Sista Mars

Tjosan Tjosan alla läsare :D

Just nu sitter jag som vanligt vid Mikes dator och slappar, sitter och bloggar, facebookar, kollar bloggar,kollar andra sidor. Har faktiskt varit duktig och hittat en bra film som Mike hade på sin dator så sitter och kollar på den oxå :) Hall Pass heter den ^^ Har aldrig kollat på den så passade på nu :)

Idag har man varit uppe sedan ungefär halv 7 eftersom att Mike skulle upp och dra bort och göra Högskoleprovet, blev att jag vaknade då men försökte under ungefär 1 timmes tid att somna om men det gick inte så bra så jag gick upp och sa hejdå till Mike innan han drog och sen blev det att jag slappade vid köksbordet och läste posen/reklamen från igår och i förrgår tror jag det va samt att jag satt och läst igenom Norrköpings Tidningen och dom delarena :) Börjar faktiskt sakna Vimerby Tidning lite eftersom jag vill se dom nyheterna som händer runt där jag bor igentligen :) Men om det är nått speciellt som hänt så messar säkert mamma om det annars finns ju som sagt nätet att kolla på om det är så :):) Sedan efter ett litet tag av att varit uppe så märker jag en sak..
DET SNÖADE! Trodde seriöst att jag skulle dö :O Jag vill inte ha snö när det är sista Mars :O:O:O

Men nu ska jag väl strax ta och börjar byta om och göra mig i ordning då jag tänkte att jag skulle dra iväg runt 11 tiden nån gång :) Måste självklart kolla upp vilken spårvagn jag ska ta ^^ Börjar vänja mig vid att åka spårvagn och sånt nu här i stan, kommer bli tråkigt att komma tillbaka till lilla småland sen och åka med dumma KLT igen.. Fy vad jag hatar dom och deras dumma tider och tjuriga busschafförer, OKej att chafförer är inte tjuriga men dom flesta.. Det är inget kul -.-

Men nu ska jag inte skriva mer, ska kolla klart på filmen nu :D
Ha det gött :D

Lyckas inte få in någon bild.. Blogg.se verkar inte vilja det..

Dessa rubriker..

Hejsan alla läsare!
Önskar jag hade Iphone så kunde jag vara duktig och blogga då och då VARJE DAG :D Det vore nått va ;)

Just nu sitter man på Mikes rum som vanligt och är grymt trött igen.. Mike och jag drog oss till en konsumbutik som ligger en bra bit bort, va skönt att vara ute och gå trots att jag rört mig så mkt idag under dagen , men jag har ju inte redigt rört mig på detta sättet som när man är ute och går.
Men en sak kan jag iallafall säga, både Mike och jag är trött i kroppen och längtar redan till sängen, men lite för tidigt redan..

Idag på praoen va det rätt stressigt faktiskt, det va 25% på allt i hela butiken vilket lockade lite kunder kan man säga, så jag har sprungit fram och tillbaka i affären hela dagen! Det känns i benen.. xD Inte redigt van ;)
Men det som verkligen va positivt med dagen va att man fick mat :D:D Och den va skit god :D:D Maten kommer tydligen från nått riktigt populärt ställe här i Norrköping, men hur som helst så va det gott :) Hade rekommenderat stället om jag bara hade kommit ihåg vad det hette! Men gör ju tyvärr inte det så då får det vara helt enkelt..

Imon på förmiddagen tar man nog spårvagnen in till stan för att uträtta lite ärenden som jag har ^^) Samt att jag har ändå ingen lust att bara sitta hemma och glo tills Mike är klar med sitt högskoleprov.. Så ska även passa på att träffa min lilla skit gris till Nuttis ;);) Hehe! Ska bli kul då det va ett litet tag sedan :P Får se vad vi hittar på men hon pratade om att hon ville käka glass, men får se ^^ Inte säkert man är sugen.. Beror helt på vädret skulle jag faktiskt tro...

Men nu ska jag nog ta och kolla så Mike inte har somnat, har han gjort det måste jag väcka honom så han kan somna sen senare ikv.. Annars blir det inte bra!!!!

Men ni får ha det så bra så skriver jag kanske imon :)

Bara för att jag diggar denna vägg i Norrköping ;)

Fjärde dagen..

Heej Heej Bloggen :)
(Mike, hoppas det inte gör något att jag lånade din dator en snabbis!)

Jaha, då inleder man snart sin fjärde dag på praktiken..
Just nu är klockan strax halv 9 och jag är i full gång med att göra mig i ordning inför att ta spårvagen lite senare ^^ Idag ska jag ta en liten senare buss till stadium så jaginte kommer så jäkla tidigt.. Liksom jag har varit 30min tidigare hela veckan än vad jag igentligen behöver vara.. Men nu ska jag göra så att jag kommer knappt 10min innan :) Det blir skönare :) Fast jag måste ändå ta samma spårvagn från Mike men det gör mig inte så mkt :)

Eftersom att klockan inte redigt är så mycket ännu så kan man ju säga att jag inte har gjort så mkt idag.. Jag har iallafall inte ont i benen idag men jag kommer snart fådet igen.. DET VET JAG.. :s:s
Men än så länge kan man ju säga att dagen har bestått utav:
* Vakna
* Byta om
* Prata lite med älsklingen
* Kollat efter annan buss
* Sa hejdå till älsklingen som skulle till skolan
* Käkat frukost
* Skrivit loggbok om igår
* Fixat i ordning mig (NÄSTAN!)

Ja det är min dag än så länge då ;)
Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning!
Ha det gött!

Run run run, I´m on my way

Heeeejsan :D

Just nu är klockan strax efter 21 och man sitter själv uppe i Mikes rum och tittar på Greys Anatomy ^^) Mike och hans mamma och hennes sambo sitter nere i vardagsrummet och tittar på fotboll :P Blir väl att jag går ner och sätter mig där nere sen efter jag sätt färdigt på GA :)

Idag på praoen va det rätt segt.. Det va inte så roligt och idag har jag känt mig rätt så gnällig, känner att jag typ klagat hela tiden på att jag va trött, hade ont i benen, ont i fötterna, ont i huvudet och allt sånt där.. Aja ibland måste man ju få gnälla lite ;) Även om man kanske irriterar andra ^^ Men så är det tyvärr ibland ;);)

Det tråkigt med norrköping idag va att det regnade i typ 2 timmar.. Det är verkligen inget vi gillar.. Asso det regnade när jag slutade på praoen men som tur så skulle Mike och dom komma och hämta mig eftersom vi skulle åka och handla mat och sånt :P Fick med mig god sallad till middag imon på praoen! Tack Monica :D Kände mig verkligen grymt besvärlig eftersom att det inte fanns på City Gross så fick vi dra till Maxi som ligger en liten bit bort.. Men liksom det kändes nästan som att jag hellre hade tagit något annat på CIty Gross bara för att vi inte skulle behöva åka någon annanstans. Men nu är det som det är :) Det va snällt att jag fick min sallad iallafall :)

Idag har jag som sagt varit trött.. SJukt trött faktiskt! Grymt ont i fötterna.. Det är inte kul -.- -.- -.-  Hoppas verkligen att det har gått över lite tills imon, ska nog imon på praoen prova om det är bekvämare att gå i Converse än med inneskor som man har på idrotten.. Tror inte det men det är värt ett försök liksom ^^)

Men nu började Greys igen så jag skriver imon elr någon annan dag i veckan :D Ska försöka att uppdatera trots att jag inte är hemma och har tillgång till en dator hela tiden ^^ Men ni får lida lite just dessa veckor :) Sorry men Mike och praoen går före :D:D:D

Vill det ska vara sol imon :D:D:D:D:D:D:D Även att jag är inne hela dagen men ändå ;)

Trött tjej!

Hej alla :)

Just nu sitter man i Mikes rum och är grymt trött! Kan verkligen påstå att det är tröttsamt att jobba när man inte är van. Känner igentligen bara för att sova nu men man kan inte gå och lägga sig vid tjugo i 8.. Det är faktiskt en aning tidigt då jag faktiskt inte behöver ta spårvagn förens vid 9 elr senare :) OCh det är faktiskt rätt skönt att jag slipper åka buss och sånt jätte tidigt! Fast jag vaknar ju däremot tidigt.. Men förhoppningsvis gör jag inte det imon.. Vore verkligen skönt om jag lyckades sova HELA natta :D:D:D Gud va utvilad jag skulle vara då!
Imon blir det mer jobb och då blir det mer ont i fötterna,ryggen och benen!
HÄRLIGT???? :X


Haha! Min lilla älskling tycker det är kul att irritera mig genom att ha daton kopplad till TVn så han när som helst ska kunna byta över och se precis vad jag göra och skriver trots att han är nån meter bort.. Hahah! Så gulligt! ELR? ;)
Det är lite svårt att skriva när någon kollar vad man skriver, man tappar liksom konsentrationen!

Slänger in en bild så ser inte inlägget lika tråkigt ut XD haha!

Sitter på tåget.. :)

Lyssna på musik är livet.. Just nu sitter jag på tåget skulle jag tro :) Elr jo det vet jag ju att jag gör ^^) Skulle även gissa på att jag är ungefär i Rimforsa snart, men kan ha fel ;P
Skulle även gissa på att jag sitter och käkar lite sura nappar, dricker äppel mer, lyssnar lite på musik då och då samt pluggar engelska :) Måste ju tyvärr plugga plugga plugga under dessa veckor.. Det gillar jag verkligen inte.. Hatar när man läser en bok i skolan och man måste ha hunnit ett visst antal sidor till ett visst datum..

En sak vet jag iallafall, att när jag är hos min älskling så kommer jag njuta! :D

Hörs! :D

Nervös?

Hejsan alla läsare!
Just nu sitter man i sängen och slappar, borde väl snart kanske börja göra mig i ordning eftersom att jag ska tvätta hår och platta det och så :P Samt jag ska plocka ner det lilla som är kvar att plocka ner ^^)
Men tycker inte det borde ta allt för långt tid men man vet ju alltid, samt platttången tar ganska långtid att svalna..

Börjar bli lite nervös inför att vara borta 2 veckor, visst ni kan kalla mig barnslig om ni vill men jag är inte van att vara borta så länge, detta blir första gången jag är borta 2 veckor från mitt hem :) Men det är alltid kul att prova på nått nytt! Hur som helst ska det iallafall bli kul att praoa! Vet inte hur många gånger jag sagt det men det ska verkligen bli kul eftersom att jag har ett tag velat jobba på en sportaffär, det är liksom ett ställe där det alltid händer något och jag själv är ju fortfarande lite intresserad av sånt som finns i sportbutiker :)

Men nu ska jag nog ta och stänga ner daton och börjar smått göra mig i ordning.. Tänkt att jag ska vara färdig i god tid idag, och kanske hinna dra ut en stund i det fina vädret! :D


UPDATE OM DESIGNEN!

Tjosan!
Tänkte bara göra en liten uppdatering så ni vet!
Detta som står på sidan av bloggen,den texten som är lite information om mig. DEN STÄMMER INTE ALLS!
* Jag är inte 15år
* Jag har slutat spela fotboll
* Jag slutar snart mitt första år på gymnasiet

Så jag ska se om jag kan be någon ändra det! Det skulle verkligen uppskattas om någon skulle kunna hjälpa mig med det! Jag skulle även uppskatta om någon kanske kunde vara snäll och ta bort länken till den som gjort bloggen,den bloggen finns nämnligen inte kvar ens. Samt jag skulle vilja att någon kankse skulle kunna hjälp till att få in en header om jag lyckas göra en, annars skulle det vara kul om någon hjälpte mig med det oxå :D
Känner att jag begär mkt men skit samma :) Finns alltid folk som kan hjälpa till :)

Våfflor :D

Hejsan :)
Har nu duscha och filat fötterna :) Så skönt eftersom fötterna inte kommer ha chans att göra sånt på 2 veckor ^^ Så bäst att passa på då man ser fötterna är som dom är!
Men nu ska vi inte prata fötter..
Tänkte nu att jag skulle ladda upp lite bilder från igår och idag :)
Enyoy!







Så nu räcker det med bilder :) Får se om jag kanske hinner blogga nått imon innan jag åker med tåget mot Norrköping :) Men det ska jag säkert hinna med!
Får se om jag kanske fixar några tidsinställningar men kommer säkert kunna blogga någon gång under veckorna, uppdateringen kanske blir lite dålig men det ordnar sig! :) Kommer ju tillbaka och bloggar efter praoen då ju ;)

Before I die #4




Think before you do!

Hejsan alla läsare!
Skickade nyss ett meddelande till min kusin och det värkar som att jag väckte henne och det va ju liksom det som va meningen! Man ska inte sova bort sin fördelsedag.. Hon blir ju trots allt 18 idag så då ska man inte sova! SÖMNTUTA!
UPDATE!: JAG VÄCKTE HENNE INTE.. ANNELI GJORDE DET..

Sitter redan vid daton och klockan är bara halv 11,det är inte likt mig redigt..
Just nu sitter man och kikar runt på alla Canal + kanaler som vi har skaffat oss i ett helt år :P Finns lite roligt att titta på,lite filmer här och där är det meste men aja :P Vem gillar inte film liksom :D

Idag elr rättare sagt i eftermiddag blir det att åka bort till mormor och bli bjuden på underbara vofflor :D Kommer ta lite bilder där borta som kommer att komma upp här på bloggen :) Hoppas på en mysig eftermiddag då jag inte har träffat mormor och isor på ett par veckor ^^ Känns lite konstigt eftersom att vi bor knappt 1km bort från varandra,men jag har som sagt skolan och jag kommer hem sent och orkar inte masa mig bort dit.. Men idag ska jag iallafall med dit :)

Idag blir det även att ta en liten fototur ute skulle jag tro! Det är så fint väder och då måste man verkligen passa på att njuta! Självklart lite senare idag blir det även att försöka plocka ner det mesta av det som är kvar av packningen. Kan ju självklart inte plocka ner allt men det mesta av det som är kvar går att plocka ner skulle jag tro!

Men nu ska jag nog snart ta och börja fundera på att göra mig ordning. Ska nog ta den där fototuren nu på förmiddan så man har den överstökad innan man ska käka mat :P
Ni får ha det så bra och njuta i solen idag :) Det ska iallafall jag ;) ;)

Ur gullig bild ;D

Bjuder på 2 bilder från i sommras som jag nyss hittade ^^ Längtar tills det blir sommar så man bara kan gå i t-shirt :D Ja,jag har förändrats och går inte i jenas och kofta hela tiden ;) hehe!

Freeeeedag :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

Sitter just nu och sjunger för full hals, har tydligen så mkt energi kvar ;)
Har nyss blivit klar med att plocka ner allt inför Norrköping trippen i 2 eckor :) Tyckte först att det va för mkt jag hade tagit med mig men insåg sedan (med hjälp av mike) att det va lagom,och det är ju trots allt bra att ha med sig för mkt än för lite! :P

Idag va som sagt sista dagen i skolan på 3 veckor :D SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖNT! LIksom 2  veckors prao och sen en veckas lov :D Det kan inte bli bättre! Plus att jag får vara med min älskade älskling i hela 2 veckor och sova brevid han varje dag :D SÅÅÅ MYSIGT ;)
Idag i skolan har det varit jäkligt slappt oxå tycker jag.. När lärare är lite flummiga och vi i klassen oxå är det så kan man ju säga att det är som bäst!
Hur som helst så slutade vi iallafall vid halv 11 ist för kvart i 12 som vi igentligen ska.. :D Det gjorde att jag kunde slappa lite med Rebecka på stan och även hinna beställa mina tågbiljetter till och från Norrköping.
Men en sak har jag bestämt mig för. JAG SKA BÖRJA KÖPA BILJETT I VIMMERBY! DOM I HULTSFRED SUGER PÅ DETTA -.- Så nu fick jag ur mig lite ilska! ;)

Nu ska man väl snart tvätta ansiktet och ta på ansiktsmask sedan blir det att dra ner i duschen och sedan blir det kanske att man slänger i sig nån pizza och sedan kommer nog jag sitta klistrad framför daton och TV och kanske någon film :) Det är ju trots allt fredag och då är det mystajm :D Blir självklart godis tills daton/film/tv tittandet :P Självklart är min favvo med oxå ;)

Måste verkligen säga att dessa är grymt beroendeframkallande! HAr iallafall redan bestämt mig för att en sån här skönhet ska följa med mig på tåget och hålla mig sällskap under tiden jag plugga Engelska, Måste ju tyvärr göra det under praoen men så är det. Så mkt gör det faktiskt inte för hoppas på att jag hinner med rätt mkt.
Hade tänkt att jag skulle läst lite idag men jag orkade inte redigt.. OCh känner inte för att sätta mig och läsa nu för det är för sent enligt mig och jag pallar ändå inte..

Men vi hörs imon skulle jag tro :D Hejdå!

22 Mars 2006 - 6år sedan :'(

Idag är det 6år sedan vi förlorade dig, jag minns det fortfarande trots jag inte va mer än knappt 10år gammal när du somnade in. Jag minns hur mkt jag grät då jag kom hem från skolan och fick veta att du va död, jag trodde inte det va sant! Jag ville inte tro det trots att jag visste hur sjuk du va och hur dåliga dina njurar va! Men det gick inte att begripa!
Sitter just i denna stund och gråter och tårarna rinner för jag saknar dig så mkt! Vill ha dig tillbaka,men vet att det inte går :(

Jag kommer alltid att älska dig och kommer aldrig glömma dig! Du finns i mitt hjärta där du föralltid lever vidare!

Älskar dig Sudden! :( <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I dont wonna be afraid

Hej alla kära läsare :D

Idag har skolan verkligen varit slapp, visst vi hade en redovisning som vi skulle göra men det gjorde man ju på mindre än 10min :) Sedan har vi även haft att vi skulle spela in ett säljsamtal, jag och Malin S han gör det idag ,men det kunde ju gått bättre än vad det gjorde ;) Vi spelade in sammanlagt 9 videor, 1 av dom glömde vi säga massa saker och lade till dom i slutet av samtalet,2 av dom blev bra och en av dom blev mer fakta på än den andra, samt dom återstående 6 va helt fail. Det va bara massa tabbar och skrattanfall på dom! Snacka om att det e svårt att hålla sig från skratt när man har en kameran som filmar än. Asso det är bland det svåraste som finns då det är väldigt lätt att få ett skrattanfall om man går HA11 ;) Vi är liksom experter på att flumma,klanta oss och skratta massa ;) Men jag är iallafall nöjd med dom videorna som vi fick ihop ;)

Det va även prat om att vi KANSKE ska spela upp videorna i klassen och få se hur andra har gjort och vad de har pratat om :P Om jag säger såhär, jag går iallafall med på att visa våran,stolt över den liksom ;) Men sen vet man ju inte hur det är med alla andra i klassen, jag är ju trots allt bara 1 utav de återstående 18 i klassen så.. Men man kan väl hoppas på att de andra oxå vågar bjuda på sig själva, det är ju trots allt bara klassen som ser och inte hela skolan! :) Då borde det vara helt okej ;)


Idag efter skolan så hade jag tänkt att jag skulle ge mig ut och gå men jag kände inte för att gå ut och gå själv så då kollade jag med pappa och mamma och då hade de tänkt att cykla en sväng, jag följe då med dom :P
Så hela familjen Gungård va ute och cyklade i Målilla ^^ Eftersom det är grymt många här i lilla Målilla som känner/känner till oss/vet vilka vi är så tänkte säkert många:
"Jaha,här kommer hela familjen Gungård,va trevligt :D" Elr vad tror ni? ;) Jag tror så iallafall :P

Aja nu har jag tänkt att jag ska gå och göra i ordning min resväska för att packa ner lite av sakerna imon ^^) Åker ju trots allt på söndag och ska vara borta 2 veckor så måste ju kollla så jag inte glömmer något! Det blir verkligen inte bra då! :/ Lite långt att åka för att hämta liksom, 17mil .. Nej skulle inte tro jag sätter mig på tåg och tåg för att hämta så blir att få med sig allt på en gång! :)

Jag har den stora elr mittersta :P

Men ha det gött så hörs vi :D

KORT KORT INLÄGG

Heej :>
Just nu sitter jag och kollar Greys Anatomy :) Just nu hänger jag inte med något typ, jag vet inte vf men så e det XD
En sak jag tänkt är iallafall att jag verkligen ska börja samla ihop pengar!
Har idag varit duktig och skrivit ut CV och skrivit på kuvert så imon/fredag ska jag börja dela ut dom :P Hoppas på sommarjobb nu!

Idag i skolan gjorde jag omprov, det gick hyffsat bra hoppas jag, det kände bra iallafall. Det va hyffsat lätt att skriva faktiskt :D Glad för det iallafall ;)

Men nu ska jag gå och sova typ så säger godnatt och hörs nån annan dag :D >Blev inte mkt bloggande idag men så e det vissa dagar!