Lite update!

Hejsan alla!
Var ett tag sedan jag skrev här så tänkte bara slänga in ett litet inlägg och uppdatera er lite. Har egentligen inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Vi har byggt ihop möbler och fått ihop de sista möblerna som vi behövde inomhus så det känns riktigt bra nu när i stort sätt allt är på plats (Y)
 
Jag har börjat göra lite påskfint, har satt upp påskris på verandan och är så nöjd med resultatet, fick låna en kruka av mamma <3 Det blev riktigt fint tycker jag och det ser riktigt hemtrevligt ut kan jag säga! :D
I Fredag hade vi besök av mamma och pappa. Vi fick bland annat hjälp med att få upp vår nätvekskabel i taket och sedan hjälp med lite andra saker <3 Hjälpen uppskattas verkligen! :D <3 <3 <3
 
I lördags (den 19'e) hade vi besök av mina älskade gudbarn och deras föräldrar och hund. Blev en mysig dag med shopping, skratt, prat, matlagning och bara mysigt umgänge! Riktigt nöjd med dagen!
På söndagen blev det massa städande som stog på schemat för Sune (hunden) fäller väldigt mycket hår så behövdes verkligen dammsuga. Behövdes även moppa och torka av en massa olika ytor. Kändes riktigt skönt när man hade städat. Det ser så rent och snyggt ut i lägenheten, en känslan :D :D ;D ÄLSKAR DEN KÄNSLAN!!!!! :D När städning var klar, drog jag ner till min älskade farmor och spenderade några timmar där med henne och även min faster och hennes sambo kom över på besök hos farmor. Blev en riktigt trevlig eftermiddag helt enkelt. Blev sedan kvar i Målilla några timmar innan jag drog mig tillbaka till Vimmerby igen.
 
Idag (måndag) har det hänt en del också. Jag har varit vaken sen ca 6.15, har hunnit med att gå promenad till Kvantum för att handla lite både till oss själva och till påsk. Gick iväg med min shoppingsvagn som ni ser på bilden nedan.. Mike tycker väl inte riktigt om att jag har skaffat den för han kallar mig "Britta, 87 år vilket inte jag själv tycker passar in. Tycker om den, mycket lättare att handla, inte lika tungt och slitsamt för kroppen och sådant gillar vi verkligen!
Efter det blev det att traska hemåt och där började jag göra i ordning köttbullar som vi ska ha i påsk. Efter att jag hade stekt färdigt dom va det dags för en liten frukost. När jag hade käkat färdigt ringde jag hyresvärden och nämnde några saker som vi har problem med. Får se vad som hända skall... Sen började jag med att baka lite, kände bara för det liksom ;)
När jag hade gjort detta var det dags att ta tag i all disk som hade byggts upp på diskbänken under tiden jag hade hållt på att stöka i köket. Kändes riktigt skönt när disken sen va borta, HALLELUJA! :D
Sen var det nästan dags att sätta sig i bilen ner till Hultsfred för att jobba lite extra utöver än vad jag ska jobba på fritids. Alltid skönt med lite extra pass, mer pengar och pengar är alltid välkommet om jag säger så!
 
 
Men nu går ögonen i kors så nu är det dags att krypa ner i sängen och vänta på att klockan ska ringa och väcka mg vid 5.45, hoppas på att inte vara allt för trött imon.
Godnatt så hörs vi på något sätt om ett tag igen!
KRAM!

En fullspäckad helg!

Denna helgen har varit full med händelser kan man väl lugnt säga. I fredags var vi i Kalmar och handlade en massa på IKEA, slösade en hel el pengar kan man väl säga XD
Men vi fick med oss en hel del grejer hem, både möbler och små saker. Så nu har vi satt ihop större delar av möblerna som vi köpte. det är endast en sak kvar och det är också den jobbigaste och största så klart. Har börjat med den med har kört fast då det verkar som att hålen som jag ska skruva i inte riktigt är i rätt läge på brädan som jag ska skruva i. Så mamma och pappa ska hjälpa mig imon när dom kommer. Är även lite annat som dom ska hjälpa oss med, sen är i stort sätt allt klart i lägenheten. Vi ska bara få våran fläkt i köket fixad också och sen är det nog klart :)
I alla fall, fredag var det Kalmar som gällde, IKEA och City Gross, vi hittade en hel del, som vanligt mer än vad som är planerat och uppskrivet på handlingslappen men så är det väl alltid kan man väl tyvärr säga, alltid något utöver det man planerat som man hittar. Ibland bra och ibland mindre bra. Men i fredags var det nog bara bra tror jag (Y)
 
I lördags (igår) monterades det lite möbler, vi tog det lite lugnt, ringde Telia och gjorde sedan  ordning oss för att åka till Oskarshamn för lite kalas för Johan och Angela som fyllt/fyller år nu i Mars. Så blev kalas där några timmar och efter det blev det en sväng in på Maxi innan hemfärd. Vi fick som vanligt med oss en hel del grejer, va en del som dom hade erbjudande på också så blev inte så farligt dyrt som tur va! :) På kvällen sen sattes det upp mer möbler och kvällen flöt på. Blev inget tittande på Andra Chansen i Melodifestivalen för vår tv hackade och tappade mottagningen hela tiden.
 
Idag har vi haft mottagning hela tiden på tv och dator så verkar som att allt har hoppat till rätta, vilket känn jätteskönt då vi har haft problem med internet i några veckor. Idag har det också satts upp möbler och även packat upp en del saker från kartonger som vi har haft stående med lite små saker, lite filmer och sådant har plockats upp, stereo och lite sånt där. Så nu är det inte mycket plockande förens allt är i ordning och vi äntligen kan börja bosätta oss ordentligt. Känns skönt! Blev även lite fin middag idag, grillad fläskkarré med potatisgratäng, grillade champinjoner, rödlök, tomat, riven ost, och creamfrech med sweet chilisås i :D MUMS så gott det va!
Men nu ska jag fortsätta att titta på The Walking Dead med min sambo innan vi sedan troligen ska sova :)
Så ha det så bra så hörs vi snart! :D
Förresten, snön har kommit tillbaka nu i eftermiddag/kväll.

Stylingsverktyg från Rapunzel Of Sweden

Något som jag har funderat länge över är om man kanske skulle investera och köpa något stylingsverktyg från Rapunzel Of Sweden. Dom har några riktig fina och några som jag är intresserad utav att testa.
Har verkligen fallit för lockigt hår, för bara några år sedan hatade jag att ha lockar medans jag nu föredrar att ha det :) Så vi får se om vi kanske skaffar någon sån här nån gång, kanske kan hitta någon billigare variant :)

En vanlig onsdag

Hejsan alla sköna läsare! Ni är få, men skönt att skriva av sig lite ibland även att ingen kommenterar och så :)
Just nu sitter jag hemma i Målilla och skriver ett inlägg från mobilen då jag tänkte testa hur det fungerade och om inläggen ser ut som dom ska när dom har publicerats, så vi får se sen när jag kolla via daton helt enkelt :)
Idag händer det inte så mycket, vi ska slå in lite paket inför helgen, jag ska jobba mellan 14.30-17.00 och sen ska jag troligen in en snabbis på Willy:s innan bilen rullar hemåt igen :) Ikväll blir det att försöka att packa ner saker som jag behöver ha med mig till Vimmerby imon när jag åker dit efter jobben. Vi ska till IKEA på fredag och handla dom sista möblerna som vi vet just nu att vi behöver, så ska packa med mig saker som ska in/upp i dom möblerna som vi skaffar på IKEA då :) Får se vad vi mer får med oss. Blir väl kanske någon miniupdate sen på vad vi fått med oss så hem men vi får se :) 
Nä, men nu ska jag gå och görs mig i ordning, tvätta ansiktet och byta om innan maten vankas. Sen är det dags att dra om mindre än 1 timme för att hinna till jobbet i Hultsfred ;)
Ni får ha det så bra, så hörs vi nästa gång!
Så här satt jag igår unna jobbet. Chai latte, IKEA och musik på daton, det kallar jag bra uppladdning inför jobb (Y)