Höstlov :)

Hejsan folket!
Här sitter jag med ont i nacken och axeln.. INTE KUL!!
 
I går hade vi lite myskväll här hemma hos Mike :) Jag hade fått bjuda över Rebecka och Linda på en mysig filmkväll :P Vi kollade på Guess Who, spelade ps3 spel och hade roligt :P Trevligt, trevligt! :) Eftersom att det va storm så va det skönt att man inte satt själv.. hade varit läskigt.. Men eftersom att det va stromigt så fick Rebecka sova här över natten då hon inte ville köra hem sent när det blåste så mycket som det gjorde..
 
Idag har jag och Rebecka suttit och ätit frukost och Mike gick iväg till skolan vid 10 och sedan åkte Rebecka hem ungefär 10.30 så nu sitter jag här själv i lägenheten :) Har varit duktig och diskat så nu står den på tork, ska se om jag ska städa igenom skafferiet lite och få någon ordning där inne... Saker bara ligger inslängda typ..
 
Har sen strax efter 12 tänkt att ge mig upp på stan och kolla runt lite i butiker innan jag sen vid halv 2 har tid hos optiken, ska på synundersökning här i Vimmerby och det blir nytt kan jag säga :P Har gått i Hultsfred tidigare men dom har nu slagit igen så blev tvungen att byta :)
 
I eftermiddag/kväll blir det att testa nått nytt till middag :P
Vi ska testa ABBA Middaagsklart skaldjursås med pasta och räkor :P Hoppas verkligen att det är gott :D <3 Låter gott iallfall :P
 
Sen får vi ser vad dagen har att erbjuda, detta är vad som är inplanerat! :D
 
 

Tjabba Tjena Hallå!

Hejsan alla :D

Va några dagar sedan jag skrev nu upptäckte jag! Så tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg :P Känner att jag har blivit lite smått dålig på att blogga, men jag ska försöka att bli bättre på det!
 
Sen jag skrev sist så kan jag säga att jag va hela förra helgen hos Mike, vi umgicks med han kompisar på fredagkvällen som jag skrev och på lördagen blev det hockey och sen körde vi på myskväll framför tvn med LOST :) På söndagen blev det slappdag som mesta dels spenderades i soffan eller sängen. Vid 15 fick vi rycket att vi skulle ta oss bort till Ö&B för att handla lite saker som vi kände behövdes och lite spontana köp också tror jag att det blev ^^ Sen när vi kom hem lagade jag lite mat då älsklingen inte mådde så bra, han fick vila i sängen och jag stekte kassler och gjorde kroketter i ugnen :) Kände mig så stolt att jag vågade ta ut plåten själv från ugnen. (JA, JAG ÄR LIVRÄDD FÖR DET!!) Efter det blev det slappande framför tvn om jag inte minns fel :P
 
Måndag blev det skola och jag åkte sedan hem till mig efter skolan :) På tisdag va det praktik och då blev det även att ta bussen upp till Vimmerby sen på eftermiddagen och sova hos Mike :) Duschade och käkade, blev även tv mys och sen sova!
På onsdag va jag ledig från skolan och hade bara elevskyddsombudsutbildning nere på Mikes skola vid 12.30-15.30. Va intressant men segt ändå :P Sen åkte jag hem för att klippa mig och ta det lugnt!
 
Idag va det skola och sen hade jag min första körlektion på en bit över 1 månad. Det va väldigt länge sedan men det gick hur bra som helst :) Kände mig nöjd! Sen så åkte jag hem och har tagit det lugnt, målat naglarna (ser hemskt ut!!!!!!!!) och bara chillat!
Imon är det skola och då kommer älsklingen även att följa med mig hem över helgen :) Ska bli kul då det är länge sen han va hemma hos mig, ska bli ovant att ligga brevid varandra i en väldigt trång säng emot vad vi har vant oss vi nu när älsklingen har flyttat och har större säng (1,80) :)
 
 
Vet inte redigt vad jag mer ska skriva men jag kan väl dela med mig lite av bilder från instagram som ni inte har sett :P Följ mig gärna där! @linneagungard heter jag där :P
 

Fredag!

Är så himla trött och seg så kan verkligen inte fokusera på Webbutvecklingen, jag fattar inte ett skit av vad jag håller på med!! Snacka om irriterande!!!
 
idag efter skolan blir det att gå och köpa pizza så Mike och jag har något att äta idag :) Efter det så blir det en sväng till affären för att handla lite små saker som behövs, typ yoghurt och sånt eftersom jag ska vara där hela helgen. Sen vet jag att jag ska ta mig en snabbdusch också då det behövs och sen blir det väl kanske lite LOST tittande kanske innan det kommer folk på besök hemma hos Mike. Det är några av hans klasskompisar som ska komma och vi ska ha film kväll.. Just nu känner man sig inte redigt taggad för det då man är så trött, så hoppas jag piggnar till en aning under dagen och även efter duschen.. Annars lär jag vara trött typ när dom precis kommit.. Aja det får bli som det blir!!!
 
 
Fredag idag i alla fall och det gillar vi :D Så sjukt kul!!! :D
Skönt med helg!

Duktig igen :P

Idag va jag duktig igen :P
Blev promenad på 4,76 km och det tog runt 50 minuter :) Tyckte det va väldigt bra gjort av mig :P
Ska försöka gå en promenad varje eller i alla fall varannan dag och försöka komma igång igen och liksom få upp flåset och konditionen!
 
Foto: Blev en promenad på 4,76 km nu på kvällen. Skönt och skönare att det inte va så kallt ;)
#promenad#walk#walking#karta#skor#promenera#promenerar#promenerat#höst#löv#löven#höstlöv#målilla#sweden#sverige#km#kilometer#woho#wow#wowwow#ILOVEIT#loveit#älskardet#skönt#nice#helthy

Underbar helg i Vimmerby!

Hejsan alla :D
 
Va några dagar sen jag skrev (ett inlägg som inte va inställt!!) så jag tänkte att jag skulle göra det nu när jag ändå inte har något annat att göra hos älsklingen. Jag skulle vilja sova men älsklingen kollar på TV och jag vill inte lägga mig själv.. Så får väl försöka sitta uppe till halv 11 ungefär.. Men det ska nog gå, har jag bara något att göra så funkar det alltid, ska nog lägga mig i sängen och läsa en bok lite och så :P Då kanske jag blir mer trött oxå ;) Vore inte fel!!
 
I fredags när jag kom till Mike käkade vi lite fryst pizza och senare på kvällen kom hans klasskompisar Victoria och Caroline förbi för att kolla på Sverige-Österrike på TV :) Blev iallafall en trevlig kväll, även att jag inte va så intresserad av fotbollen och va så sjukt trött så att jag nästan somnade i soffan strax efter 9 XD Redan då va jag trött på skiten och då hade det bara börjat!
I går så hände det en hel del. På morgonen blev det att dammsuga, gå ut med sopor, slänga kartonger (i återvinningscentralen en bit bort), bädda säng och diska då det skulle komma folk och dom första skulle komma redan vid 10 tiden. Vi han färdigt med allt innan folk började komma iallafall och det va skönt :) De som kom va ett antal från Mikes släkt samt min mamma och pappa :) Folket kom för att hälsa på Mike och för att se hur han hade det i hans lägenhet :) Vi gick på Vimmerby marknad uppe på torget, fyndade lite och träffade på lite känt folk (JAG FÖR EN GÅNGS SKULL) sen käkade vi även middag hemma hos Mike. Hans släkt hade köpt med ca 10 packet med potatisgratäng och typ över 1 kg med kassler (SJUKT MYCKET MAT, och mycket blev över som Mike har kvar). Det va super gott och verkligen mättande!
När folket sedan hade åkt hem satte vi oss och tog det lugnt! Båda va trötta!
 
Idag har det varit lite att göra oxå :) Började dagen till äran att vakna vid 6.45 (alltid lika roligt..) Och sedan med frukost vid tv (inget att kolla på). På förmiddagen efter vi gjort oss i ordning tog vi oss en promenad för att ta reda på vart Mikes praktikplats låg, han börjar inte än på ett bra tag men vi tänkte att vi skulle kolla vart det va :) Fint ställe men grymt stort! Tror han kommer trivas där :) Sen gick vi in på Tempo och köpte lite potatis som vi behövde till maten vi skulle laga. När vi kom hem började vi förbereda maten och efter ett tag gick jag bort till brandstationen här i Vimmerby för att möta upp en tjej som jag skulle köpa en skinnjacka av, den va lite tajt men jag ska inte ha den här kroppen hela mitt liv är det tänkt så jag kommer att komma i den perfekt sen när några kilon är borta ;) När jag kom hem höll Mike på med maten och det luktade redigt gott! Fick stå med en handduk och vifta för att vara på säkra sidan att röken från grillen aldrig kom fram till brandvarnaren, det vore inte kul. Sen satte vi oss och åt och det va hur gott som helst! Det kommer ha få göra om många gånger kan jag säga ;)
Nu på kvällen har vi smaskat i oss lite godis och chips och kollat på LOST. Nu sitter som sagt Mike och kollar på Café Bärs och jag är uttråkad.. Men nu ska jag gå och läsa lite i boken eller iallafall lägga mig i sängen och slappa!
 
Ha det bra så hörs vi när vi hörs! :D

22 månader <3

Tänk att vi har varit tsm i hela 22 månader idag. Tänk att det snart är 2 år sedan vi blev tsm, kan inte fatta att tiden har gått så fort. Jag är så otroligt kär i dig och jag är så otroligt glad över att jag har dig, min underbara i mitt liv <3
I med och motgångar ska det alltid vara du och jag <3
 
Jag älskar dig nu och förevigt!
 
Bild från Mdsommar 2013, ja vi behöver ta nya bilder ;)
 

Lite uppdatering!

Vet ni vad jag har missat att berätta!
Jag har beställt student mössa (tror jag inte nämnt detta) samt bokat studentkryssning! :D Kommer bli så grymt kul i April då vi tar buss till Stockholm för att sedan hoppa på en 24 timmars kryssning till Åland och tillbaka ;) Underbart! Som jag har förstått så ska nästan hela klassen med :D UNDERBART, det kommer blir sjukt bra! Sjukt kul att nästan alla följer med :D
Vi ska åka med FunCruises och vi ska sova 4 st i en hytt, alltså jag och 3 till ^^
 

Min klass :D<3

Min fina klass! Synd att det saknas några på kortet, det saknas 3 stycken på kortet. Beatrice, Suzanne och Ellen. Hade varit kul om alla i klassen kunde ha släpat sig till skolan och varit med på sista skolfotot tillsammans men även sista skolfotot någonsin! Visst vi har ju studentfotot, men det är inte redigt samma sak, men det är i alla fall nått :) Hade varit kul att ha ett "vanligt" foto också men så är det med det :P
Synd att bilden är så dålig och suddig! Får i alla fall en bättre bild sen i brevlådan om några veckor :P Ser fram emot det!! :D
 

Webbutvecklings lektion!

Sånt här roligt håller vi på med på webbutvecklingen just nu ;)
Lär oss lite hur man gör olika tabeller och sådant ;)

Nellie 1års kalas!

Den 14 September blev det kalas för lilla Nellie som fyllde 1 den 16 September :) Kalaset va i Kalmar och det blev ett mysigt kalas med mat, tårta, biljard, ballongkastning och lite sånt :P Super kul och roligt att träffa lite folk! Ett bra kalas helt enkelt! 

Älskade farfar <3

Idag är det 4 år sedan min farfar gick bort. Jag saknar han så himla mycket!
Han va verkligen världens bästa farfar!    
 
Du kommer alltid finnas i våra hjärta, men vi kommer alltid önska att du va här hos oss!
 
Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka! <3