Hemma i Målilla

Hejsan alla!
Nu är jag hemma sen några timmar! Har ju som sagt varit i Vimmerby sen igår, riktigt trevligt blev det! Började med att jag åkte in tidigare på eftermiddagen för att handla lite julklappar och annat :) Efter det åkte jag hem till Mike en sväng för att fixa lite innan jag skulle hämta honom efter praktiken och sen blev det hem till honom några minuer innan vi hämtade upp Monica vid tåget :) Lite senare på kvällen blev det att fixa med Mikes julgran som skulle upp, tog sin lilla tid men vi fick upp den och den blev riktigt fint kan jag säga :) När vi va klara med et va det dags att fixa i ordning lite mat att äta, hamburgare med bröd blev det för Mikes och min del, mums och till det kollade vi på Frost (andra gången för mig och Mike på mindre än 1 vecka ;)) Den är verkligen bra så den kan jag rekommendera till er som inte har sätt den! Helt klart bland dom bästa Disney Filmerna enligt mig, nöjd kan man säga helt enkelt!
Blev sedan att lägga sig att sov då vi alla faktiskt va riktigt trötta, ingen hade väl sovit så bra dagen innan så att lägga sig vid 22 va inte helt fel!
Idag vaknade jag vid 8.15 ungefär, hade dock vaknat flera gånger under natten.. Hittade inte någon ro att sova.. Hatar såna nätter! I alla fall så va jag vaken själv till ungefär 10.15 när dom andra började vakna till :) Sedan va det bara att göra sig i ordning och sånt för att traska iväg mot en loppis uppe på folkhögskolan, Mike och jag hittade inget men Monica hittade lite :) Efter det gick vi hem för att lämna grejerna och sedan gick vi upp mot stan för att kolla lite i butikerna. Hittade inte så jättemycket då jag hade hittat det mesta igår men hittade i alla fall en julklapp till. Tror jag bara har 1 kvar nu (kan ha missat någon mer) och sedan är jag färdig och det enda som behövs är då att slå in allt :) Skönt att snart ha allt fixat kan jag säga! :)
När vi hade gått på stan blev det lite mat på bakfikan och sedan hem till Mike för att fixa hans gardiner och resten av julpyntet (Monica fixade gardinera!), så nu är det jul hemma hos Mike, här väntar vi med att sätta upp julgranen till kvällen den 23:e December :) Tradition hemma hos oss ;)
 
Men nu ska jag snart om en liten stund ta och lägga mig. Imon bär det av mot Ålem och imon blir det även julskyltning med River, Venessa och deras föräldrar i Kalmar :) Så tåg på Kalmar först för att möta upp dom, vara där ett tag och sedan ta bussen till Ålem och umgås några timmar med dom! Ska även ge dem deras julklappar som jag skaffat, hoppas de kommer att tycka om det! :D
 
Ni får ha det bra! :D KRAM!!

Julpyntat och slagit in paket!

Hejsan alla!
Idag har varit en lite effektiv dag faktiskt! Vaknade vid ungefär 8 och va bara upp ungefär 20 minuter innan jag gick ner för att ta mig en efterlängtad dusch! Så himla skönt med en varmdusch på morgonen (inte ofta jag säger det då jag oftast brukar frysa efter en dusch på morgonen)! Sen blev det att fixa med frukost, mackor, yoghurt och juice! Bästa frukosten helt klart, speciellt med ostmackor på pågenlimpa! :) Blev i alla fall lite slappande med frukost framför några avsnitt av V.Ä.N.N.E.R, är inne på 10:e och sista säsongen nu och jag börjar få lite smått panik, vill inte att serien ska ta slut! Den är verkligen hur bra som helst, varför gjorde dom inte fler säsonger? Borde väl funnits jättemycket mer som dom kunde gjort avsnitt av tycker man men de tyckte väl att det räckte efter 10 år och 10 säsonger.
I alla fall, efter det blev det att hämta upp kyckling bröst ur frysen så de skulle hinna tidna innan det va dags att börja med maten. Eftersom att mamma höll på att julpynta i hela huset idag så blev det jag som stod för maten idag! Blev hemmagjorda klyftpotatis i ugn, stekt kyckling bröst och en sallad till det :) Gott blev det och va även första gången som jag gav mig på att steka ren kyckling och det gick ju bra faktiskt :) Får se om man kanske gör det igen sen nån gång men på ett annat sätt då :) Att det blev bra va ju i alla fall det som var huvudsaken!
Efter det blev det att jag åkte bort till min morbror med lite mat som blev över, åkte även och köpte en julstjärna (blomma) att ha på mitt rum och sedan åkte jag hem för att börja plocka i mitt rum och få färdigt skrivbordet samt julpynta. Har satt upp mina julgardiner för första gången på kanske 5 år eller något, men nu är de uppe i alla fall! :) Blev några av mina ca 73 änglar som åkte upp, orkade inte sätta upp alla, har inte utrymme för det! :)
Har även idag slagit in de första julklapparna idag, till mina kära gudbarn River och Venessa <3 Ska träffa dom på Söndag och har inte möjlighet att slå in dom nu i helgen så fick göra det idag :) Imon bär det av till Vimmerby för att vara hos Mike fram till Lördag, Monica (Mikes mamma) kommer ner över helgen så ska träffa henne och umgås lite. Julpyntas ska Mikes lägenhet göra, kommer säkert bli bra, lite julgardiner och sånt där! :)
Men nu ska jag ta och fixa någon att äta, riktigt hungrig nu då det va rätt många timmar sedan man åt senast! Efter det blir det några avsnitt V.Ä.N.N.E.R och beställning av julklappar :) Ska även betala räkning och lite annat så jag har lite att sysselsätta mig med ikväll i alla fall! :)
Ha en bra kväll alla! :D

Funderingar..

Jag funderar och funderar.. Jag behöver en ny dator men det är så svårt att hitta någon :/ Hittade ju en för ett tag sedan men ångrade ju mig och lämnade tillbaka den.. Nu känns det som att jag ångrat mig igen.. Den datorn som jag skaffade hade ju faktiskt allt som jag ville ha i en dator :/ Tror Windows 8 gjorde mig skraj, tycker verkligen om Windows 7 så vill verkligen inte byta bort det :( Får ta mig i kragen och beställa hem en dator snart, blir nog den HP datorn som jag lämnade tillbaka! Windows 8 är något som jag får vänja mig vid helt enkelt!
Usch att dom kom på Windows 8, känns även som att det är många andra som är missnöjda med det!

Förändringar i rummet!

Har smått börjat med mina förändringar i rummet nu. Har inte kommit så långt men det är i alla fall på börjat, ska bara hitta motivation till att fortsätta med resten xD Får se om jag kanske kör på lite plockande idag och kommer lite längre fram med ändringarna :) Snart dags att sätta upp julpynt och sånt där så dags att börja plocka och få ordning på rummet! :) Blir nog att jag försöker göra det mesta idag för att bli av med det och kunna göra annat sen och känna att jag fått lite färdigt :)
 
I alla fall, det som har hänt i rummet hittills är att jag har tagit bort teckningar och texter ifrån min dörr till rummet, och satt upp dekorer istället med texter :) Lite mer vuxet, bra budskap och snyggt blev det också :) Riktigt nöjd, passade riktigt bra :)
Det som är kvar i rummet att göra är att:
* Städa skrivbordet och rensa bort grejer (har ett överfyllt skrivbord med bokstavligt allt möjligt på, INGEN ordning ALLS)
* Städa bokhyllan och rensa bort grejer (en del grejer som är på skrivbordet ska förflyttas hit och ställas i ordning mer)
* Rensa bland filmerna och plocka i ordning (just nu står det ca 50 filmer på golvet och då överdriver jag inte, kanske till och med är flera)
* Rensa bort grejer från golvet (har massa grejer som står och väntas på att plockas i ordning)
* Sätta in bilder i album (väntar fortfarande på några bilder som ska komma hem)
* Rensa i min garderob och plocka i ordning bland allt jag har där
 
Som ni ser så är det lie kvar att göra i rummet innan jag är nöjd och känner mig mer vuxen :P Har ju just nu ett riktigt tonårsrum med lite icke så modern tapet, men mer vuxet ska det bli i rummet, ska in julpynt, nyinköpta grejer, en julstjärna (blomma), ev andra blommor och sånt där :P Kommer nog bli bra om jag får det somjag har föreställt mig i huvudet! :)
 

Nya space-tröjan!

Som jag skrev för några inlägg sedan, så vann jag en budgivning på en space-tröja på instagram :) Har glömt bort att visa den så här får ni en bild på den! Jätteskön och jag är verkligen nöjd med den! :D

Dumle Pepparkaka!

För några dagar sedan plockade jag med min en intressant sak ifrån affären. Dumle pepparkaka :D Har aldrig smakat den tidigare så tänkte att jag lika gärna kunde köpa den för att testa :D Och kan säga att dom va faktiskt jättegoda! :D Har mumsat i mig hela påsen så hittar jag dom igen så ska jag verkligen köpa dom igen :)
Har ni aldrig smakat dom tidigare så tycker jag att ni borde göra det! :)

Så glad just nu! :D

Heeeej alla! :)
 
Hoppas att allt är bra med er för att är bra med mig :) Är på bra humör och allt känns bra :) Livet är bra! :)
Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, har sökt jobb, kört bil, varit på loppmarknad och handlat i Vimmerby :) Har fått hem en fin kruka som ska användas i framtiden eller ev. i mitt rum om ett tag när jag har fixat i ordning lite. Samt så har jag hittat en skyld med bokstäverna LYCKA på som ska sitta på en vägg i framtiden :P Sen har jag även hittat lite julgrejer, bokstäver som bildare orden GOD JUL samt en stor julglaskula med vatten i ;P Kommer inte på vad det heter men hoppas ni förstår vad jag menar! :)
Här har ni bild på grejerna jag köpt! :D Supernöjd! Krukan ska målas om till kritvit någon gång eftersom att den är mer beige och va inte jättesnygg i den färgen :P Samt det är lite olika missfärgningar på den så lite vit färg gör nog susen! :D
Nu ska jag käka lite och sen blir det tv tittande hela kvällen :D

Tips om toppenlåt!

För några dagar sedan hittade jag en grymt bra låt! En svensk version av Luckiest Girl som framförs av Josef Johansson. Den är grymt bra! Man känner nästan en helt annan känsla när man hör låtar på svenska! I alla fall om dom i vanliga fall är på engelska!
http://youtu.be/TZTDTr-Rbj8?list=LLwmGsGSB-pvPtN3ZEgal76w
Han har dessvärre tagit bort funktionen att "bädda in" videon i bloggar med mera så kan tyvärr inte göra det :(
I alla fall hur bra låt som helst så tror inte ni lär ångra er om ni lyssnar på den!

Min parfym har kommit!

Heej!
Idag vaknade jag halv 9 av att mobilen ringde dolt, svarade och då visade det sig att det va hotellet som behövde folk tills idag :) Så vid 9.15 satt jag i bilen mot Vimmerby för att jobba några timmar :) Blev även erbjuden att jobba imon också och det tackar jag givetvis inte nej till, så blir en sväng till Vimmerby imon också! :) Hoppas på flera inringningar nu i November och December! :) Är kul att jobba, ha något att göra samt tjäna lite pengar! :)
 
Som jag skrev förra veckan så vann jag en tävling via tidningen SOLO :) Jag vann ju som sagt en parfym av Christina Aguilera och jag fick hem den idag! :D Den luktar verkligen gott och kvinnligt, supernöjd med den! Tack ännu en gång för denna vinst! Supernöjd verkligen! :D Och kan tillägga att det va den stora flaskan på 50ml som jag vann :P
Nu ska jag ta och fortsätta att lyssna på musik, kolla runt lite på nätet samt kolla efter lite jobb innan det är dags för att flytta sig in till vardagsrummet för att kolla på Grey´s Anatomy med mamma och pappa sen vid 21.00 :)
Ha en bra kväll alla! :D
 
 

Handling i Vetlanda!

Idag blev det en tur till Vetlanda, vi hade planerat det eftersom att det är farsdag! En farsdagmiddag ute och sen lite shopping på det gör alltid susen! :D Hittade en del och känns ännu bättre att jag kunde köpa nästan vad jag ville utan att behöva be om pengar! Känns skönt att ha lite undansparat! :)
Blev som sagt lite handling som ni ser på bilden nedan!
Filmer, cykelhandskar, smoothie blender, spargris, ljus, shoppinglista, två glastavlor och 4 fotoalbum som jag missade ta kort på! :)
Nöjd med allt så känns skönt att fått hem lite! Vet inte om jag ska ta och testa blendern ikväll eller om jag ska vänta med den! Är väldigt nyfiken att testa den, 139:- tyckte jag inte va farligt så hoppas den är bra trots att den va billig! :)
Nu ska jag ta och kolla på lite Vänner och sen blir det Catfish på MTV vid 18.00! :) Sen blir de väl lite mat och slappande! :P Ska även kolla över önskelistan inför jul! :)
Ha det bra! :)

Fika och bowling med fina vänner <3

Idag bar det upp till Vimmerby för att spendera lite tid med mina kära vänner Rebecka och Malin :) Blev en fika och sedan blev det bowling i ungefär en timme :) Riktigt kul och med massa prat så klart! Va ett tag sedan vi träffades nu så det va dags att hitta på något igen ^^ Får bli en "träff" snart igen och då hoppas vi att Linda och Lena kan vara med :D

Dagen blev bra i alla fall :D Blev även lite shopping innan jag mötte upp dom. Blev två par snyggare slappisbyxor från Cubus och sedan även en sak till framtiden (en flytta hemifrån grej som jag har funderat länge på att köpa)

Dessa två blev det! Bor oftast i denna om dagarna då de är så enormt skön och snygga :P Bästa uppfinnen är dessa byxorna helt klart! :D Det jag köpte till "framtida flytta hemifrån grej" skippar jag att visa :P Det är en lite inredning sak som är väldigt snygg i alla fall :P Just nu kollar jag på gårdagens avsnitt av Lyxfällan och sedan blir det att förflytta sig in till mamma och pappa i vardagsrummet för att kolla på IDOL :) Efter det blir det väl några avsnitt av VÄNNER innan det blir dags för att lägga sig :)

Ha en bra fredagskväll! :D

En bra dag med överraskningar!

Idag är en bra dag. Har vunnit ett pris på en tävling på instagram och även vunnit en budgivning på en tröja som jag hoppas jag kommer bli väldig nöjd med! :)
 
Instagramtävlingen som jag vann var verkligen en enorm överraskning! Tidningen SOLO hade en tävling där man skulle dela en bild som dom hade lagt upp på Christina Aguileras parfym Women och sedan tagga dom så dom inte skulle missa att man va med i tävlingen. Tävlingen började för någon dag sedan och skulle sluta idag. Blev verkligen grymt förvånad över att jag vann. Brukar aldrig vinna något så det va en riktigt bra överraskning kan man säga :D Överlycklig tjej på morgonen kan man säga! Kollade även upp hur mycket den kostade som 50ml (det är den storleken som jag vann vad jag vet) och den kostar 299:- på lyko.se men igentligen så är det rekommenderade priset 375:-. Detta är verkligen mycket pengar för en parfym och jag har aldrig köpt en sådan dyr! Knappt ägt någon dyr, har en Britney Spears men det är en liten flaska och sedan har jag även Beyoncé parfym. Har dock aldrig köpt den själva utan fått dem för att jag önskat mig dom.
Hoppas denna kommer lukta gott! :D
Christina Aguilera Women EdP 50ml
Tröjan jag vann kommer jag få om några dagar, troligen nästa vecka borde det bli! :) Nöjd med den och hoppas jag blir lika nöjd när jag får hem den. Den är fin, svart och med space-mönster också. En liten annorlunda tröja och det va väl lite det som va lockade för mig :) Men den verkar fin så hoppas verkligen att den är superduper bra och superskön så att den är värd pengarna som jag ger för den! :)

I Västervik och lite annat!

Hejsan alla!
Har varit tyst här i snart i veckan.. Förlåt för det men det har hänt lite i livet.. Inget som jag vill prata om så vi skippar att ta upp det här tycker jag!!
 
I veckan har det inte hänt så mycket, lite tråkigheter, jobb, träffat mormor, slappat och bara chillat hemma typ. Försökt söka jobb men svårt när det inte kommit ut några jobb :/ Börjar känna pressen över att vara arbetslös, har endast två dagar kvar på jobbet nu och som det ser ut nu så blir det inte några fler dagar med "förlängning".. Känns verkligen hur jobbigt som helst, jag behöver pengar, jag behöver jobb, något att göra och fokusera på om dagarna! Få in en fot och verkligen göra något för att "leva". Jag vill komma framåt i livet och få en karriär.. Hoppas på tur inom jobbfronten snart! VÄLDIGT SNART!
 
I alla fall, idag var jag och Mike i Västervik. Blev en rolig och trevlig dag där med shopping och även mat! Alltid lika roligt som vanligt att umgås med Mike :) Hittade lite julklappar, pralinformar och annat smått och gott :) Mike köpte matgrejer, julsaker och så :P En lyckad dag blev det i alla fall, även roligt att ha bilen i Västervik! Första gången jag körde själv dit och allt gick hur bra som helst, har kört så mycket nu under mina månader med körkort så jag börjar verkligen lära mig mer och mer hur jag ska göra :) Börjar även lugna ner mig (då och då i alla fall) när jag är i trafiken, får inte panik på andra förare på samma sätt, visst jag blir fortfarande lätt irriterad när folk kör som idioter men det är en annan sak.. Tror det är rätt normal att man reagerar lite så tills man är så van att man inte bryr sig riktigt längre..
 
Nu har jag kollat på 4:e avsnittet av The Walking Dead säsong 5!!! Helt otroligt bra serie, älskar den och jag längtar varje vecka efter nya avsnittet som ska släppas! :D Underbart och hoppas på några fler säsonger efter denna!
The walking dead1 Walking Dead Season 5
Nu hade jag tänkt att jag skulle ta och sova. Imon får vi se vad som händer!