Älsklingens namnsdag!

Idag har älsklingen min namnsdag :D
Grattis på namnsdagen älskling!
Älskar dig Michael Sebastian Pettersson <3

Mysig dejt med älsklingen <3

Den 24:e September blev man bjuden på en liten dejt av älsklingen. Vi gick till Restaurang Monte Carlo som ligger vid stationen i Vimmerby och där åt vi en riktigt god middag på kvällskvisten! Blev en underbar tid tillsammans med älsklingen, vi får göra sånt flera gånger! Bara han och jag, mysig mat och sedan komma hem och sätta sig framför TVn och kolla på film/serie.
 
Älskar den här mannen så enormt mycket, han är min andra halva mitt liv!
Jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna förklara!

Överraskning!

I går överraskade vi våran underbara vän Lena med inflyttningspresent och fika :) Hon blev glatt överraskad och väldigt förvånad över att helt plötsligt stog vi innanför dörren till hennes lägenhet! Blev en rolig eftermiddag med gott fika, trevligt sällskap och en glad Lena :P

Onsdag!!

Heeeeej!!!
Idag är det Onsdag och sista dagen i skolan denna vecka då jag har studiedag Torsdag och Fredag :D Tycker jag låter toppen! Ska sova ut och vila upp mig tror jag ;) På fredag blir det dock att gå till tandläkaren men det får gå helt enkelt.. Sen är det även att vi på Fredag efter det ska till Vetlanda, vi ska till Biltema och se det eftersom att det öppnade för nån vecka sen, blir ju även andra ställen också men ändå :P
Jag ska få köra också så det är mycket därför vi ska åka :P Testa köra till ett annat ställe och hitta vägen samt köra lite i stan :P Ska bli intressant och se hur det går :P Hoppas verkligen jag klarar av att hitta vägen själv, vore kul om man kunde göra det bra! Skulle bli stolt över mig själv då :P
 
 
Men nu ska jag fortsätta med mentorstid och sen lunch och sist historia och sen slutar vi!
Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt :P
 

Mikes Grillfest!

Den 24 August hade Mike en grillfest som va som en utflyttningsfest, eftersom att han skulle flytta bort från alla. Han ville samla alla en sista gång innan det blev dags för han att flytta. Tyckte det blev en lyckad kväll, god mat, bra sällskap och allmänt roligt!

Söndagmorgon!

Heeeeeeeeeeeej!
 
Sitter just nu hemma hos Mike och gör inte så mycket. Har mailat KLT och gett ett klagoml.. Hoppas inte att det tar 2 veckor innan jag får svar. Gjorde det förra gången jag klagade.. Hatar verkligen KLT och att de inte kan sköta sig ordentligt.. Men iallafall..
 
Idag har man varit vaken sen ungefär 7 tiden eller nått sånt där, men jag är ändå utvilad! låg kvar ungefär 1 timme eller så med älskligen i sängen coh bara myste! Sedan blev det att vi gick upp och gjorde frukost, satte oss även framför TVn och kollade på LOST! Den serien är bra, men lååååååååång!!  Sen gick jag och duscahde och nu sitter jag här.. Mike duschade sen och sitter nu på golvet och sorterar CD-skivor!
 
Blir att diska sen, finns ungefär ett berg utav disk ute i köket.. Usch! Och sen ska vi även uppp till affären och panta samt vi ska handla lite smått!
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, får se om det blir tvätt ikv.. Mike snackade om att byta dag elr så.
 
Ha det bra så hörs vi!
 
 

NYTT! :D

I förrgår fick jag hem ett litet gulligt packet hem till mig :) Det visade sig att det va ett liten fint armband som jag hade beställt tidigare i veckan :) Blev sjukt nöjd med armbandet, beställde det av en tjej via facebook! Tack Lindah!
Super duper nöjd! Nu har jag mer av min med mig varje dag :P
 

Friday..

Idag är det Fredag.. Känns inte redigt som det men det är det i alla fall.. XD Har webbutveckling och ska väl fortsätta jobba snart XD Kände bara att hjärnan behövde en pause.
 
Fredagar brukar vara rätt så slappa i skolan som tur är, verkligen tur idag då man är förkyld, ont i huvudet, halsen och näsan.. Inte kul men tvingade mig till skolan ändå.. Vill inte missa masse :/ Det är så jobbigt att hamna efter.. Kommer dock bli en jobbig dag för huvudet känner jag.. Ska bli väldigt skönt att komma hem sen i eftermiddag.. Slutar inte så sent så borde komma hem rätt skapligt!
 
Idag blir det en liten tur med bilen i eftermiddag/kväll och övningsköra!
Ska bli kul att köra igen, va ett tag sen nu känner jag :P Men jag älskar att köra och jag längtar som skjutton tills jag får mitt körkort :D Kommer bli så kul!
 
Men nu ska vi börja jobba med lite uppgifter så jag ska ta och jobba vidare :P
 
 

Öland 2013

Den 7 Augusti blev det ten tur till Öland :D Så himla kul det va! Har inte varit där nått spec sen 2004 ^^
Dock blev det sjukt mycket bilåkande! Men det va det värt tror jag XD Va inte så trött idag i alla fall! 
 
Åkt runt på västra sidan ner på Öland mot Långe Jan där jag gick upp i fyren och fick se världens utsikt!
Sen åkte vi vidare på östra sidan upp på Öland mot Borgholm och där käkade vi buffé på en restaurang precis vid havet i Borgholm :D
Efter det gick vi runt på gågatan innan vi begav oss av och åkte till Färjestaden för att gå på Öland Köpstad en snabbis, efter det åkte vi hem :)
 
Det va en bra dag och det va kul :D
 

 

1 år sedan!

Idag är det ett helt år sedan jag åkte utomlands för första gången :D Till Spanien av alla ställen! :D
Va sjukt kul och en av de bästa upplevelserna i mitt liv! :D Bästa veckan utomlands än så länge ;) Får se när man kommer utomlands nästa gång, handlar mycket om pengar!

Nellie 1 år <3

Idag fyller lilla Nellie (mitt kusinbarn) 1 år. Kan inte förstå att tiden går så fort, varför kan inte dom vara lite små längre? :(

GRATTIS LILLA NELLIE <3
 
 

Shopping!

Idag blev det att man satte sig med mamma och bestämde lite saker som skulle skickas hem! :D Behövde lite skjortor då jag inte kommer i dom som jag har här hemma. Så va dags att skaffa nya samt köpte två andra små saker också :P Så himla kul att få hem lite nytt :P Behövde verkligen detta samt toffsarna och det va inpulsköp då jag såg när jag beställde att jag inte hade så många kvar här hemma :P Dom går ju åt som jag vet inte vad!!!

Svar på kommentar!

Fick en kommentar från en Anonym person för ett tag sen (såg det nyss dock :S) Och jag tänkte att jag skulle ta och svara på den!
 
Frågan lyder:
Hej!
Vad kul att din pojkvän flyttat närmare dig!
Blev bra så nyfiken... 
Har han fått jobb i småland eller hur har han råd med lägenhet? :D
 
SVAR:
Min pojkvän har flyttat eftersom att han skulle börja plugga i Vimmerby, han har alltså inget jobb men han hoppas sen på att han ska få ett jobb så han kanske kan jobba helger och lediga dagar och sånt för att få extra pengar. Hur han får pengar är att han får pengar som många andra studenter helt enkelt..
 
 
 

21 Månader med världen bästa <3

Min alldeles egna flummis, att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig! <3

Kolmården 27 Juli del 4

Ser ni spindeln i munnen?