så dör allt :( Bara blir så arg och ledsen :/ Dumma MSN som ska krångla!

Men nu ska man väl ta och lugna ner sig. IBLAND funkar det ju faktiskt lite iallafall..

Nationella prov del B klart

Hejsan alla :)

Just nu skiner solen och man känner vårens värme trots att klockan är ungefär halv 7 och det blåser smått ute. Men ändå skönt ute :)
Finns inte så mkt att göra och jag känner inte heller för att göra något speciellt.. Skulle vilja gå ut och gå en promenad men tror inte min mage redigt klarar det då jag bara för en stund sedan käkade mat. Men får se för i sånna fall ska jag ju gå rätt så snart medan solen är uppe och det fortfarande är någolunda varmt.

Idag i skolan hade vi nationella prov i Svenska delprov B. Det gick rätt så bra hoppas jag, det kändes rätt så bra iallafall så man får väl hoppas på det bästa iallafall :) Finns inte så mkt mer man kan göra åt det liksom ^^ Är det några av er läsare som gjort Nationella prov idag? Berätta gärna då :)
Efter vi hade haft nationella så skulle vi ha samhäll men den blev inställd då läraren va sjuk och det vi skulle göra på lektionen med vikarien hade vi redan gjort lektionen innan då läraren inte va sjuk.. Så jag vet inte redigt hur han tänkte.. Men va ju skönt med lite ledigt efter provet ^^ Då fick man slappa lite inför nästa lektion som va nästan 1,5 timme senare :) Så blev lång håla.. Men gör inget


Men nu ska jag nog ta och dra mig ut och gå en kort sväng iallafall, orkar inte sitta här hemma nu hela kvällen och bara kolla..

Om ni har något tips som hur man slutar bita på naglarna.. DELA GÄRNA MED ER DÅ!!!!!!!! :D :D :D