Godkänd :D:D

Hejsan alla :)

Sitter just nu och myser i min älsklings tröja :) och lyssnar på musik och sjunger till Per Gessle! Har fastnat lite för han nu igen :P Åker kanske tillbaka lite i min barndomsfas ^^ Då jag va helt totalt galen i han :) Jo juste.. samt jag firar att jag har gjort färdig den sista inlämningsuppgiften i Servicekunskap :) Alla andra i min klass fick uppgifterna igår och jag fick dom idag och är redan klar :) Känner mig redigt stolt om jag får säga det! Och jag blev godkänd på mitt entreprenöskapsprov idag oxå :) Så detta är en redigt bra dag! Känner mig redigt taggad inför sommarlov nu! Känns verkligen att sommarlovet närmar sig med storm steg då vi får mindre och mindre lektionen för varje lektion som går, samt att vi får mindre och mindre att göra på lektionerna :) Men det gillas faktiskt ^^

Ikväll blir det att kolla på film hela kvällen lång har jag tänkt mig :) Har även köpt hem lite godis så jag har tills ikv och helgen :) Har ju faktiskt fått hem alla mina filmer nu, alla utom en vill säga.. Men den va slutsåld så får den när den finns på HOME ENTER igen!

SHHHHHHIIIIITTTT!!!!!! Råkade precis radera allt jag hade skrivit :O:O:O:O:O:O:O:O:O Vilken tur att det finns en ångerknapp alltså... Fy! Annars hade det inte blivit någon bloggning och vet ni hade blivit ledsna då!

Jo imon då.. DÅ E JAG LEDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Och det är jag för att jag inte har några rester i skolan på något sätt samt att typ mer än hälften av min klass ska skriva prov imon och vi som inte behövde göra det fick stanna hemma imon :D Så gött!!!!!!!!!!!!!!!! Så imon har jag inte en aning om vad för nått jag ska göra.. Har INGET planerat.. Så det återstår att se vad jag hittar på! Om vädret håller sig drar jag kanske ut på en fotorunda bara för att få lite nya bilder :P Så hoppas på fint väder imon :D

Men nu ska jag snart dra ner och duscha tror jag och sen ska jag läsa lite tidning ^^

Ursäkta bilden.. Ser nog lite smått trött ut! xD Man kan inte alltid vara pigg för skjutton ;)

Bilder från helgen del 3 :)

Nu är vi då framme vid del 3 :) Vi närmar oss slutet av helgen :D
Detta är söndagen då det va morsdag!

Började med tårtorna redan tidigt på morgonen :)




Kör på en sista del imon :)
Ha det gött tills dess! :)

Film sen

Heeeeeeeeej :>

Sitter just nu och mamma hjälper mig att fixa våfflat hår :) Ett evighetsarbete men hon va snäll och ville hjälpa mig idag :)

Förövrigt har jag försökt att plugga men det går inte bra.. Jag har verkligen inte någon ork till att sitta och plugga.. Det blir att plugga på bussen imon! Det är min livlina kan man säga!

Har tänkt att kolla på lite film sen när håret är färdigt, blir en nya film som jag inte har kollat på här hemma än :) Har sätt den hos Mike däremot och den föll mig verkligen i smaken! :) Så det blir min kväll samt att jag ska rota fram en chokladkaka här som ligger i ett skåp här hemma :) MUMS!

Hoppas ni får en trevlig dag :D
KRAM!!!!


UPDATE: Sket i håret...

Bilder från helgen del 2 :)

Jaha du påbörjar vi del 2 :)
Kvällen hos Emma och Ante :)

Skit trevlig och rolig kväll med roligt folk :D

Nästa del kommer imon :)

Samhäll strax

Hejsan alla :D

Har varit hos läkaren idag på morgonen och det gick bra. Mer behöver jag inte säga, inte just nu iallafall :)

Sitter just nu och väntar på att samhälls lektionen ska börja :) Blir ca näst näst sista lektionen av samhäll som jag kommer ha under min skolgång och det känns redigt gött det :)

Idag händer det nog inte speciellt mycket, blir nog att plugga lite tills imon då jag har ett prov.. Hoppas verkligen på att jag klarar det, men det vi ska kunna är lite svårt enligt mig..


Men jag har faktiskt inte så mkt mer att skriva :) Finns inte så mkt att skriva när man sitter i skolan.. Det händer liksom inget direkt! Hoppas ni förstår lite ^^
Men nu ska jag ta och kolla lite på mobilen jag troligen ska köpa :D YEAY! SÅ taggad på nu mobil alltså :D:D


Underbar bild från helgen :)

Ja.. Rubrik.. Ja..

Hejsan alla kära läsare :)
Sitter just nu och kollar på Birg Brother :) Sitter och små klagar lite över att Annica bara snackar om att hon saknar Marcello.. Vi bryr oss inte att hon gör det!

Men hur som helst. Dagen idag har varit bra, rätt så grymt tråkigt väder däremot men så är det tyvärr ibland :( Men hoppas på bättre väder imon :) Har hållt på att klia sönder mig men det ska vi ordna upp imon när man ska till läkaren vid halv 9 på morgonen så missar en del av förmiddagen av skolan, men läkaren är viktig så måste tyvärr missa lite :(


Ikv har jag suttit och lagt in lite bilder på fb, snackat med min älskling, käkar godis, letat mobil och abonnemang med pappa :)
HAr hittat ett som jag verkligen är inne på att ta :) Måste bara kolla om jag kan byta nu pga mitt nuvarande abonnemang. Vi ska kolla upp det nu i vecka och sen får vi se lite vad som händer :) Snart kanske jag är ägare till en ny mobil :D :D :D Det vore verkligen inte fel om jag säger så :D

Godnatt, blir sova om en stund så säger godnatt nu :)

Beställt :D

Har beställt filmer :D
YEAY!

Beställde det igår kväll och de borde komma hem ca fredag elr måndag :D YEAY!
Blev dessa :)


Från CDON.com

    
Från Homeenter.com :)

Sjukt kul med nya filmer :D

Bilder från helgen del 1 :)

Här tänkte jag slänga upp lite bilder från min underbara fullspäckade helg :)


Bilder från promenaden till affären och till Emma och Ante.

Elvira, Emmas sak :)


Detta är del 1 :) kommer komma typ 2 delar till för att dela upp det bättre :)

Min helg :D

Hejsan alla läsare! Bloggen har ungefär legat nere hela helgen. Men jag har trots allt varit hos min älskling och då vill jag inte blogga bort allt underbart tid med han. Istället för att blogga har det varit fullt upp :) Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder här nu i veckan :) Fixar det som tidsinställt skulle jag tro :P Då vet jag att det kommer upp liksom ;) hehe!

Hur som helst.. Kan ju berätta om helgen trots att bilderna kommer i ett annat inlägg :)

Fredagen började med att jag kom till Mike och han hämtade upp mig vid resecentrumet. Efter det tog vi närmaste spårvagn hem till han och där blev det lite slappande innan vi skulle ta och gå en rätt bra promenad för att komma till ett område av Norrköping som jag aldrig varit i förut :) Vi skulle till en affär som ligger ca 1timmes promenad från där Mike bor och där skulle vi möte upp Emma och Ante samt lilla söta Thoe :) Vi skulle handla lite för Mike skulle baka tårta till morsdag :)
Efter vi hade handlat hänge jag och Mike med hem till dom och va där några timmar :)

På lördagen vaknade jag redan klockan 6 och kunde sedan inte somna om.. Snacka om att jag va lite irriterad för det men så är det. Sedan runt 11 tiden blev vi själva i huset och satt då framför teven och myste lite och kollade på Big Brother repris från fredagen. Lite senare på förmiddagen kom Mikes bror Stefan till oss och Mike och han spelade på teven och daton och jag låg i Mikes säng och somnade samt spelade Draw Something :)
Sen när det började närma sig kvällen tog vi och började dra oss mot Emma och Ante för att se på Eurovision Song Contest. Innan blev det lite chipstaplande samt SingStar :) Redigt trevlig kväll :)) Vi åkte inte hem förens halv 1 så blev lite sent :)

På söndagen gick vi upp runt 8 tid och gick då för att försöka få i ordning på tårtorna. Vi började med grädden och det är inte lätt att göra grädde utan elvisp märkte vi.. Men vi hittade inte vispen så det va bara att stå i ca 1 timme och 15min och försöka få nån puffig grädde men det gick inte så bra tyvärr! Men sedan fick vi hjälp med att hitta elvispen och då gick allt så bra :) Medans Mike fixade lite med tårtan gick jag och fixade mig och sedan bytte vi plats :) Framåt 2 tiden började folk komma hem till Mike :) Va redigt trevligt då jag fick träffa några som jag aldrig har träffat förens då :) Blev en trevlig eftermiddag med tårta,kakor,skratt,pratande med trevliga människor :)

Sedan på kvällen körde jag och Mike på tevemys och satt hela kvällen framför teven och snaskade på chips och choklad och pepsi :) MUMS!

Ja detta va då min trevliga och fullpackade helg :D Hoppas på flera sånna ;) hehe!
Bilder kommer som sagt senare i veckan :)

Hungrig....

Hejsan alla, sitter just nu och väntar på att vi ska få gå och äta.. Är grymt hungrig!!!!!!! Håller på å dö av hunger känns det som :O
Hoppas det är något gott till lunch idag i skolan.. Men jag har ju med mig corny och sånt sedan till tåget :P Får hoppas det räcker :P Måste iallafall ha med mig mkt dricka.. Det är varmt och jag dricker grymt mkt då! :P OM ni ville veta liksom!


Idag drar jag då till Norrköping, ska bli kul att vara där nu när det är så skönt väder så det verkligen är skönt att vara ute :) Och ta massa roliga och fina bilder :D UNderbart väder= UNDERBARA BILDER :D Enligt mig iallafall ;)

Nu ska jag inte skriva mer,

Ha det bra :D KRAM¨

Tänk att detta är bara några få månader sedan det va sånt här väder.. Usch för snö alltså!!!

Handledarkurs gjord

Hejsan :)

Har idag varit på handledarkurs och vet inte vad jag ska säga mer än att det va grymt tråkigt.. Och en annan sak.. JAG GÄSPADE HELA TIDEN.. kände mig oförskämd men va sjutton.. Det är onsdag och då är jag trött pga lång dag i skolan och samma ämnen hela dagen..
Aja, kan säga en sak till.. JAG ÄR RÄDD FÖR ATT KÖRA! Behöver inte gå in på detaljer..

Men nu ska jag kolla på Eurovision Song Contest och blir även att fixa håret och plocka ner det sista som går att plocka ner ikv :) Ska även ta och försöka göra något åt mitt myggbett som jag tror jag precis hittat.. Ska kolla om det är myggbett..

Men ha det så bra, imon drar jag och blir typ ingen bloggning då i helgen :) Kanske nått inlägg men inte mkt mer. Ska njuta av tiden med älsklingen<3<3<3

Tycker detta colage e fiint<3

Promenadbilder del 2

Här kommer del två :D

Rolig promenad :D Minne for life as allways ;)

Ska väl packa..

Hejsan alla läsare :)
Vet inte vf men jag tror det e lite värmen som gör att jag inte är så bloggsugen.. Vet inte vf men så ligger det till just nu :)

Hur som helst! Ska snart börja packa ner grejer inför fredag då jag tar tåget till älsklingen<3 Kan inte packa imon kväll då jag kommer hem runt halv 9.. Då kommer jag inte orkar packa ner då jag ska duscha oxå.. Så måste ficka det ikv! Om ni undrar så ska jag på handledarkurs imon efterskolan :) Får se om jag somnar elr inte.. skulle tro på att jag gör det.. Sitta i 3 timmar och lyssna på massa saker som jag ändå inte kommer hänga med i låter rätt tråkigt..

Får se om jag orkar med lite svenska sen efter packningen, Suzann och jag måste vara klara med det tills nästa vecka och vi är inte redigt det :) Så får se om jag får nått gjort.

Men nu ska jag dra :)
HÖRS!!!

PS.. Vissa säger jag ska vara ute nu när det är fint väder, men jag orkar inte!

Promenadbilder del 1

Va ju som sagt ute och gick med nuttis förut i lördags :)
och lovade ju att bilder skulle komma så här kommer dom :D Elr några xD





Tänkte dela upp detta i 2 delar, bara för att inlägget inte ska bli allt för långt. Så nästa del kommer imon :)

Love song

Hejsan igår blev det inte direkt någon bloggning. Jag orkade inte, kände inte för det.
Ibland har man sånna dagar.. Hoppas ni förstår! ;)

Men nu har man precis kommit upp från duschen, skönt med en dusch,SKA  strax börja fixa håret så det går att få någon ordning på det imon :) Jobbigt att fixa det på kvällen men skitsamma, jag behöver ju inte bry mig lika mkt på morgonen då :) Och det är bra då jag typ ALLTID försover mig nu förtiden -.- DET ÄR INTE OKEJ!!!!!!!!!!!!!!!
Måste verkligen börja gå upp när klockan ringer så jag inte behöver stressa och hinna allt på mindre än 15min -.-
Det är jobbigt..

Idag i skolan har det varit slappt, slutade vid 10.45 :O och slutar igentligen vid 15.50 på tisdagar! Men det va för att alla 1:or gjorde nationella i matte, och vi som inte gjorde det (vi som inte ska läsa en högre matte nästa termin) vi fick plugga matte i 3timmar.. Fy! Fast det gick helt okej faktiskt :) Och det är jag nöjd med :) Och nöjd med att man fick komma hem vid halv 2 ;) Det tackar man absolut inte nej till!

Nä men nu har jag faktiskt inte mkt mer att skriva. Sorry men man har sånna perioder ibland.. tyvärr..

Nu ska jag käka, sen fixa håret, leta upp tågtider till fredag och söndag elr måndag, snacka med Mike, kolla på Eurovision Song contest semifinal 1 och sen blir det inte mkt mer :)