Gott nytt år :)

Gott nytt år på er alla läsare :D Även att ni inte är så många så förtjänar ni alla ett Gott Nytt År :D
 
Idag är man hos Emma och Ante i Norrköping och vakar in det nya året tsm med dom och älskligen :) Blir väl att äta gott, dricka gott, spela spel/tvspel och bara ha allmänt roligt :D
Tror det kommer att bli en bra kväll/natt! Första nyåret som myndig så kanske köper med mig någon alkoholhaltig dryck ;) Hihi, folk tycker säkert jag är weird som skrev alkoholhaltig dryck men skit samma :P
Bjuder på en bild från förra årets nyårsfirande i Norrköping :)
 
 
 

Lista över 2013

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag började mitt sista år på gymnasiet :) Men mycket mer tror jag inte :P

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, inte direkt XD Ska försöka iår!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte vänner men bekanta

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte vad jag vet om

5. Vilka länder besökte du?
Har inte satt foten utanför sverige.

6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Inget jag kommer på direkt :P

7. Vad var din största framgång 2013?
Att jag klarade av 2 året på gymnasiet :)

8. Bästa köpet?
Troligen min Samsung Galaxy S4 mini, har inte hunnit börja använda den ännu men den ska tydligen varar toppen!!!

9. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag, eller min mobil :P

10. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Ingen aning :P

11. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och tror jag :P

12. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mindre feg! Vågat gr´öra vissa saker..

13. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte :/

14. Hur tillbringade du julen?
Hos min underbara mormor med min underbara familj <3

15. Favoritprogram på TV?
Boddy of proof :D

16. Största musikaliska upptäckten:
Haha, bra fråga!

17. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En massa pengar som jag kunde köpa min nya mobil för :D

18. Vad gjorde du på din födelsedag 2013?

Firade jul med min familj :)

19. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Min pojkvän <3

20. Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Stil som jag alltid haft ungefär :P Dock väldigt mycket långärmat :P

21. Vad fick dig att må bra?

Min älskling och min familj <3

Haha!

Mellandagsrea!

Idag började mellandagsrean på ett antal ställen i landet och jag va en av alla svenskar som valde att fynda lite på rean :P
Har nu beställt hem
* Ny mobil, Samsung galaxy s4 mini :D
* 16 GB minneskort
* Mobilskal
* Mobilplånbok
* Skärmskydd
 
Allt detta fick jag för ungefär 2600:- och det tycker jag är en väldigt bra affär :P Mobilen va nersänkt nästan 800:- så det hjälpte ju en hel del :P Är skit nöjd med mina köp, och hoppas verkligen att det kommer hem snabbt :D
 

18 år :D

Idag är man äntligen 18 år :D Kan inte redigt förstå att jag faktiskt är myndig nu och får göra det mesta i världen :D Så sjukt roligt :D Jag känner mig lite mer vuxen men ändå inte :P Kommer alltid vara lite fjantig och vara som ett litet barn :P Kommer alltid finnas kvar ett barn i mig :P
Idag invigde jag myndigheten genom att gå och spela lite Keno :P Gick bra och vann 20:- och det är jag nöjd med för att vara första gången man spelar :)
Men nu ska man ta och käka lite godis och sånt och sedan ska man kolla på Victoria´s Secret Fashion Show :P Mys!!!
 
Ha en fortsatt god jul!
 

JULLOV!!!

Nu har jag tagit jullov :P Sjukt skönt med ledigt men ändå känns det inte som att man är ledig.. Jag vet inte varför det känns så..
 
Nu sitter i alla fall hemma på rummet.. Och inte redigt vet vad man ska ta och hitta på.. Tror jag ska ta och plugga lite körkort så jag kommer framåt med det! Har inte hur mycket tid som helst på mig nu... PRESS!!!
 
 
Men har inget att skriva direkt! Vi hörs :P
 
Funderar även på att måla naglarna såhär igen.. Trots att jag inte har långa naglar längre.. Men saknar lite det där med glittriga toppar :P

2 år igår<3

Igår firade jag och min underbara kärlek 2 år tillsammans. Bästa firandet vi kunde fått med paketöppning, god mat, mysigt i soffan md film/serie, och även bara gosa med varandra <3 Helt underbart <3
 
Presenten som jag fick av älsklingen va verkligen en överraskning, tack så sjukt mycket <3 Älskar det!
Älskar han så himla mycket att det inte går att förklara <3
 

I am TIERD!!!!!

Hejsan alla!

Jag är helt slut!! Har suttit i 2 timmar och slagit in paket, hela 13 stycken julklappar/födelsedagspresenter/årspresenter och ännu finns det fortfarande grejer att slå in.. Känns som att det inte tar slut.. Har fått sjukt ont i ryggen av att ha suttit på golvet och slagit in så hoppas det släpper nu under natten!
 
Idag har vi varit i Vetlanda och shoppat julklappar och lite annat smått och gott :P
Är sjukt nöjd med det som jag fick med mig hem :P
 
• Vinterskor från Skokanonen
• Skyddssprey till skorna
• 2 örngott att ha hos Mike
• Parfym
• 0,5 kg godis...
• Hörlurar från Happy Plugs
• Frystejp att ha hos Mike
• En plåtburk med karamell kola
• 6 pack färgade pennor
• Ansiktskräm
• Badhandduk och handduk att ha extra hos Mike
• Engångs handskar att ha hos Mike
• 4 rullar med julklappspapper
• En BH, ej med på bild
Är väldigt nöjd med skorna och parfymen samt hörlurarna och handdukarna! Tror verkligen att det va toppen köp :P
 
Men nu ska jag slappa med lite godis och kolla på Private Practice, får se hur länge jag orkar vara uppe men jag borde orka kanske 1 timme till kanske? Får se :P

Torsdag kväll

Idag är det Torsdag.
Igår sov jag hos älsklingen och vi käkade hamburgare och sånt där gott :) Det blev en mysig kväll med hamburgare, godis, LOST och soffmys med min andra halva <3 Så underbart mysigt! :D
Älskar att umgås med min älskade älskling, så underbar mysigt så det inte är sant!
 
Idag är det som sagt Torsdag.. Och Torsdagar är väl inte en jobbig dag egentligen, idag va det dock inte så jobbigt utan lite roligare nästan :)
Efter skolan blev det att åka hem och sätta sig framför datorn och kollar Private Practice, sen satte jag mig och pluggade lite smått och få i ordning på lite och sen fortsatte jag kollar på Private Practice :)
 
Ikväll så valde jag att fixa till mina naglar lite :P Gjorde fransk manikyr med glittriga toppar :) Blev faktiskt rätt så nöjd, hade bara varit roligt om man hade lite längre naglar för då hade även målningarna på topparna blivit jämnare :) Hade blivit dösnyggt då :D Får spara mina naglar och göra om denna målning någon gång längre fram :)
VISST BLEV DET RÄTT SÅ SNYGGT?? :D
 
Kan även tillägga att stormen Sven är påväg här över Målilla. Vet inte hur mycket till storm vi kommer få då vi bara har klass 1 varning medans dom i Skåne har klass 3 varning. Så hoppas vi inte får så hårt och att vi får en högre klass längre fram över natten! Hoppas på en rimlig och bra natt!!
 
Men nu ska jag fortsätta att kolla på Kalla Fakta på 4:an och se Hagagymnasiet i Norrköping (älsklingen gymnasieskola) som är sjuuuuuuukt fiin! Och där pratar dom om snuskskolor och sånt där det inte städas och sköts ordentligt! Usch va äckligt!

Måndag :D

Hejsan Svejsan alla!
Senast vi hördes så va det November och nu helt plötsligt är det December :) Tycker det är lite mysigt att det är December fast att jag inte redigt tycker om vinter och sånt där :P Men man försöker ju i alla fall :D Det är ju trots allt det viktiga! :D En sak som jag längtar med när det gäller snö är att kunna ta underbara fina vinterbilder :D Älskar det!
 
 
Idag är det måndag och kan säga att jag verkligen inte gillar måndagar! Måndagar är jobbiga! Ligger hellre kvar och myser i den varma sängen tillsammans med älsklingen än att gå upp och gå ut i kallan för att ta mig till skolan.. Det är inte kul! Tur att måndagar egentligen inte är så jobbiga!  Lektion, håla och sen lektion och sen slutar men vid 14 så inte så farligt i alla fall, vilket är en väldans tur!!!!
 
Sen jag skrev sist har det inte hänt så jättemycket, har umgåtts med älsklingen, har Riskettan, gått i skolan, julpyntat, varit på SACO-mässa i Stockholm, varit i Kalmar med familjen och älsklingen, inskaffat en balklänning som är MIN (alltså köpt), julpyntat hemma hos älsklingen och sovit hos honom :) MYS!!!

Saco-mässan va rolig och man fick med sig MASSA roliga gratisgrejer hem (kolla bild nedan!!!)
Pynta hos älsklingen va super mysigt, va full gång hemma hos honom i går (mamma och pappa hjälpte till) och älskar hur mysigt det blev hemma hos honom, ännu mer hemtrevligt på något sätt :)
 
Balklänningen är jag så sjukt nöjd med, sitter ofta och tänker på den och vill testa den igen! :D Får ta och göra det någon dag helt enkelt :P Den är så snygg och passade mig jättebra :D Va inte den färgen som jag trodde att jag skulle skaffa mig men jag är sjukt nöjd med mitt val! Går ju faktiskt att använda en sådan klänning till andra tillfällen, något ska man nog kunna hitta på :)
 
Jag har egentligen inte så jätte mycket att skriva, utan tänkte bara dela med av några bilder från instagram som jag brukar.
Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs!! :D