Lördag och ensam kväll

Heej!
Idag är det Lördag och det är en skön dag! Kom hem från Stockholm/Norrköping i natt/i morse. Vi va i Stockholm och kollade på Konsert och vi blev sedan hämtade i Stockholm och åkte till Norrköping. Idag på morgonen åkte vi till Vimmerby med Mikes pappa och fru och gick sedan på Vimmerby Sommarmarknad :) Hittade godis, bröd, byxor, strumpor och även film :) Nöjd med dagen fast att jag är trött sen den långa dagen igår! Men helt klart värt det!
Ikväll blir jag själv hos älsklingen eftersom att han åkter till jobbet och ska lära sig hur det går till under nattarbet. Ska bli kul att se vad han tycker om det! Hoppas han blir nöjd med det! Så ja, jag blir som sagt själv men det kommer nog inte gå någon nöd på mig. Jag har godis, viaplay med filmer/serien 24 och massa annat, en hel hylla med typ 140 filmer och jag har dator och historiaplugg! Så jag tror att jag kommer att klara av denna kväll utan problem. Kommer nog bli värst när jag ska sova då det är först gången någonsin som jag ska somna när ingen är hemma. Har inte ens gjort det i Målilla så är lite smått nervös men det ska nog gå! Går det inte bra så drar jag väl med mig Raja in i rummet så får hon hålla mig sällskap :)
Nej, men det kommer nog gå lätt! Måste ju vänja mig då det kommer bli så här i sommar när älskligen ska sommarjobba. <3
 
Imon kommer mamma och pappa till Vimmerby för att hjälpa oss att frosta av frysen. Behövs verkligen!!!! Inte gjorts en enda gång sedan han flyttade hit i September och allt är verkligen djupfryst och skulle gå sönder om man tappade det! Helt sjukt men så är det! Och sen ska de även hjälpa till med lite annat oxå :) Uppskattas alltid! :D
 
Men nu ska jag nog göra lite annat innan jag ska göra lite mat till älskligen som han kan äta innan han ska bege sig iväg till bussen sen strax innan 18.
Ha det bra så hörs vi! :D

Min vecka! :)

Hejsan!!
Nu i veckan sen jag skrev senast har det inte hänt så mycket :) Har gått i skolan, pluggat, gjord uppgifter, lagat mat, stressat, umgåtts med älsklingen, firade morsdag lite lätt i torsdags, röstat i mitt första val i torsdags, röstat i skolvalet njutit och svettats av värmen och börjat på mitt sommarjobb :) Tror inte att jag missade något viktigt :)
 
Veckan har varit bra och jag är nöjd! Det har varit varm och har till och med haft klänning en dag, helt otroligt att jag tog på mig klänning!!
Plugget har tagit över mycket och det har hela tiden varit någon uppgift som måste göras för att få in i tid. Man känner äntligen nu att det börjar lugna ner sig sakta men säkert. Och snacka om att jag älskar det!
I helgen hade Mike sin mamma hos sig, så hela tiden jag var på jobbet hade han sällskap och de hade roligt tsm :) Sommarjobbet är nu igång en aning och jag känner att jag verkligen kommer att bli helt slut nu i sommar. Ont i ben, knän, rygg och kroppen rent allmänt är jobbigt! Hoppas kroppen vänjer sig! Ska försöka börja på gym så jag kan träna upp kroppen att klara av att städa i ca 5 timmar dagar då och då! Ca 4 dagar i veckan är det i alla fall varje vecka nu under sommaren! Kommer bli trött men får ju pengar i alla fall så det känns skönt :)
Det har blivit matlagning till lunch på jobbet, slappande i sängen efter jobb, promenade med Monica och Mike, slappande framför tv och sedan sovande! Skön helg och skönt väder trots man halvt höll på att dö under jobbet!
Förra veckan beställde jag lite rolig saker från Yves Rocher och i fredags hade jag fått hem grejerna :) Idag hämtade jag ut paketet och jag blev riktigt glad! Allt luktade gott och jag är nöjd! Fick allt detta för runt 130:- och det tycker inte jag är farligt alls! Mycket bra och trevliga produkter till bra pris! Ska bli kul när man har eget och kan handla lite mer sånt där :) Fast på andra stället också då så klart och inte endast denna butiken :)
3 duschkräm, hårinpackning och balsam :) Sen köpte mamma en duschkräm också som jag inte tog med på bilden :)

Bal 2014 <3

Igår var det bal här i Vimmerby och den gick jag ju självklart på :) Roligt men blev mer fylla på kvällen än jag trodde så det blev lite tråkigt! :) Men lyckad dag med mina nära och kära <3 Och att få gå med sin livs kärlek va väl inte helt fel det heller <3

Måndag igen :)

Hejsan folket!
Idag är det måndag, precis som sist när jag skrev :P Sorry för det!
Förra veckan fick jag hem mina nya glasögon och bågar, inte riktigt nöjd men jag vänjer mig!
I helgen har det väl inte hänt så mycket, Det har regnat, regnat och regnat typ hela helgen. Men trots detta har det blivit 2 promenader för mig och Mike till Netto ungefär och sedan 1 extra för mig då jag gick och handlade på Supermarket själv :) Sedan har det blivit tvmys inomhus framför HOUSE och även vanliga tvprogram :) Det blev även Eurovision final i lördags med Victoria och Julia :) Mycket trevligt fast det blev en sen och lång kväll/natt!
Igår fick jag en superduper skön massage utav Mike och kan säga att min rygg kändes bättre efter det :P Han ska få massera med nu i veckan igen tycker jag, så skönt va det :P Fast att han kittlade mig sjukt mycket!
Under helgen har vi även ätit god mat och druckit lite gott :P Mums säger jag bara, och kan tillägga att jag börjar gilla ägg mer och mer och ska försöka äta det då och då eftersom att det är bra att äta :)
Nu är det måndag och jag känner verkligen pressen med allt plugg.. Gillar verkligen inte detta, det är så mycket att göra och man känner att man inte kommer att hinna med riktigt! Så mycket och så lite tid men det ska nog gå ska vi se!
Idag har jag även fått göra min provfrisyr inför balen samt smink och då passade jag även på att slänga på mig klänningen och smycken för att se helheten inför lördag då det är dags för balen :) Är väldigt nöjd och längtar till helgen, innan va jag nervös och nu är jag nästan exalterad över att tiden inte går snabbare XD HAHA! Snacka om att ens tänkande kan ändra sig snabbt :) Men så är det och tror faktiskt att veckan kommer att gå rätt fort :) Har även målat mina naglar inför balen så hoppas de håller :) Gjorde dem tidigt utifall det skulle hända något elr om jag ångrar mig så har jag tid att ändra :)

Måndag

Hejsan! :)
 
Idag är det Måndag och jag kan väl säga att jag inte tycker om Måndagar ;) Tycker det är så tråkigt att behöva gå upp till skolan efter en underbar helg och så med älsklingen och min familj <3
 
I helgen var älsklingen hemma hos mig från Torsdag till Söndag och sen följde jag med honom hem :) Idag åkte jag hem och sen får vi se vilken dag han och jag ses sen :) Ska vara där över helgen i alla fall, så mycket vet jag om ;)
På Torsdagen åkte jag upp med bilen till Vimmerby för att hämta upp Mike då vi skulle gå på mitt kusinbarns fotbollsmatch! Riktigt roligt med fotboll och jag ska verkligen börja gå på fler matcher i sommar på alla möjliga lag! :) Efter det blev det pizza i Ingebo med Mike, Faster Anita, Kusin Linda, kusinbarn Albin och Fasters sambo Lasse :) En mysig eftermiddag innan jag och Mike begav oss hem till han för att han skulle packa samt tvätta och lite annat :) Sen tog vi bilen för att åka hem till mig över helgen och det blev bra :)
 
På Fredagen blev det en sväng till Kalmar för att hämta min balklänning och för att köpa studentskor och lite annat :) Blev även att vi träffade mina släktingar i Kalmar en stund! En riktigt trevlig dag i Kalmar kan man säga att det blev! :) Körde hela vägen till och från Kalmar samt även i stan :P Blev lite fel i filerna men jag är ju inte van vid stadstrafik så det kommer väl nån gång i framtiden till att jag vänjer mig :P
På lördag blev det en sväng till farmor med mamma, pappa och Mike :) Blev lite mys med kossor och även lite vandring på ängar :) Riktigt mysigt!
 
På söndagen blev det att åka hem till Mike och innan gjorde vi en tripp till Konsum och handlade lite, vi slappade hemma och vi handlade på Willy:s innan vi satte oss på bussen till Vimmerby :) På kvällen blev det lite fryst pizza, tv, HOUSE och plugg :) Jag pluggade när Mike kollade på TV och spelade :) En mysig kväll innan vi skulle sova det va bra!
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att strax gå och lägga mig, Ha det bra så hörs vi!!
Drömde oss bort med framtida boende också <3