Mina VS produkter <3

Jag har under detta år "samlat" på mig ett gäng med VS produkter :) Jag har just nu 7 body mist och 1 body lotion (har en Enchanted apple i body lotion), har inte tänkt köpa någon mer body lotion utan den jag har räcker gott och väl men body mist kommer det säkert att dimpa ner någon mer utav :P Dom luktar så gott (dom flesta i alla fall) och jag bara älskar dom! :)
Tänkte dela med mig utav vilka jag har så kanske ni själva kan få lite favoriter :)
 
Love Spell:
Med doft av persika, körsbärsblomma och vit jasmin. En väldigt fruktig doft.
Strawberrie and Champange:
Med doft av jordgubbar, smultron och champagne. En väldigt söt doft.
Endless Love:
Med doft av ljus äppelblom och ylang ylang. Lite starkare i doften men ändå inte för stark. 
Pure Seduction:
Med doft av melon, plommon och freesia. Väldigt god doft, lite söt och fruktig. 
 
Enchanted Apple:
Med doft av rött äpple och vattenhyacint. Luktar otroligt gott, fruktig doft.
Tropical Nights:
Med en doft av färska bär och hyacint. En ny doft i VS body mist serie, lite stark i doften.
Passion Struck:
Med doft av fuji äpple och vanilj orkide. Luktar gott och inte så starkt.
Enchanted Apple:
Med doft av rött äpple och vattenhyacint. Luktar otroligt gott, fruktig doft.

Snickerskladdkaka

För några dagar sedan (den 21:e för att vara exakt), kände jag för att baka. Hittade då recept på en snickerskladdkaka som jag tyckte verkade väldigt intressant :) Skaffade alla ingredienser och sen satte jag igång :P Mike såg väldigt skeptisk ut när han kom hem och såg mitt "mästerverk" :) Men när han väl hade smakat så fick den betyget 8,5 av 10 så det är jag verkligen helt klart nöjd med! :D
Nöjd flickvän som dock själv hade för höga förväntningar! Men bättre lycka nästa gång ;)
Receptet hittade jag HÄR!

En dag i Ålem

Hejsan alla! :)
Är i Målilla för några dagar som sagt (vet inte till 100% ifall jag nämnde det i förra inlägget) och ska vara här till Lördag kväll :)
Dagen har spenderats i Ålem tillsammans med mina älskade gudbarn <3 Så himla kul att träffas, första gången sen efter dopet som jag träffar Venessa och verkligen kan säga att hon är min guddotter <3 Så himla mysigt! Älskar verkligen dom där små barnen <3 :)
Dagen har varit väldigt mysig med tacosmys till middag, lek ute, mys med bebis på nästan 5 månader, lärande av att byta blöja, lek inne, Wii-spelande, fyrhjulingsåkande och lite sällskapspel :) En roligt och intensiv dag men även lite gråt och ilska från River och Venessa, men det är sådan man får räkna med när det gäller barn dessvärre :) Men det är stunderna emellan som jag verkligen tar vara på när jag träffar dom!
Längtar enormt till nästa gång jag får träffa dom små <3
Nu har jag tänkt att lägga mig för att sova. Imon blir det att ta det lugnt och kanske ta en promenad (??) och blir även det en sväng upp till Vimmerby för lite mini shoppande på ÖB och sånt :)
Ha det så bra så hörs vi!

You rasie me up

En låt som jag ALLTID har älskat är låten You raise me up med Westlife. Den är så otroligt fin och underbar på alla sätt och vis! Sen att Westlife är GRYMT DUKTIGA SÅNGARE gör ju hela låten så enormt mycket bättre! Varje gång jag lyssnar på den får jag några enorma rysningar genom hela kroppen och jag vill bara försvinna bort och njuta av låten och stunden <3
Detta är en av de låtarna som verkligen är gripande för mig <3 Så underbar låt, så underbar! Bland dom bästa låtarna som har skrivits helt klart! :)
Så himla synd att de har slutat som grupp och inte gör fler låtar :'( Synd att världen misten en sådan grymt bra grupp 2012 <3
Har ni inte lyssnat på denna låt sen 2005 när den kom ut så tycker jag helt klart att ni ska ta och lyssna på den nu! :)

Första julklapparna är inhandlade!

Idag har man varit ledig från jobbet efter att ha jobbat 4 dagar i rad. Skönt med lite ledigt, ska jobba på onsdag också och sen blir det några dagars ledigt innan jag jobbar Söndag - Söndag (26 okt - 2 nov). Känns så himla skönt att ha massa jobb timmar nu framöver, helt sjukt kul med lite pengar, har ju annars inte någon inkomst så detta hjälper verkligen mig :)
Iallafall, skulle inte prata om jobbet hade jag tänkt, utan skulle prata om att jag idag har varit på stan i Vimmerby och handlat lite, detta innebär även att de första julklapparna är färdiga! :D Känns verkligen skönt att jag redan har börjat "beta av" listan en aning :) Har köpt färdig till mina underbara gudbarn River och Venessa, samt till min mormor och jag är nästan färdigt med det till min mamma och pappa :) Ska bara köpa till min faster, mina kusinbarn Nellie, Alice och Albin, Michael, farmor, min kusin Nathalie samt även födelsedagspresent och årsdagspresent till min älskade pojkvän <3 Så det är fortfarande lite att handla men jag har ju som sagt gott om tid på mig! Skönt att vara ute i tid och inte behöva stressa en massa för att man är ute i sista sekunden! :)
Ska bli kul sen i December när det är dags att börja slå in alla paketen och verkligen få upp julkänslan :) Vill inte slå in dom redan nu, lite för tidig julkänsla blir det då enligt mig :)
 
Nu i veckan är jag ju som sagt lite ledig iallafall, bra inför taggandet av 8 dagars jobb sen! Imon blir det att fixa lite här hemma hos Mike, kanske städa något, slänga skräp och sen ska vi även bada lilla Raja! Va väldigt länge sen det gjordes så det är dags att göra det nu, hon fäller även något enormt med hår nu så vi får hoppas att det hjälper att bada henne. Man kan ju knappt ta i henne nu utan att bli full med hår, inte speciellt roligt och så enormt mycket hår brukar det annars inte vara och det har varit så ett tag nu så vi får som sagt hoppas att det hjälper med ett bad :) Annars blir det nog mest att ta det lugnt imon :)
På onsdag blir det som sagt jobb och sedan åker jag hem till Målilla <3 På Torsdag blir det Ålem för att träffa mina underbara gudbarn River och Venessa <3 LÄNGTAR!
 
Men nu ska jag och Mike kolla på två How I Met Your Mother innan det är dags för att kolla på premiären av Sveriges Värsta bilförare!
Ha de bra! :D
 

En naglbitare KAN sluta!

Något som många i min närhet vet om är att jag är en nagelbitare och har varit det enda sen jag var lite. Har alltid haft ett "sug" av att bita på naglarna och det blev en extremt dålig vana, kunde ibland bita så mycket att det började blöda, nagelbandet sprack ibland och väldigt lätt. Mina naglar va i dåligt skick kan man säga, vet det finns värre men jag tyckte mitt va jobbigt. Jag va öm om fingrarna ofta och de va för att jag bet. Jag klippte inte bort om det va något irriterande utan jag bet/slet bort det. Det gjorde ont och va jobbigt att se att de såg så hemska ut :(
På översta bilden, den mittersta nageln, ungefär så såg ALLA fingrar ut förr. Har bättrat mig och nu ser de u såhär:
Mycket finare, jämnare (lite jämna i alla fall) och så mycket bättre, inget öm om fingrarna längre, allt är bra! :)
Man kan sluta, bara man lägger den sidan till! Om jag som bet dagligen under flera års tid kan klara de så kan vem som helst klara det :)

Borde man testa BB cream?

Jag har haft en liten fundering nu ett tag, Många använder BB Cream eftersom det tydligen ska vara som en lättare version av Foundation :) Det ska väl kännas lite mer naturligt också gissar jag på :) Så jag känner att man kanske skulle testa BB Cream och så ifall det kanske kan vara något för mig :) Foundation är inte något som jag använder ofta, puder använder jag då och då för att få ut ojämnheter och sånt men oftast skippar jag det och bara har det när jag vill känna mig mer "uppiffad" ungefär :)
Finns så många märken, vilket ska man välja? Kom med tips och förslag!
 
 

11 år <3

Idag är det 11 år sedan min lilla bebis föddes. Saknar henne något enormt <3 Nilla, du betyder allt för mig, du va min lilla bebis men tyvärr finns du inte längre bland oss. Det är hårt att behöva leva utan dig <3
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3
 

Regnig dag

Idag är det en regnig dag här nere i Småland och troligen också i andra delar av Sverige vad jag har förstått utifrån fb och instagram :)
Det har blivit att man har tagit det lugn idag, rensat datorn lite, fört över bilder från kameran och mobilen till datorn, fått min mobilsladd att fungera i datorn igen, käkat samt varit hos mormor och hjälpt henne att handla och även gått en kort promenad med Isor som tyvärr inte mår så bra :) Som sagt, inte gjort allt för mycket idag, utan tagit det lugnt! Man behöver såna dagar också, men mamma och jag pratar om att kanske ta oss en liten promenad sen och trotsa regnet, vi får se om vi håller det ;)
 
Just nu gör jag verkligen inget, slötittar på tvn (inget att se på) och sjunger på "I saw you die" med Apollo Drive. Hur bra låt som helst! :) Älskar den fast att den är en liten deppig låt.
Finns faktiskt inte så mycket att berätta tyvärr, händer inte så mycket om dagarna i en arbetslös persons liv :/ Tråkigt men tyvärr sant, i alla fall när det gäller mig! Ska väl kolla lite jobb nu och sen blir det en fika med mamma och pappa och sedan ev. en promenad som sagt :)
Kram på er alla!

25 saker ni kanske inte visste om mig!

Tänkte att jag skulle köra på en " 25 saker ni inte visste om mig", Har lite svårt med att komma på vad jag ska skriva om så tänkte jag skulle ta en sån här "utmaning" eller vad man ska säga ;) Hoppas ni tycker om den!
 
1. Jag älskar att fotografera, detta är ju inget nytt men det är något som jag verkligen älskar! Att få ta fram kameran och fotografera djur, natur och även människor är helt underbart!
2. Jag älskar lakris men det ska vara SALTLAKRIS.
3. Jag är extremt solkänslig! jag klarar knappt av att vara ute i solen utan att bränna sönder mig :O Hur jobbigt som helst, speciellt när jag va i Spanien och brände sönder mig FAST att jag smörjde in mig flera gånger med solfaktor 50.. :'(
4. Jag drömer mig ofta bort och drömer om framtiden. Gifta mig, förlova mig, skaffa barn, skaffa hus och massa sånt där : Tycker det är kul att drömma, då får man ju veta vad man vill i framtiden liksom :)
5. Jag har extremt svårt att gå i klackskor. Gick med det på balen och då gick det rätt bra men då hade jag bara klack på ca 6 cm.. och jag vinglade även lite då... Hur jobbigt som helst att inte kunna gå i snygga klackskor ibland :'(
6. Jag är beroende av duschkräm. Jämt när jag är i en butik går jag och kollar på duschkrämer fast att jag är mycket medveten om att jag har mycket på lager hemma och hos Mike.. Jobbigt och slöseri med pengar men det luktar ju så gooooooott!
7. Jag är mätt till att vara 163 cm lång. Känner mig väldigt kort eftersom de flesta personerna är längre än mig.
8. Jag är en väldigt känslig person och har väldigt lätt för att gråta. Att kolla på en sorgslig film innebär mycket tårar och snorande.
9. Jag har ett godisberoende som är något enormt. Jag har haft det problemet ett bra tag nu och det börjar verkligen gå över styr ibland. Jag äter godis i stort sätt VARJE dag och det är verkligen inte bra.. jag måste få ett stopp på det men det är verkligen inte lätt när man har ett beroende. Ett beroende är svårt att sluta med även om man har viljan till det. Det är precis som att sluta röka, ingen skillnad, liknande beroende som man har svårt att vänja av!
10. Enligt Mike så snarkar jag väldigt mycket vissa gånger.
11. Jag ÄLSKAR underkläder. Där passar jag på att vara mitt "galna jag" med färger och sånt. Underkläder är något som man ALDRIG kan få för mycket av! Oavsätt om det är BH eller trosor, man kan aldrig få för mycket :)
12. Jag sitter mycket vid datorn och tvn men jag sitter mycket mindre än vad jag gjorde när jag gick i skolan. Då satt jag vid tv och dator HELA kvällen från när jag kom hem från skolan vid ca 16 tills jag la mig vid 22-23 någon gång. Det tog verkligen på kroppen..
13. Jag älskar serier. Jag kollar på serier hela tiden och har kollat på några serier genom mina år. Mina favoriter är How I met you mother, Grey´s Anatomy, Prison Break, Lost, Body of Proff och Andra Avenyn.
14. Jag älskar att gå promenader men jag är oftast för lat för att orka dra mig ut på en.. Det är de som är det jobbigaste steget, att ta sig ut!
15. Jag jobbar just nu extra timmar på hotellet där jag hade mitt sommarjobb och det känns verkligen superbra att jag får in lite små pengar och även ha något att göra vissa dagar.
16. Jag har bloggat sedan Juli 2010. Då gick jag i 8:an och började blogga för att alla andra gjorde det :) Det va min kompis Nuttis som tvingade mig att starta en blogg men sen fastnade jag för att blogga så jag ångrar inte precis att jag blev smått tvingat till att starta blogg :P Nu har jag ju hållt igång i över 4 år och det är ju inte så illa ;)
17. Jag kollar mycket på YouTube videor. Kollar bland annat på videor som Kissie, Clara Henry, PewDiePie, MissLisibell och massa andra lägger upp :) Brukar oxå kolla på videor där katter och hunder är lite roliga, tips och råd videor och lite sånt :)
18. Jag är en tidigare nagelbitare som nu har börjat få naglar och jag ÄLSKAR det! Längtar tills alla naglar är lika långa och ser snygga ut! :D
19. Jag har förr varit en mer pojkflicka än tjej. Nu är jag dock ändrad lite och har "växt upp". Sminkar mig ibland (när jag pallar och inte vill se lika trött ut), klär mig mer som en tjej brukar göra, fixar håret och liksom beter mig lite mer som en tjej brukar :P DOCK har jag kvar vissa grejer från när jag va pojkflicka, dock har jag inte några exempel på detta just nu!
20. Jag har förmåga att bli lätt avundsjuk fast att jag inte har någon anledning till att bli avundsjuk. Jag bara blir det.
21. Jag älskar nötter. Tidigare HATADE jag verkligen nötter men nu äter jag jordnötter, cashewnötter, pistagenötter, chilinötter och massa sånt där :) Hur gott som helst och mycket nyttigare än godis iallafall :)
22. Jag vill ha barn innan jag blir "för gammal". Jag vill hinna göra massa i livet innan barn, resa och sånt där som kan vara svårt och dyrt med små barn. Jag vill inte fylla 30 innan jag får mitt första barn. Jag vill vara yngre men inte heller för ung, jag vill hinna med saker innan barn :)
23. Jag är en väldigt blyg person i början tills man lär känna mig. När man känner mig så vet man att jag är flummig, smått galen och älskar att hitta på saker!
24. Jag anser att Mike är min första kärlek fast att jag haft en pojkvän innan. Det är en person som jag både ångrar och inte ångrar att jag lärde känna. Hade jag aldrig lärt känna honom så hade jag kanske aldrig blivit den personen som jag är idag, och som jag är idag skulle jag inte vilja ändra på. Kan tillägga att detta inte är en person jag har kontakt med längre och det är jag glad över!
25. Jag älskar djur. Jag saknar att har djur och är därför jätte glad över att Mike har lilla Raja som jag kan gosa med lite då och då :) <3

Välkommen till världen lilla Leon!

Idag vid 8.21 fick mina kära vänner (Mikes storebror och hans fästmö) Emma och Andreas en liten pojke vid namnet Leon! Så liten och gullig och så himla lik storebror Theo!
Stort grattis Emma och Andreas! Det gjorde ni bra för 2:a gången ;)

En dag i Vimmerby

Hej alla underbara läsare!
 
Idag fick jag vakna av alarm vid 7.30, inte ofta det händer längre, både skönt och inte då jag faktiskt för en gångs skull sov vääääldigt bra :( Men sånt är livet! Anledningen till att jag gick upp med alarm va för att jag samt mamma och pappa skulle åka in till Vimmerby för att gå på Vimmerbys hösmarknad med Mike, hans pappa samt hans fru :) Blev en trevlig dag men lie minishopping av nagellack, armband, godis och även massa tittande bland kläder :) Va i alla fall trevlig och mysigt och sen blev det middag nere på Monte Carlo :) Lika mumsig som vanligt! :) En restaurang som jag verkligen rekommenderar till 100%!
 
Nu är jag hemma i Målila igen och ska vara här till Onsdag och på Onsdag kommer Mike ner efter skolan och då blir det en sväng till Kalmar :) Första gången jag ska köra själv dit men det ska nog gå bra :) Aldrig kört så långt själv, endast kört 3,5 mil (till Vimmerby) som längst när jag har varit ensam i bilen utan mamma och pappa. Så det ska bli intressant men det ska nog som sagt gå bra :) Kör inte vårdslöst och jag följer trafikreglerna :) I Kalmar blir det att kolla efter soffbord till Mike lägenhet, lie kläder och kanske lite annat, beror på vad vi hittar :) Vi håller oss i alla fall vid Hansa City för min skull eftersom att jag inte hittar så bra i Kalmar :)
 
Ikväll ska jag kolla på fångarna på fortet och sen kanske det blir en film eller så blir det Big Brother :) En lugn myskväll hemma framför tv och dator blir det i alla fall :)
Ha det bra så hörs vi en annan dag!
Bild från min kvällspromenad igår!

Harry Potter utställning #7

 
 

Härliga Torsdag

Hej!
Idag har jag åkt hem till Målilla igen för att vara här till i alla fall Lördag :) Sen får vi se om Mike vill att jag ska stanna i Vimmerby någon dag eller om jag ska till Målilla någon mer dag :) Vi ska hur eller hur till Vimmerby på Lördag jag, mamma och pappa för att gå på Vimmerby höstmarknad tillsammans med Mike och hans pappa Lasse samt hans fru Gunilla :) Va ett tag sedan man träffade dom så ska bli kul att träffa dom igen :) Så det kommer i alla fall att bli några mysiga timmar i Vimmerby på Lördagen och sen får vi se helt enkelt :) Lite shopping på marknaden kanske det blir om man hittar något intressant :)
 
I alla fall, varit här i Målilla idag och vi har varit hos mormor några timmar och umgåtts sedan har jag varit hemma, ätit mat, tagit det lugnt, suttit vid datorn och mycket mer har jag inte gjort. Vet nu heller inte vad jag ska skriva om men kände att jag kunde göra ett litet miniinlägg :)
Har kollat på Lyxfällan och nu blir det Big Brother och sen blir det Big Brother Live tror jag :P Vi får se helt enkelt :P
 
Nu ska jag kolla vidare på tvn och sen blir det sova!
Ha det bra!
Scones som jag bakade till mig och älsklingen i morse <3

Tisdag och slappisdag

Hejsan alla underbara läsare denna regniga och råa Tisdag! :)
 
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, slappisklädd och söker jobb samt göra lite annat :) Idag har vi inte gjort så mycket, slappat, Mike har tvättat och även pluggat, jag har skruvat upp nya skåpsknoppar i köket åt honom som hans mamma hade skaffat åt honom :) Blev mycket snyggare än med de gamla trasiga som suttit förut i lägenheten om man säger så! Mycket fräschare och "nyare" :)
 
Har iallafall nyss aktivitetsrapporetat och kan säga att jag kände mig grymt nöjd, listan blev mycket längre för September än vad jag tidigare har haft och det visare ju bara hur engagerad jag är till att få ett jobb! Jag är inte någon person som kan gå arbetslös, jag måste ha någon vardagssyssla, jag börjar redna få spelet!! Måste söka och söka så ofta jag orkar och hoppas på det bästa, men börjar bli jobbigt att få nej hela tiden :'( Tar i detta läget vilket jobb som helst bara för att få in en fot i arbetslivet och vuxenlivet samt få börja tjäna pengar och allt! Känna mig vuxen och känna att jag kan klara mig själv delvis :'(
 
Men nu måste jag fortsätta söka och leta jobb innan vi ska börja med maten lite senare!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig Tisdag! :)
Bjuder på två bilder från när vi va i Västervik igår! Supergod mat!