DAGEN MED STORT D!

Dagen med stort D äntligen här!
 
Idag går flyttlasset till nya lägenheten, Vi ska flytta ut allt från Michaels lägenhet och flyttstäda den lägenheten, sen ska vi sakta men säkert få i ordning med i stort sätt allt i den nya lägenheten. Jag tänker inte bo i något flyttkaos med massa lådor precis överallt! Så under idag kommer allt att flyttas och under idag och imon kommer vi sitta och plocka i ordning allt  lägenheten som går. Vissa saker kommer att få vara kvar i banankartonger/kassar tills vi har varit på IKEA/Jysk med mera och handlat eftersom att vi inte har förvaringsutrymmen till alla grejerna. Och vi har inte kunnat skaffa dom sakerna innan eftersom vi inte vet hur stora möblerna kan vara för att vi ska få plats med dom.
Ska bli väldigt spännande att se vad dagen erbjuder, hoppas att allt går bra och flyter på som det ska! Tanken är att jag ska testa att köra med släp för första gången idag så vi får se hur det går! Man måste passa på att köra dom få gångerna man faktiskt hyr släp!
 
Får se när nästa uppdatering blir med tanke på flytten, uppackningen och sen jobb också :) Jag återkommer när tiden finns helt enkelt! :)
 
KRAM!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback