Onsdag 30 April!

Heeejsan alla :D
 
Onsdag och jag har tråk ;) Sista dagen i skolan för denna vecka och känns som denna vecka verkligen har gått fort! Slutar vid halv 3 idag och sen ska jag in en sväng till Hultsfred innan jag ska hem för att åka till Högsby för att fixa med nya glasögon :P Ska bli intressant med nya glasögon som har rätt styrka och som jag troligen trivs mer med :P Då kanske jag börjar använda glasögon mer till vardags och inte bara på kvällarna :P Vi får hoppas på det bästa! Idag har jag bilen eftersom att jag måste hem snabbt efter skolan och känns läskigt att köra själv eftersom att jag måste köra en annan väg än vad jag hade behövt göra i vanliga fall. Det är vägarbete så man kan inte köra som vanligt utan behöver köra en omväg på nästan 1 mil eller mer :)
 
Idag är det valborg men blir inte något riktigt firande för oss, vi tar det lugnt hemma bara  :P Det är inte någon stor grej för oss liksom :P
 
Igår beställde jag mina studentinbjudningar, är sen med det men hinner få hem dem och så i tid och sen har man en viss tid på sig att svara så det ska nog gå bra ändå :P Hihi! Allt börjar närma sig nu! Bara 44 dagar kvar och 29 riktiga skoldagar (helgen och studiedagar borträknade) kvar tills jag tar studenten! Helt sjukt att det har gått så fort :O
 
Men nu ska jag fortsätta jobba med arbetet vi håller på med så vi hörs! :D

Söndag!

Hejsan alla! :D
Tänte nämna att jag nu fått hem mitt körkort, har även haft körkot i 11 dagar nu idag ;) Jämförde bilderna på mitt kökort och legitimation som är 4 år emellan och man kan säga att jag har förändrats lite iallafall :)
Idag är det söndag och jag är verkligen sjukt trött i huvudet. Har ju varit borta på studentkryssning fredag till lördag och man kan säga att det tar på både kroppen och huvudet. Har haft det riktigt roligt och fått lära känna massa trevliga människor, fått umgås med vänner och min klass :D En bra helg helt enkelt, klarade av att åka båt hur lätt som helst och jag handlade lite gott i taxfreen :D Hade varit roligt att om det varit lite billigare men man kan ju inte få allt som man vill :D Är iallafall jätte nöjd med helgen fast att kroppen tagit lite skada men jag piggnar nog till snart! Ska ta mig en dusch i kväll tror jag och sen ska jag slappa!
 
Idag har Mike och jag besök av Ante som är i Vimmerby för han har spela bowling med sin klubb :) Han ska vara här i några timmar och sen beger han sig hem till Norrköping igen, en snbbvisit helt enkelt :) Ante sitter just nu och spelar lite och när han "dör" ska vi gå bort till affären för att handla lite mat som vi ska äta idag :) Vet att det va snacka om grillad kyckling men då kör jag på sallad :) Mycket godare och nyttigare ;)
 
Har igentligen inte något att skriva utan tänkte bara visa att jag lever och mår bra fast att jag är sjuuuuuukt trött!! Hoppas jag är piggare imon när det är skola och inventering som gäller för min del :) Men det ska nog gå bra ska ni se ;)
 
Ha det bra så hörs vi någon annan dag när jag kanske har mer att skriva!

Nytt inköp :P

Eftersom att jag har fått min efterlängtade körkort så tyckte jag att det va dags att ta steget till att beställa en FM-sändare så jag kan lyssna på musik i bilen via spotify :) Ska bli så himla kul att hålla på att lyssna på bra musik och kunna välja mellan vad man vill lyssna på, inte behöva ha just den låten på en CD :P Så himla bra! Denna har jag beställt så jag hoppas att den är bra. 189:- tycker jag verkar vara ett bra pris och folk verkar vara nöjda med den vilket jag tycker är bra :)
Längtar tills den kommer hem så jag får testa den :D
Belkin TuneCast 2 FM Transmitter
Liten och enkel, behöver ju inte vara något avanserat precis :) Vill endast kunna spela lite bra musik :D

Påsk Helg i Norrköping!

Hejsan alla, hoppas ni haft en bra och fin påsk!
 
Idag har jag kommit hem från en helg med älsklingen i Norrköping :) Har varit en mysig helg med påskmat, filmmys, shopping och massa prat samt kalas :) Har varit en riktigt trevlig och rolig helg med trevliga människor! Är tråkigt att man inte är där uppe så ofta längre men det är som det är :) Man tar vara på tiden man är där uppe då helt enkelt! Någon gång får man se om man kan ta bil upp dit, först måste jag ta och skaffa mig en bil men det händer nån gång i framtiden :D Ska först vänja mig vid att köra bil själv, ska troligen göra det på Onsdag till Vimmerby så det ska bli väldigt intressant och roligt! Hög musik och hög sång kommer det att bli för att göra resan lite roligare :P
 
Vi åkte i torsdags till Norrköping och vi kom rätt sent då så det blev liksom mest att komma dit, äta och sedan va det kväll och nästan dags att sova, tyckte jag i alla fall :P På fredagen blev det en shopping tur för mig på stan för att göra slut på mina presentkort och lite pengar :) Fick ihop rätt så mycket och är väldigt nöjd :) Fick med mig mycket nytt och fint och jag kommer njuta :) Det jag handlade va:
På New Yorker köpte jag 1 par jeans, bh och trosor, rosa 3/4 tröja, svart/vit långärmad, 3 par strumpor.
På JC blev det 1 par jeans.
På Carlings blev det 2 3/4 tröjor.
På lindex blev det 2 cykeltights och 1 par leggings. På Twilfit blev det 2 bhar
Senare på dagen blev det att bege sig bort till Mikes äldsta bror Daniel och hans fru för att fira dem för att de fyller/fyllt :) Blev en liten stund där och sedan begav vi oss hem för att ta det lugnt :)
 
På lördag va det dags för påskmat och påskmys med lite av Mikes släkt :) Blev en trevlig eftermiddag trots att jag började må dåligt p.g.a förkylning och lite smått illamående och frysningar! Senare på kvällen var jag så himla trött så att jag somnade i soffan strax efter 21 och sov i nästan 40 minuter. Kan inte fatta att jag somnade.. inte första gången dock men så går det när man vaknar tidigt på morgonen VARJE DAG! Kroppen tar skada på kvällen då ;)
Idag har vi inte gjort så mycket, jag vaknade och mådde mycket sämre än jag gjorde på lördagen och det va inte roligt precis. Kunde inte andas, fick panik, ont i huvudet, kroppen, trött och helt utslagen! Började gråta i Mikes famn för att jag va så ledsen och öm i kroppen! Jag har lite smärtgräns då jag inte är van vid att vara sjuk, är det så sällan så kroppen är inte van vid att må dåligt på så sätt. På förmiddagen blev det att gå bort till Mikes pappa där även Emma, Ante och Theo skulle komma :) Blev lite fika och små prat innan jag och Mike behövde gå iväg och hämta våra väskor för att sätta oss på spårvagnen och åka till stationen för att sedan ta tåget hemåt.
 
Just nu sitter jag och hostar som en galning och verkligen känner hur kroppen säger emot. Den orkar helt enkelt inte! Skulle vilja lägga mig snart men vill inte lägga mig för tidigt då jag kommer vakna ännu tidigare än jag brukar då! Och att vakna vid klockan 6 är tidigt nog när man inte har skola elr något annat att gå upp till..
Näsan rinner men samtidigt så är jag täppt och näsan igentäppt så jag knappt kan andas.. Detta är inte någon bra blandning samt så nyser jag då och då samt är tung i huvudet.. HOPPAS verkligen att det är bättre imon! Redan trött på detta och då fick jag det igår..
 
Aja, nu ska jag kolla lite på Masterchef USA innan jag ska ta och lägga mig i sängen och sova och hoppas på att somna snabbt och att jag sover bra och länge! :D Vore nästan en dröm att vakna vid 7!!! :D
Ha det bra! :D

KÖRKORT!

ÅNGESTEN!!!!!!!

När jag ser denna film får jag smått panik.. JAG TAR STUDENTEN OM ENDAST 59 DAGAR! :'( Sitter nästan och gråter när jag skriver detta.. Vet inte om man ska skratta eller gråta helt ärligt, tycker inte om skolan med plugget.. Men kommer sakna skolan, klassen, lärarna, alla våra weirda stunder. Kommer bli helt sjukt att inte ha något att göra om dagarna sen, har inget jobb ännu, inget framtida plugg, endast sommarjobb.. Men efter sommaren då?!??! På min student kommer jag att vara hur JÄVLA glad som helst men ändå hur JÄVLA ledsen som helst! Jag vill inte att allt ska ta slut, jag vill inte att min skolgång ska ta slut. Vill ha allt kvar och vill inte att något ska ändras! TÅRAR, TÅRAR är vad som kommer att komma den 13 Juni 2014! Kommer vara så ledsen!
 
Ju närmare jag kommer studenten, ju mer panik får jag!
Mitt liv kommer snart vara över! Är livrädd för att tappa kontaken med alla underbara människor som jag har lärt känna under dessa tre underbara åren på Vimmerby Gymnasium. Jag vill inte förlora allt! :( Men många kommer att gå åt sina egna håll och jag räknar med att bli kvar här neråt i Småland.
En gång en Smålänning, ALLTID en Smålänning!

Clara Henry!

En sak vill jag bara få sagt.. Jag tycker verkligen om Clara Henry! Hon är en sådan grym person och jag älskar hennes personlighet, hon är verkligen en person som jag skulle vilja träffa i verkligheten. Älskar hennes personlighet! :D Kan ju säga att jag blev sjukt glad när hon skulle vara med i Melodifestivalen om programledare för eftersnacket :)
 
 

Lördag!

Hejsan folket!
 
Denna helg är jag hos älsklingen och umgås med honom :) Alltid lika trevligt! Idag händer det väl inte så mycket egentligen men jag tänkte att jag skulle titta in här och skriva lite smått :) Har pluggat lite teori och Mike sitter och spelar. Ska snart kolla om köttet har tinat så man kan marinera det lite lätt :) Mums med fläskkarré, potatissallad, grönsallad och sparris :) MUMS!!!! :D
 
Igår efter skolan satte jag mig på tåget till Högby för att gå till Optiken, visade sig att min syn hade ändrats sig väldigt mycket.. Så nya glas och bågar blir det, har fått hem ett par som jag sitter och testar och försöker se om det skulle kunna vara något för mig liksom :P Ena stunden känns som du bra som helst och sen inte alls.. Hatar sådana lägen..
 
Men jag har egentligen inte något mer att säga utan jag ska väl kanske gå upp till affären och kolla efter sparris :P
 
Ha det bra så hörs vi!

Wanties from Gina Tricot!

 

Training wanties!

Alla dessa kläder finns på Nelly.com :) Så sjukt fina! Längtar tills jag kan börja träna på riktigt och komma ifrån! Kan ju inte riktigt göra det nu eftersom att jag har skaffat en balklänning som jag verkligen får göra för stor! Måste hålla samma vikt i lite över 1 månad och sen kan jag smått börja träna :) Men måste tänka på att inte göra min studentklänning för stor sen när jag skaffat en :) Så riktig träning börjar efter studenten! Men kommer inte ändra min kost så mycket, bara äta mindre godis och göra mig mer liksom :) Små ändringar gör skillnad! :) Några kilo ska jag allt går ner i sommar, sommarjobb där jag rör mig mycket och sånt kanske gör lite också :P
 

Wanties from HM!