Uppdatering!

Hejsan alla! :) Sen jag skrev senast så har det hänt lite :) Har varit i Västervik och handlat lite allt möjligt samt tagit det lugnt och även jobbat idag och igår! :) Mikes mamma Monica har varit här över helgen och Mike och hon har varit i Kalmar och lite :) I Fredags när Monica kom var vi även ute på Prime här i Vimmerby och åt fin middag, gott men dyrt enligt mig! :) Har iallafall som sagt jobbat idag och igår, extra timmar som är extremt värdefulla! Nu har jag 5 dagar i September som jag blivit tilldelad så lite jobb blir det, värdefullt! :) Idag efter jobbet var det även avslutning med jobbet med tacos och bowling :) Hur kul som helst! Älskar jobbet, så kul och trivsamt! :) Love it! Men nu ska jag sova! Mike börjar skolan imon och jag är trött!Godnatt!

Jag blev utvald!

Jag har blivit utvald till att få ta del av LoppiBlogbag!
Vet att de först och främst riktar in sig på föräldrar men jag tänkte att jag åtminstone kunde försöka att anmäla mig och det roliga är ju att jag faktiskt blev utvald! :) Så himla kul! Ska bli roligt att testa sköljmedlet, har inte sett dem innna :) Tidningen blir väl att ge till Rivers mamma (min gudsons mamma) tror jag då jag inte har någon anledning att läsa som förskolan! :)
IMG_1544.JPG
Tack så mycket Loppi! Kunde inte bli gladare!

Hemma från Norrköping!

Hejsan alla läsare!
 
Idag är det Måndag och idag kom jag och älsklingen hem ifrån Norrköping. Har haft ett par riktigt bra dagar där uppe i Östergötland med kvällsmys, träffas massa folk, varit på Harry Potter The Exhibiton, varit på dop och shoppat lite :) Några mysiga dagar i alla fall så jag är väldigt nöjd :P
Har ju som tidigare nämn Harry Potter utställningen och jag ska sätta mig nu i vecka och fixa de inläggen så det kommer att "poppa" upp lite då och då här på bloggen! Ska försöka fixa massa tidsinställda inlägg så att det kan komma lite varierande inlägg med de "vanliga" inläggen.. Som typ sånt här inlägg! I alla fall, Harry Potter va på Fredagen och på kvällen blev det en sväng till Emma, Ante och Theo för att ha film och pizzamys, mycket trevligt! och på lördagen blev det en tur till Media Market med Monica, Mike och Ante. Mike hittade sig då en fritös som vi ska ha här hemma hos honom, han är verkligen sjukt nöjd med den och jag tycket att den verkar bra! Lätt, smidig och verkar inte så krånglig! Kan fixa bild på den sen längre fram! :P Efter det blev det att åka hem till Monica och Isak igen, men jag kände att jag ville hitta på något mer. Så jag tog mig en sväng in till stan själv där jag hittade en nya body mist parfym, ett hår band och 2 linnen. Nöjd med köpen och body misten luktar gott! Den är väldigt ny och har inte funnit länge alls, så jag är nöjd att jag hittade den innan den blir suuuper populär! ;) 
När jag kom tillbaka blev lite käk och sen blev det att slappa lite :)
På söndagen var det dags för dop för lilla Milton som föddes i Maj. Så liten och söt och så duktig under dopet, gjorde inte mycket väsen för sig! Så skönt! :) Dopet va litet och mysigt, supergod fika blev vi bjudna på efter själva "ceremonin", Sara kan verkligen baka! :) Efter dopet blev det mest slappande framför tvn innan man däckade i sängen av att man va så trött!
Så här såg jag ut på dopet, kände mig verkligen fin då jag för första gången lyckades bra med mascaran! STOLT!
 
Idag blev det som sagt att åka hem till Småland igen. Skönt att komma hem igen till Mike och tills sina grejer och sängen! Ska bli skönt att lägga sig för att sova sen! :) Precis när vi kom till Vimmerby började det ösregna och hagla, det va värsta skyfallet av regn och hagel och man blev verkligen hur blöt som helst! Inget roligt men tur att man torkade snabbt sen när man väl kom in! Kan även tacka min mamma som var i Vimmerby och va snäll och hämtade oss, annars hade vi fått väntat minst 1 timme innan regnet hade slutat så vi kunde gå utan att bli allt för blöta! Vi hade ju även väldigt mycket packning så hade blivit jobbigt att gå med allt den biten även att det igentligen inte är så långt, men blir och känns ju mycket längre när man har med sig massa "onödig" packning :/
Just nu sitter jag och kollar på Wild Hogs på kanal 9 och Mike spelar ett fotbollspel och kollar på en fotbollsmatch på datorn. Jag känner verkligen hur tröttheten smyger sig på! Det blir snart dags för att lägga sig och se till så att jag är pigg imon på min lediga dag ;) Hoppas på sovmorgon!

Harry Potter The Exhibiton

Idag har jag varit på Harry Potter utställningen i Norrköping tillsammans med Mike :) Riktigt roligt och en mycket trevlig upplevelse! :) Nöjd med dagen och nöjd med alla grejer som jag handlade! :) När vi kommit hem till Vimmerby ska jag fixa i ordning ett inlägg med bilder från utställningen och dela med mig av :) Bjuder på detta så länge! :)

Recention av Batiste!

Jag valde att för en liten tid sedan att köpa ett batiste dry shampoo för att se om det var något som skulle kunna passa på mitt hår. Jag har nu testar det under en tid och jag kan säga att jag tycker att det funkar lite iallafall. Håret får mer glans och det känns lite fräshare än vad det gjorde innan man hade spreyat i det. Jag var dock inte beredd på att det skulle vara ett sådant hårt "sprut" som det var. :)
 
Jag är iallafall nöjd och tror att jag kommer köpa denna igen, fast då kommer det bli någon av dem med doft! :)
 
 

Frågestund!

Nu tänkte jag att jag skulle dra igång en frågestund, tycker att det är riktigt länge sedan jag hade det nu så tyckte att det kunde vara dags för en nu! Kollade upp och senast jag hade var i slutet av 2012.. Ojdå ;) Så det är dags för en nu!
 
Iallafall, ni vet alla hur en frågestund går till. Ni stället frågor och jag svarar! Ni kan fråga om ungefär vad som helst men är det någon fråga som jag tycker är lite för mycket så kommer jag nog dessvärre inte att ta med den tyvärr ^^
Men sätt igång att ställa era frågor, har inte bestämt något speciellt datum som den ska sluta så fråga på så meddelar jag när det är dags att sluta ställa frågor! :)
 

Tips!

Tänkte ta och tipsa er om några saker!
Jag har rätt så slitet och dåligt hår, sätter upp det mycket och behöver då något som fräschar upp det. Några av produkterna som jag använder för att göra detta är balsam och hårinpackning från Yves Rocher :) Det är superbra, lukter gudomligt gott och hår blir silteslent och jättelätt att arbeta mer! :) Köpte det en gång endast för att testa men nu är jag fast för balsamet, funderar på att köpa mer hårinpackning sen när den är slut fast att den är dyr, men det kan det vara värt om man får fint hår liksom :D Ignorerar den silvriga saker bakom hårinpackningen, det är bara en av Mikes parfymer som jag lånade för att få hårinpackningen att stå så att man lättare skulle kunna se själva förpackningen och texten :)
 
Funderar på om jag någon gång kanske ska ta och köpa shampot och testa och se om det är bättre än det som jag köper från min frisör :)
Så om ni är intresserade av att testa någon av dessa så kan ni gå in på deras hemsida :)
Länk till hårinpackningen: http://www.yves-rocher.se/control/product/~category_id=43000/~product_id=15781
Länk till balsamet: http://www.yves-rocher.se/control/product/~category_id=42000/~product_id=14802

Jobbar för fullt!

Hejsan alla! :)
Jobbar för fullt nu och försöker få inte så mycket pengar som möjligt nu innan sommaren är över, har jobbat sen i Torsdags (igår) och ska jobba fram till Onsdag :) Känns faktiskt riktigt kul att jobba så många dagar i rad! Att få träffa mina underbara kollegor mycket innan tiden är över :/ Kommer kännas jobbigt när man måste lämna ifrån sig jobbet och börja räknas som "arbetslös", vill verkligen ha ett jobb!!! Men iallafall, har jobb nu och har ett antal pass kvar så blir lite pengar som jag jobbar ihop denna månad iallafall :D
 
Som sagt, jag jobbar fram till Onsdag och efter det är jag ledig tills 30 Augusti! :) På Torsdag blir det en tur till Norrköping. I Norrköping kommer det att bli besök på Harry Potter The Exhibition på Fredagen och på Söndagen blir det dop för lilla Milton som föddes i Maj, Mikes mammas sambos dotters son som ska döpas :P Väldigt krångligt men men ;) Och sedan ska man även träffa massa trevligt och mysig folk, åka spårvagn och bara njuta av att ta det lugnt och hitta på lite i en annan ort! Har inte varit i Norrköping sedan Maj då vi svängde förbi där när vi va påväg hem från Miley Cyrus och gången innan dess var nog vid nyår förra året tror jag :O Riktigt länge sedan jag var där nu så det är verkligen dags att jag följer med! Mike har ju åkt själv de gångerna han har åkt då jag har haft annat att göra eller att något har kommit ivägen :) Så är det men nu ska jag med upp! Ska bli riktigt kul! :D
 
Det Mike och jag gör om dagarna är jobbar (jag), lagar mat, spelar Wii, kollar serier, kollar datorn, handlar, försöker komma på mat, slappar, städar, tvättar :P Väldigt intressant liv vi har just nu känner jag ;) Bjuder nu iallafall på 3 bilder från min instagram! Har igentligen inget med inlägget att göra men har inte så många bilder att bjuda på ;)
Jag känner mig verkligen stolt! JAG KAN GRILLA/STEKA KÖTT och det blir hur gott som helst! Älskar att grilla kött och mixtra med matlagningen! :) Här över är ett exempel som blev sjukt gott! :D
 
Nu säger jag tack för mig för nu ska jag försöka att hitta lite jobb att söka medans Mike kollar på friidrott!
Ha´de gött!!

Målilla Älgpark

När jag var hemma i Målilla senast så valde jag och mamma att ge oss ut till älgparken i Målilla på Tisdagen :) Blev den mysig stund med mamma, älgarna och kaninerna! Hur mysigt som helst! :) Va jättekul med egentid med mamma! De speciella stunderna är superbra!
Här kommer lite bilder från timmarna i älgparken!

Mys med vänner <3

Igår så var jag ute med mina älskade vänner Rebecka, Linda och Malin :) Lena skulle ha varit med men hon fick lite förhinder i sista minuten så får bli någon annan gång! :)
Vi hade i alla fall en riktigt trevlig kväll. Vi gick först till Café Royal för att ta oss en liten fika. Jag köpte bara några pralinliknande saker och en läsk, det räckte gott och väl för mig och var hur gott som helst! Ska köpa sånna igen nån gång! :) Sen tog vi bilen ner till bowlinghallen för att spela lite bowling i en timme :P Gick riktigt bra för mig och jag kom 2:a :P Blev riktigt förvånad då det var ett bra tag sedan jag spelade ^^ Ska ta med mig Mike och spela någon gång snart :P Vi får ta oss pengar till det! :)
 
Efter bowlingen tog vi bilen och körde mot stadshotellet, beställde lite dricka och satte oss ute för att prata. En mysig kväll blev det i sommarvärmen utomhus :) Mysigt!
Började regna efter ett tag och då beslutade vi oss för att dra oss hemåt :) Klockan var närmare 21 så vi hade varit ute sen 17 ungefär, en lagom lite tur att umgås :P Får vi göra snart igen! :D Då kanske man kan göra något mer än fika och sånt! Åka någonstans? :) VI har lite snacka om någon bilresa uppåt i landet så vi får se om vi lyckas få till det! ;)

Ledig dag! :)

Hejsan alla! :)
 
Just nu sitter jag i soffan, har ätit frukost för ett tag sedan och har även beställt hem lite fon igen :P Hade en rabattkod som gällde på 75:- som skulle gå ut nu den 13:e så kände att jag inte ville låta den brinna inne! :) Så nu är 96 bilder påväg hem till mig (HEM) och jag betalar endast 75:- så skulle ju ha gått på det dubbla igentligen :P Känns bra och jag älskar när saker är påväg hem till en, roligare med saker men bilder är skitkul också! Måste hitta fina och bra fotoalbum att beställa här i framtiden också, som inte heller är allt för dyra vill säga!
 
Älsklingen har jobbat natt och ligger just nu och sover för att ta igen efter den vakna natten :P Själv är man också lite smått trött men känner att man vaknar till mer och mer :) Skönt det!
Idag är man ledig och även imon! och skönt är det eftersom jag endast är ledig onsdag (tror jag) nästa vecka, dock gör inte det något eftersom det är min sista jobbvecka för sommaren :( Kommer bli tråkigt att sluta, kommer bli tråkigt att inte få någon lön, att ha något att göra om dagarna, att vara arbetslös..
JAAG VIIIIILL HA JOOOOBB!!!! :'(
Har idag på morgonen sökt 4 jobb samt gjort en aktivitetsrapport på 7 sökta jobb. Känns bra men jag vill gärna få ett jobb utifrån allt sökande också. Ska ta jobbsökandet till en helt ny nivå snart så hoppas att det funkar, annars vet jag inte vad jag ska göra!
Senare idag ska jag träffa några kompisar, redan 5 veckor sedan vi sågs senast såg jag, helt sjuuuuukt vad tiden går fort! :)
 
Nu ska jag fortsätta och kolla på tv och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Får även se när älsklingen vaknar så man kan hitta på något tsm fast att han inte mår hundra <3 Går ju att hitta på något här inne som att spela Wii spel, PS3 spel, film, serie eller liknande :)

Duschgele <3

Igår infyndade jag mig en massa duschgele! Så himla nöjd, luktar otroligt gott och va så sjuuuuukt billigt! Endast 10:- på Netto denna vecka, fick med mig 4 flaskor som är på 500 ml vadera :)Köpte 3 igår men bad Mike att köpa en till idag, tack älskling <3
Superduper enligt mig! :D
Nu har jag duschgele ett bra tag framöver och jag kommer klara mig länge på det! :) Så nöjd och glad :P Älskar duschgele och älskar att fynda ;P Här fick jag två saker i en och samma smäll, PERFEKT enligt mig!

Angel in blue jeans

Hejsan alla! :)
Sitter just nu i sängen i Målilla och bara njuter av kvällen som är SVAL! Har varit svalt och blåst hela dagen och har bara njutit av att det inte har varit så varmt! Riktigt skönt med sånt här väder nu efter en massa jobbiga varma dagar! De här dagarna får gärna kommer lite oftare än vad de har gjort den senaste tiden! :)
 
Idag har man slappat men även hittat på lite roliga saker! :) Efter att mamma och jag hade käkat lite middag på altanen hade vi beslutat oss om att vi skulle köra ut till Målilla Älgpark som ligger ute i skogen strax utanför Målilla kan man säga :) Där skulle vi kolla på älgar, kaniner och getter, har varit där en gång tidigare men det var för 5 år sedan nästan! Samma år som de öppnade om jag inte minns fel! :) Vi va där ett tag och det va riktigt mysigt, vi hade tur med vädret för det kom inte något regn förens vi satt i bilen hem igen, riktigt bra tajmat tyckte jag! :) Fick med mig en lite tröja därifrån som "souvenir" och det va en tröja med älgar på där det stog "Love in Sweden", får se om ni någon gång kanske får se den när jag lägger upp någon bild :P Kanske om jag kommer ihåg det vill säga! :P Blev i alla fall en mysig stund tillsammans med mamma, alltid lika roligt :)
Senare idag på kvällen runt 19 tiden så hämtade jag upp min kusin Nathalie hos hennes pappa som bor här i Målilla, vi skulle ta oss en biltur och fotografera lite var tanken i alla fall, men det blev mest körande i bilen och massa prat. Bland annat var det för att det regnade då och då men även också för att vi inte riktigt visste vart vi ville och vad vi ville ta kort på :P Det blev lite bilglidande och det gick bra för min del! :) Va roligt att träffas igen efter att inte umgås så mycket på så länge! :) Får vi göra om någon mer gång!
 
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och slappar här framför datorn, är väldigt rastlös känner jag! Vet inte vad jag ska göra fast att jag kom hem för ca 40 minuter sedan bara, man tycker inte att man borde vara rastlös redan men det är jag! Vill ha någon att göra nu! :O
 
Om ni vill så kan ni följa mig på INSTAGRAM, där uppdaterar jag lite oftare än på bloggen (bilderna syns även lite här på bloggen i inlägg och på höger sidan i menyraden! ) Jag heter linneagungard på instagram så det är bara att följa mig där! Ni kan gärna meddela om ni har hittat mig på instagram via bloggen för alltid roligt att få veta vilka som följer mig på bloggen! :)
 
Ha det så bra nu så hörs vi lite längre fram!
KRAM!!

Redan Augusti!

Kan ni tänka er att Augusti redan är här?? :O Snart är hela sommaren förbi och mitt sommarjobb tar slut :/ Man kan väl inte påstå att städa är någon större hit men det är faktiskt rätt roligt när man har fantastiska människor att jobba och prata med :) Kommer verkligen sakna det! Men får väl gå dit och ta någon dricka eller käka någon gång för att träffa dem alla igen! :) I September får jag även kanske några extra passa att jobba så det känns bra att det inte riktigt tar slut direkt! :)
 
Idag har jag varit och jobbat, har jobbat sen i Torsdags och ska jobba imon oxå och sen tar jag ledigt i 3 dagar och drar mig då hem till lilla Målilla igen för att umgås med mamma med mera <3 Mysigt och trevligt ska det bli allt! :)
Idag händer det nog inte så mycket, blir väl att diska upp det sista som finns efter älsklingen och jag har käkat lite senare och sen blir det nog bara slappa! Har fått så grymt ont i ryggen så att göra för mycket utöver jobbet är jobbigt just nu! Vet inte hur jag har legat under tiden jag sovit men måste ha legat på något grymt konstigt sätt iallafall! :/
 
I förrgår kände jag mig riktigt duktig, gjorde ugnspannkaka för första gången (med mammas recept) och dem blev hur bra som helst! Smakade precis som dom skulle och det va riktigt gott enligt mig, älsklingen verkade oxå tycka om dem då han åt med god aptit :P Jag är nöjd och jag är mer nöjd för att jag börjar sakta men säkert att lära mig laga mat! :) Innan kunde jag verkligen inte laga något alls men nu börjar det sakta men säkert släppa och jag börjar som sagt att lära mig! Roligt, roligt! :)
Men nu ska nog jag och älsklingen ta och käka lite framför något avsnitt av Prison Break och sen får vi se va resten av dagen/kvällen har att erbjuda! :)
Ha det bra! :)

Shopping i Kalmar med älsklingen

I Onsdags var jag och Mike i Kalmar och shoppade lite :) Vi åkte främst för hans del men jag hittade mig även lite grejer jag oxå :) Nöjd med köpen hittills och hoppas att jag förblir nöjd! :)
Här kommer iallafall lite bilder grejerna jag köpte! :)
59:-, New Yorker
67,50:- (ord.199:-), Lindex
149:-/styck, HM
99:-, Carlings
199:- (ord.399:-), Deichmann
69,90:-, Lindex
49:-(ord.399:-), Carlings