Spårvagnen snart :)

Hejsan!
 
Idag är man uppe sedan halv 7 tiden, då Mike drog iväg till det han gör varje vardag :) Har blivit att jag har fixar och käkat frukost, städat och gjort rent marsvinens bur så nu är det fint och rent :) Dom verkar nöjda ^^
Sen har det bara blivit att slappa framför TV, blir vid 11 tiden att hoppa på spåragnen och ge sig iväg till Emma och Theo (Mikes brors flickvän och deras barn) för att spendera lite tid :) Har aldrig umgåts själva så ska bli kul :) Vi får se vad vi hittar på helt enkelt, inget är planerat :)
 
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning så jag inte behöver stressa, ta det lugnt och bara slappa samtidigt som man gör sig i ordning :)
 
Men nu ska jag inte skriva mer :) Ha det bra så hörs vi :)
Lite flumm blir man trots man är själv ;)

Spain, day 9!

Jaha, dag 9.. dagen vi åkte hem... Usch va tråkigt det va men ändå kul på samma gång, längtade efter mamma,pappa, Mike och alla andra där hemma!
 
Här är dom få bilderna från den dagen :D Blev inte många alls!
 

Påväg hem med Sj Snabbtåg

Hejsan folket! Nu sitter man på tåget till Linkping. Den hemliga destinationen va Malmö :) Har haft en skittrevlig helg med mamma, pappa och älsklingen. vi har ätit gått och slappat massor :) Vi har varit på stan och strosat runt och vi har haft allmänt trevligt :)
Just nu är vi i Alvesta och när vi anländer till Lionköping blir jag och älsklingen upphämtade av hans mamma och hennes sambo :) Sedan blir det att spändera höslovet i Norrköping :) Kuuuul!

Vi har varit ute från hotellet sedan ungefär kvart i 12 och efter det har vi gått runt lite på gatorna och letat efter några butiker och sedan satt vi i solen framför centralstationen och sedan bestämde jag och älsklingen att vi skulle gå ut en sväng och gå och titta oss omkring. Det blev att vi gick så att vi kunde se The Turning Tower :) Redigt fint, dock tråkigt vi inte va precis framme vid det. Det får bli nästa gång vi åkte till Malmö helt enkelt :P (när det nu blir av vill säga)
 
Just nu är jag sjukt trött och vill bara sova! Vill verkligen det!!!!!!!!!! :)
vill hem till en säng och bara slänga mig i den och sträcka ut och sova! Gud va skönt
 
 
Men nu tänte jag låta Mike sitta vid daton och jag ska vila mig!
 
Ha det bra så hörs vi!

Spain, day 8!

dag 8.. jaha vad ska man säga om den..
Jo vi kan börja med att det va en slappar dag. Vi skulle bara gå runt i affärer och varva ner efter den intensiva veckan vi haft.. Så blev mest chillande! men det va redigt skönt då kroppen fick vila mycket mer än den fått på veckan! 
Vi shoppade som sagt, nöjd med det jag hittade :D Kommer göra ett spec inlägg för shoppningen :P
 
På kvällen gick vi till ett fint ställe, en mexicans restaurang och där åt vi taco, Inte redigt sån taco som vi har i Sverige dock men helt okej att äta faktiskt :) Då slutade kvällen redigt illa då min fasters sambo blev rånad på stt guldhalsband.. Det va inte något bra slut på spanien resan....
 
 

Spain, day 7!

Nu blir det dag 7 :D Kommer verkligen bli tråkigt när jag inte får kolla igenom alla bilder här på bloggen igen, asso att dom poppar upp då och då..  Men nu ska jag beskriva dagen!
 
Dag 7 började med att vi gick till strande igen :( Dock satt jag under parasollet hela tiden, jag hade massa kläder och handduskar på mig för att det inte skulle bränna mot kroppen.. Speciellt benen!!!!!!!! Men jag passade på att plugga igenom massa läxor och läsa en vanlig bok! Då hade jag sysselsättning iallfall :P Och va allmänt skönt att vara ute :D Blev en god lunch på stranden oxå! Sjukt gott att äta vid stranden, allt smakar såååå mycket bättre! Efter stranden orkar jag inte gå hem för det gjorde så ont med solbrännan så valde att ta cykelhem :P Skönt att slippa gå och kul att prova nått nytt :P Va en redigt trevlig kille vi fick som chafför så det va okej att åka :D :D
 
Efter det blev det att gå hem och försöka att svalka ner solbrännan så det inte gjorde lika ont.. Efter det blev det att gå runt lite och kolla runt på stan :) Gick bland annat in på HARD ROCK CAFE :D så nu har jag varit där :D YEAY!
Vi åt även världens godaste glass! Glass från italien :D MUMS!!!
 
På kvällen va 5 av oss 8 som va på resan, på fotboll när FC barcelona spelade :) Jag, Anita och Linda valde att stanna hemma. Dock ångrar jag att jag inte gick.. nått jag verkligen skulle velat nu i efterhand känner jag :/ Men gjort är gjort tyvärr.. Men vi 3 valde att gå runt lite på stan, gå i på starbucks och ta lite fika och sedan handla frukost till dagen där på för att sedan vara hemma och slappa. Jag va hemma och slappade samt pratade med älsklingen :D Gud va kul :D
 

Hemligt destination.

Godkväll alla läsare!
 
Ikväll har man haft fullt upp med att packa, har haft fullt upp med det eftersom att jag ska bort över helgen till hemlig destination och sedan i veckan så ska jag vara hos min otroligt underbara älskling <3 Ska bli så underbart att vara där en hel vecka :) Mike är inte hemma så mycket på dagarna och då ska jag sitta och plugga för fullt :) Då ska jag få 2 elr 3 arbeten gjorda :) Så jag kommer att ha fullt upp om man säger så :)
 
Nu sitter jag och snackar lite smått med älsklingen min, efter det blir det att hoppa i sängen och sova. Imon blir det upp lite tidigare så man hinner packa ner det sista :)
Idag har vi även fått känna på den första snön, och det är inget som jag gillar kan man säga.. Alldelse för tidigt med den förbaskade snön, kan vänta till slutet av  november eller början av december liksom.. Innan dess är det för tidigt.. Och sen ska den vara borta senast i februari. Absolut inte senare och jag blir lika besviken varje år då jag ändå inte får rätt... Blir alltid snö längre tid...
 
 
Men nu ska jag inte skriva mer :)
Ha det bra!

Spain, day 6!

Nu tänkte jag väl att vi lite smått kunde köra på dag 6 :) Så vi kommer framåt med dessa inlägg från spanien :D
 
Dag 6.. ja vad ska man ta och säga om den dagen må tro? Jo vi kan ju börja med att säga att dagen började bra men slutade mindre bra..
 
Vi började dagen med att vakna som vanligt och sedan började vi göra oss i ordning och sen blev det att dra på skorna och ge sig av mot stranden! Alice och Albin hade verkligen längtat efter att få gå till stranden och slänga sig i medelhavet! Jag va väl inte så taggad till att bada men det fick gå ^^ Jag hade iallafall bestämt mig för att bada minst en gång i medelhavet, inte varje dag man får den chansen att göra det liksom ;) Inte jag iallafall!
Vi va vid stranden ungefär från 11 till 16, vi hyrde badstolar och parasol för 18 euro! Det är dyrt.. nästan 200 kr.. men vi behövde skugga och det va den enda som fanns, så det fick gå liksom :)
 
Efter badet blev det gå hem och så, och då upptäckte man även hur mycket man hade bränt sig.. shit va ont jag hade! Så efter vi gjort oss i ordning blev det att börja gå (inte lätt i värsta solbrännan att gå) till barcelonas mest populäraste tapas restaurang :D Det blev en så kallas födelsedagsmiddag för min kära faster som bjöd oss på resan :) Vi bjöd henne på värsta dyra middagen :DVi lyckades få bord och det va nått vi va redigt stolta över :) Det va underbar mat och vi hade världens bästa servitris :P Så borde servitriser vara i Sverige :D
 
Det räcker nu kör vi på en hel hög med massa roliga bilder :P
 
Detta va då alla bilder för denna dag ;)

The world is mine!

Hejsan alla läsare :D
 
Nu tänkte jag att jag skulle vara så duktig att jag skulle ta och blogga lite snabbt ;) Vet itne hur långt inlägget lär bli men en liten text slänger jag iallafall in till er :)
 
Idag har vi haft lite smått firande för pappa som fyller 50 år nästa vecka så det bjöds på fika och vi kollade på alla mina spanienbilder :) Redigt trevlig eftermiddag :)
Jag fick köra för att hämta och lämna farmor, va jättekul att få prova på att köra på stora vägen, fick köra på E 34 för första gången :) Det va skit kul att få prova komma upp i 90-95 km/timmen :) Nått jag verkligen vill göra snart igen :D
Nu under igår och idag så har jag sammanlagt kört nästan 9mil :D Så underbart det känns! Känner även att jag verkligen iallafall börjar få en bra början på körningen. Börjar känna mig säker och känner att det inte är så svårt, känner även att jag börjar tycka det går lättare och lättare och gissar på att det är för att jag lär mig nya saker hela tiden :) Men dock längtar jag inte tills jag ska börja plugga teori :P Det är inte direkt något som låter lockande, det låter bara krångligt och jobbigt och svårt.. Men får hoppas att det är mkt lättare än man tror, fast har ju hört av många att teorin är svårast och att de flesta kuggar iallafall 1 gång innan de lyckas. Hoppas bara jag slipper kugga.! Vill klara det direkt och samma med uppkörningen! Det är typ min dröm att lyckas med det direkt och bara bli person med körkort så snabbt som möjligt :)
 
 
Men nu ska jag inte prata massa körkort :) Nu ska jag fortsätta kolla på Ghoste Wisperer och käka lite chips innan det lite senare i kväll blir dax att hoppa ner under täcker för att sova lite :)
 
 
Ha det så bra så hörs vi :P
En instagram bild på mig i mina praktikant kläder :) WOHO!

Spain, day 5 del 2!

Del 2 av dag 5 :)
 
Efter vi hade åkt buss blev det att vi klev av mig Camp Nou, där gick vi en rundtur runt hela arenan, vi fick se omklädningsrum, platserna där spelarna sitter och väntar på att få komma in på planen, sitta på sittplatserna, vara upp i radio och tv rummet där alla kommitatorer sitter och pratar och massa annat :) Redigt kul att få uppleva det! Hoppas jag får uppleva någon annan arena, någon stor i Europa.
 
Efter det så hoppade vi på turist bussen igen och fortsatte då hemåt, där valde vi en liten restaurang där vi käkade pizza :) Första gången jag åt kyckling pizza och det va gott :P Dock va den dyr.. 140 för en pizza och en liten läsk.. DYRT! Men värt det :)
 
På kvällen tog vi tunnelbannan till den stora fontänen som jag tyvärr inte kan namnet på :/  Men det är en stor fontän som lyser och som spelar musik runt omkring och det är tusentals människor där! Det är en upplevelse helt enkelt! Såg ficktjuv och gav han bitchblick ;) Han blev rädd :P WOHO!
Det va dag 5 :D


Sammanfattning av idag och igår :P typ

Hejsan folket!
Tänkte att jag skulle ta och köra på ett inlägg nu så här på kväll kvisten ;) Alltid lika trevligt ;)
 
Just nu sitter jag och kollar på lite youtube filmer, finns inte redigt något att göra om man säger så! Har fått lite pluggande gjort men det är inte speciellt mkt tyvär.. men stolt jag lyckades få lite ro till att plugga iallafall :) Det är väldigt sällan det händer om man säger så ;)
 
Igår skrev jag ju inget så jag tänkte att jag skulle ta och uppdatera er lite om vad som hände igår.
Jag gick på min praktik som jag kommer att göra varje Onsdag nu fram till nästa termin någon gång, det gick jätte bra som vanligt :) Efter det gick jag hem och tog det lugnt en lite stund och efter det snörade jag på mig mina spring skor och tog mig en långpromenad i solskenet, blev en promenad på ca. 6,12 km och det tog ungefär 1 timme och 15 minuter att gå så det är jag redigt nöjd med, då fick jag en nyttig promenad samt att jag fick fylla i ännu en sak till hälsodagboken vi håller på med i skolan. Så 2 saker på en gång ;) Efter det va man hemma och vilade benen och huvudet i ca 1 timme och efter det gav man sig ut för att köra lite bil med pappa i ungefär 1 timme :) Det gick bra om man bortser från en lite tabbe som jag gjorde.. jag skulle blinka höger och ist för att blinka så råkar jag gå emot helljuset så jag bländar bilen som jag möter så han tvärbromsar på vägbanan. Fy va jag skämdes! Va inte meningen men usch, jag tänkte hur jag skulle känna mig om det hade hänt mig och det hade varit jag som hade blivit bländad, fy fan va jag hade svärt då!!!!  Men det gick ju bra iallafall så det va ju tur det!
 
Men nu ska jag ta och fortsätta kolla på youtubegrejet :P Efter det blir det lite slappande och man ska nog gå ner i källaren och se vad mna hittar för gott:P Hoppas på att hitta lite glass och hallon kanske :P Glass vet jag att vi har men är grymt osäker på frysta hallon,, men man får hoppas på det bästa :D
 
HA DET BRA SÅ HÖRS VI ! :D
 
( en bild från min fotokurs i skolan )

<3

Spain, day 5!

Dag 4.. Ja det är torsdagen det! Vi började med att vakna och sådant som man alltid gör på morgonen.. Sedan började vi vandra på La rambla för att ta oss till ännu en turist buss, denna gång blev det dock en helt annan linje så att vi skulle få se massa andra fina saker. Vi fick bland annat se Sangrada Familia och FC Barcelonas hemarena Camp Nou. Det va redigt trevligt och kul att få åka buss och se sig om. Jag fastnade verkligen för barcelona! Så underbar stad!
 
Vid Sangrada Familia åt jag min första enchilada, och den va så grymt god så den va helt klart värd väntan. Stog nog och väntade nästan 20 mnuter innan jag fick den, alla dom andra hade redan ätit upp när jag fick min mat.. Bara för att han jag beställde maten av bara sa hela tiden att jag skulle vänta en minut. Dumma spanjor.. Men maten va iallafall super som tur va.. Annars hade jag verkligen varit förbannad!
Kommer en till del då det hände för mkt denna dag :P

Skolan

Tillbaka till skolan efter praktiken förra veckan.. Känns i kroppen att den stretar emot att gå upp så tidigt! Vill ha sovmorgonen som jag hade på praktiken. Usch för skolan..
Sitter just nu och försöker få lite gjort på lektionen, går dock värdelöst då kg inte har orken att plugga nu.. Är för trött.. Usch vill hem! De är illa att man redan vill hem efter knappt 1 timme.. Redan att jag ville hem när jag satt på bussen.. Usch på mig får jag väl ta och säga.. Illa ju!

Men nu ska jag försöka jobba.. Fast nu skulle vi tydligen ta oss en fika! Det gillar jag bättre ;) hahah!

Ha det bra!

Helg med älskling <3

Hejsan kära läsare!
 
Idag har man haft älsklingen hos sig för sista gången denna helg! Va och lämnade han på tågstationen förut vid 18 tiden, alltid lika svårt trots man är van!
 
Men fy f*n va det regnade när vi åkte upp till Hultsfred för att lämna Mike, det öste ner och det blåste. Det va inte något kul alls kan man säga! När jag stog med Mike vi perongen blev vi jätteblöta stotts vi stog under tak.. Det blåste så mcyket från sidan så vi fick massa regn och blåst på oss ändå! Sånt gillar man verkligen inte kan man ju säga! Men sånt man får ta när det skulle komma pissväder ikväll och imon.. Hoppas jag kan gå till bussen utan att behöva bli dyngsur.. Det är nått jag inte vill kan man säga :)
 
Helgen har varit underbar :) Spenderat underbar tid med min stora kärlek, myst ordentligt, haft trevliga konversationer och mystunder framför TV och haft fina fotostunder och bara njutit! Love it! Älskar verkligen dom här tiderna tsm med min underbara pojkvän!
 
Tänkte dela med mig av lite bilder vi tog :) Här kommer dom :)

Kommer verkligen leva på dessa bilder ett bra tag framöver! Kommer strax att beställa hem ett gäng ;) Kanske någon förstoring ^^ Det skulle passa bra med en convastavla :P WOHO!

Hungrig..väntan..gah..

Hejsan alla läsare!
 
Då sitter man här igen efter några få dagars upehåll med inlägg :P Men sånt måste man ha då och då :) Och det är ju inte jämt som man har något att skriva om om man säger så ;) 
 
Hur som helst, sista dagen på praktiken för denna vecka ^^ Ska tillbaka dit på onsdag för lite mer praktik och sen blir det varje onsdag fram till v. 9 ungefär :) Det ska bli kul att göra det, och komma bort från skolan en dag i veckan och få sova ut lite extra.
 
Idag slutade jag vid halv 3 och efter det blev det att dra hem och duscha och släppa ut håret! Så skönt då jag haft uppsatt hela veckan, mest för att håret inte ska vara i vägen, men kan lugnt säga att det är jobbigt för hårbotten,den blir ju liksom super spänd elr vad man nu ska säga..
 
Just nu håller jag inte på med så mkt, har kollat lite på matten till nästa vecka men fick ingen ro till det så ska väl kolla lite på söndag igen och sen får det bli lite pluggande på bussen till skolan som jag är van vid. Har så enormt svårt att hitta ro att plugga hemma, på bussen hittar jag ro utan några problem men hemma har jag svårt.. Föredrar att plugga på buss elr tåg :) Mkt lättare!!
 
Just nu väntar jag även på att vi ska hämta mike (20.00) och att vi ska käka! Blir tacos ikv men vi ska inte äta förens vi har hämtat mike, så jag måste klara mig utan mat i nästan 3 timmar till.. Usch känns som jag kommer döö... Nejdå det känns det inte redigt som men jag känner att jag redan börjar bli hungrig, men det är ju inte så konstigt då jag igentligen inte har ätit nått sedan 12 tiden.. Så magen vill ha nått nu och får väl bli nån frukt och hoppas på att det räcker och jag klarar mig till typ halv 9 ikv ;)
 
Men nu ska jag lägga mig i sängen och slappa framför tvn igen :) SKÖÖÖÖÖNT!!! Ska även hämta mig en banan elr äpple ;) Blir nog banan denna gång ^^ Va ett tag sen :P
 
Ha det bra! Good night typ ;) ;)