Because we can!

Hejsan alla!
Idag har det varit praktik som varje Onsdag nu förtiden :D Men jag gillar det.. och det är ju tur det :D hihi! Kommer verkligen sakna att ha praktik sen om Onsdagarna!! Har ju liksom blivit en del av skolan nu känns det som liksom.. Så vill ha det kvar :D Även att det inte går :( BUHU!!!
 
Men får ta vara på praktiken så mycket som det går liksom! Trivs där jag är och hoppas jag fortsätter att göra det, har verkligen kommit närmare personalen där och det är verkligen hur kul som helst! Vi delar ju faktiskt till viss del samma intresse även att det är större ålderskillnad mellan mig och vissa.. Men ändå hur kul som helst att bra med :D Oavsätt vem det är :P 
 
Igår beställde jag hem lite foton/bilder från smartphoto. Vi hade handlat så mycket förra året hos dem så vi nu hade fått en bonus med 125:- att handla för :P SÅ jag utnyttjade den så mycket jag kunde :P Och jag lyckades komma upp i 123,90 :- vilket jag tyckte va en perfekt utnyttjing av rabatten :P Så inom några dagar kommer ett paket dimpa ner i min brevlåda :D Ska bli kul! Men blir troligen nästa vecka..
 
 
Vet inte redigt mer vad jag ska skriva.. nu blir det att kolla lite på TV, snacka med älsklingen, käka lite gott och sedan sova lite senare :P
 
Ha det så bra så hörs vi :D
Bjuder på en lite äldre bild då jag inte orkar leta upp nån bättre :P
 

Ta hand om mig själv kväll!

Idag har man varit i skolan och allt efter att spenderat en helg med älsklingen. Känns lite tomt nu utan han vid min sida i sängen, ingen som håller om mig, ingen som ger mig värme.. Men får vara glad att jag har Teddy, skulle inte klara mig utan honom! Han räddar mig från sömnlösa nätter när jag inte har älsklingen här!
 
Men hur som helst så har dagen varit bra förutom att mobilen dummade sig i morse. redan vid strax innan 10 tiden märkte jag att redan 40 % hade dragits och då hade jag knappt använt mobilen alls.. Fick stänga av den så jag kunde spara batteri till hemresan efter skolan.. Och det gick ju!
 
Efter skolan kom jag hem och åt lite, slappade lite framför TV och gick sedan och gjorde ansiktet. Tog på en ansiktsmask och la mig i sängen en stund och lät den värka. Efter man tvättat bort det gick man ner i duschen och tog en lång, varm och skön dusch! Så underbart! Gjorde även en hårinpackning och håret blev lent och skönt :) Efter det va det upp och fixa håret innan man såg ut som ett troll ;) Brukar bli så om man går för länge utan att fixa håret efter att ha duschat, mitt självlockiga kommer fram och får inte ett så smickrande utseende då alls. Sen har det blivit slappande i sängen med tänt ljus i rummet som luktar så gott :D
 
Senare blir det att lägga sig i en nybäddad säng med nya sängkläder och ren sovtröja :D Så mysigt och skönt det ska bli att sova ikväll! Teddy kommer att göra mig sällskap! :D
Nu ska jag fortsätta prata med min älskling innan det är dax att lägga sig ner i sängen!
 
Godnatt på er alla så hörs vi :D

Hahah ;)

HITTADE DENNA GODING :D vet inte hur gammal denna reklamvideo är... NÅGON SOM VET?

Programledaren för Eurovision 2013

Jaha nu har jag precis fått reda på att Petra Mede ska vara programledare för Eurovision 2013 i Malmö.. Vet inte vad jag tycker om det.. Jag tycker inte att hon är någon person som passar på programledare.. Vet inte om det är för att jag inte gillar sättet hon är elr så.. Men jag gillar inte henne som programledare. Så jag tycker att dom har valt lite fel... USCH!!
Kunde ju ha valt någon annan liksom... Någon som är bättre...
VAD TYCKER NI????????
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article16141960.ab

Jag och min underbara älskling <3

I helgen då min underbara älskling va hemma hos mig så lyckades fånga några bilder innan vi skulle på kalas hos min fasters sambo :) 
Underbara bilder enligt mig :D Här är några :P
 
 Älskar dig min andra halva <3333333333

ICA :D

Är bara jag som alltid har älskat ICAs reklam filmer? Tycker dom är grymt påhittiga xD Men ibland blir det verkligen dåliga reklamfilmer för att det är för drygt elr så ;)
 
Här kommer några godingar ;) ;)
 

Älsklingen kommer idag!!

Heeeej alla!!
 
Idag kommer min underbara älskling till mig :D
 
Tänkte bara säga det liksom ;)
 
3 veckor sedan sist!!
SHIT VAD JAG SAKNAT HAN!!!!!
Min andra halva <3

Myskväll i Vimmerby

Den 12-13 hade jag, Rebecka och Erika lite mysigt hemma hos Erika i Vimmerby :) Vi möttes vid ICA för att handla till kvällen, blev lite tacos och godis och dricka inhandlat. När vi kom till Erika började vi med att fixa i ordning tacosen och sedan käkade vi det med massa skratt ;) Riktigt mumsigt kan jag påstå!
 
Efter detta plockade vi i ordning och vi tog på oss lite mer myskläder (mjukisbyxor elr jumpsuit/ziperall) och sedan drog vi igån Xboxet och blev det olika sportspel, sjungspel (lips), dansspel och Guitar Hero :)
Snacka om att vi hade kul :) Detta är nått som vi verkligen måste göra om!!! Sånt toppen kväll/natt!
 
Detta höll vi på med fram åt 01.00 tiden och sedan satt vi bara och pratade om allt mellan himmel och gjort och vi kom in på lite konstiga ämnen och allt xD Men det är det roliga med att bara prata, man vet aldrig man man kommer prata om härnäst :P
 
Vi gick och la oss runt 02.00 tiden och jag lyckades sova till 08.00 för att sedan somna om till 08.40 ungefär :D Redigt skönt jag lyckades somna om där :)
Jag va vaken ett tag och gick sedan upp och då fick hundarna spelat, men löste det så gott jag kunde och gick sedan in på rummet igen.. Tröttnade då på att vara vaken själv så beslöt mig för att väcka Rebecka som sov i samma rum som lilla jag.. Beslöt mig att peta henne i sidan men hon reagerade inte ens så beslöt mig tillslut för att hålla på att dra i hennes kudde.. Det gillade hon tydligen inte för hon hoppade runt i sängen och gav mig värsta arga blicken ...
HAR NOG ALDRIG VARIT MED OM NÅGON SOM VAKNAR SÅ XD  HAHAHHAHAAHAHAAHAHHAAHH!
Sen blev det lite spel och sånt
på morgonkvisten :P
 
Riktigt toppen kväll tjejer! TACK!
 
Bjuder på några få bilder fast att jag glömde kameran hemma på rummet.. Så är det.. Tur man har en mobil med kamera iallafall ;) Annars vet jag inte vad jag hade gjort :O ;)
Fick bästa resultatet på sång spel :D :D :D :D :D :D

Nytt mobilskal!!

Idag när jag kom hem från praktiken fick jag en rolig överraskning. Hade äntligen fått hem mitt självdesignade skal :D Och jag är så nöjd med det!!! Blir mer och mer nöjd för varaj gång jag sitter och granskar det :P Så tror jag tillsluta kommer att vara så otroligt nöjd så det inte är sant ;) hehe! Så snyggt det blev alltså :P
Bjuder även på lite dåliga mobilbilder.. Men första bilden är tagen med systemkameran så kvaliteten är så enormt mycket bättre på den.. plus den är tagen med blixt så den blev bra :)  Men som sagt.. så nöjd :D

Shopping

Tänkte dela med mig av vad jag har shoppat i Norrköping :D Är ju ett tag sen jag köpte det men ändå :P Det ksa ju ändå upp på bloggen liksom :P
Det är inte mycket som jag har betalat för med mina pengar utan köpte det mesta med presentkort som jag fått den senaste tiden :D Och snacka om att det är roligare att shoppa när det inte är så mycket som man behöver betala :D Älskar det!
 
 
Sen köpte älsklingen en sak till mig :) Tack älskling :D
Och jag köpte denna sak till min älskling för att jag va tacksam över att han följde med trots att han inte va redigt på topp den dagen! <3
Skulle kunna kosta på min älskling vad som helst för att jag uppskattar han så enormt mycket <3 Älskar dig älskling<3 PUSSPUSSPUSS

Usch för denna dag..Än så länge..

Heej!
 
Igår kväll knäckte jag nacke.. Kan säga att det blev någon slags sträckning elr nått sånt..inte kul.. har fortfarande ont och det har inte släppt mycket alls... Hatar det och det har gett mig huvudvärk så sjukt svårt att konsentrera sig när man inte kan röra redigt på nacken heller.. Hatar det :( Vill nacken ska bli bra igen :( Hatar att ha ont i nacken..
Igår hade jag oxå stora problem med min mobil.. Fick låna min mammas bara för att min skärm på min iphone hade låst sig.. kunde inte göra nått så alla mina alarm som ringer om dagen ringde typ hela dagen.. jätte kul för mamma som va hemma.. haha!! Men nu har det iallafall fixat sig verkar det som. Kan använda mobilen och håller på att ladda den så jag får lite batteri.. fick ju låta den ladda ur totalt.. det tog nästan 1,5 dag att ladda ut 57% batteri när man inte kan använda den.. usch va segt!!!
Hoppas verkligen inte det händer igen.. ska iallafall inte skaffa en iphone nästa år då jag får chansen att byta mobil..
 
Så idag vet jag inte hur dagen kommer bli, hoppas det släpper under dagen men känns inte som det just nu..
 
Men får se hur dagen blir som sagt!!
 
Slutar snart första lektionen och sen vet jag inte vad vi har XD Som vanligt på Tisdagar så har jag inte koll på det..
 

Utkast: Jan. 20, 2013

Idag har jag verkligen söndagsångest.. Förut idag kändes det som att det va lördag och tyckte det va så skönt att få vila en dag till.. Men det sket sig ju verkligen när jag insåg att det va söndag.. Hatar söndag.. Då blir man bara depp för att man inte är ledig längre.. USCH!!!
Minns ärligt talat inte ens min lördag.. trots att jag gjorde läxor och sånt och va duktig.. Hmmmm.. Minnesförlust??
 
Nej men jag vet faktiskt inte redigt vad jag ska skriva här igentligen.. Idag va man ju på dop och blev fadder och gudmor till en underbar liten unge :) Så glad, hoppas jag kommer kunna träffa han så mycket som möjligt! Trots att han bor en bit bort.. tror det är iallafall 7-8 mil nästan :( Usch va tråkigt!
Men blir så ofta det går iallafall! och det är huvudsaken att vi träffas iallafall :D :D Måste ju få träffa gulleplutten.. :D
 
 
Men nu ska jag återgå till tv och kanal 5 som jag tittar på.. helt weird program.. man ser när de tar ut personer som slagit rekod och ska vara med i rekodboken.. helt weird att folk gör vad som helst för att slå rekod liksom..
 
Men ha det så bra så hörs vi!!
 
En annan sak bara.. vet itne vad som hänt men kan inte ändra rubriken.. fattar inte vf????
KRAM!

Namnsdag.. (INTE MIN)

Idag har älsklingen namnsdag :D (Michael SEBASTIAN Pettersson)
Grattis till han även att han inte firar sin namnsdag! Det ska vi ändra på tycker jag ;)
 
Älsklingen har fått en liten present på posten eftersom jag inte är hos han denna helg och han inte är hos mig. Blir ju nästa helg men ändå :P Bättre han får det i tid när det fanns chans att skicka det :P
Världens finaste pojkvän i hela världen!
Älskar dig utav hela mitt hjärta! <3

I kyrkan..

Precis i denna stund står jag i kyrkan, bärandes på lilla River och ska bli hans gudmor och fadder. Känner verkligen en stor ära till detta! Har aldrig trott jag skulle bli gudmor så jag är så grymt glad över att jag blivit tilldelad denna titel. Så himla roligt och intressant.
 
Dopet hålls i Ålem och kan säga att jag är förväntans full över hur kyrkan kommer se ut och hur allt kommer bli! Men tror det kommer bli super duper bra :D hihi!
Kommer självklart bjuda på lite bilder senare längre fram när jag fixat med det ^^

Nyår 2012/2013

Nu tänkte jag dela med mig utav mitt fina nyår :)
 
Det va jätte trevligt och tack så jätte mycket Emma och Ante för den fina kvällen och den goda maten :D Detta måste verkligen göras om någon gång! Verkligen skit mysigt och bra :D
 
Kvällen började med att man lekte lite mer Theo medans maten blev klar det sista :) Sen satte vi oss och åt lite gott och sen blev det lite pratande innan det blev dags för efterrätt :)
Vi fixade i ordning lite och de la Theo och sedan satte vi oss och spelade Alias :) Skit roligt blev det dock förlorade jag och Ante, men det va första gången jag spelade så va nästan förberädd på det :) Men det va roligt iallafall och det är huvudsaken :P Till detta blev det lite god dricka och lite chips och godis :P
Vi avslutade kvällen med att kolla på fyverkerierna och jag fick min nyårskyss utav min älskling :D Fick dock ingen bild på det men det tar vi till nästa gång :D WOHO!!