En fullspäckad helg!

Denna helgen har varit full med händelser kan man väl lugnt säga. I fredags var vi i Kalmar och handlade en massa på IKEA, slösade en hel el pengar kan man väl säga XD
Men vi fick med oss en hel del grejer hem, både möbler och små saker. Så nu har vi satt ihop större delar av möblerna som vi köpte. det är endast en sak kvar och det är också den jobbigaste och största så klart. Har börjat med den med har kört fast då det verkar som att hålen som jag ska skruva i inte riktigt är i rätt läge på brädan som jag ska skruva i. Så mamma och pappa ska hjälpa mig imon när dom kommer. Är även lite annat som dom ska hjälpa oss med, sen är i stort sätt allt klart i lägenheten. Vi ska bara få våran fläkt i köket fixad också och sen är det nog klart :)
I alla fall, fredag var det Kalmar som gällde, IKEA och City Gross, vi hittade en hel del, som vanligt mer än vad som är planerat och uppskrivet på handlingslappen men så är det väl alltid kan man väl tyvärr säga, alltid något utöver det man planerat som man hittar. Ibland bra och ibland mindre bra. Men i fredags var det nog bara bra tror jag (Y)
 
I lördags (igår) monterades det lite möbler, vi tog det lite lugnt, ringde Telia och gjorde sedan  ordning oss för att åka till Oskarshamn för lite kalas för Johan och Angela som fyllt/fyller år nu i Mars. Så blev kalas där några timmar och efter det blev det en sväng in på Maxi innan hemfärd. Vi fick som vanligt med oss en hel del grejer, va en del som dom hade erbjudande på också så blev inte så farligt dyrt som tur va! :) På kvällen sen sattes det upp mer möbler och kvällen flöt på. Blev inget tittande på Andra Chansen i Melodifestivalen för vår tv hackade och tappade mottagningen hela tiden.
 
Idag har vi haft mottagning hela tiden på tv och dator så verkar som att allt har hoppat till rätta, vilket känn jätteskönt då vi har haft problem med internet i några veckor. Idag har det också satts upp möbler och även packat upp en del saker från kartonger som vi har haft stående med lite små saker, lite filmer och sådant har plockats upp, stereo och lite sånt där. Så nu är det inte mycket plockande förens allt är i ordning och vi äntligen kan börja bosätta oss ordentligt. Känns skönt! Blev även lite fin middag idag, grillad fläskkarré med potatisgratäng, grillade champinjoner, rödlök, tomat, riven ost, och creamfrech med sweet chilisås i :D MUMS så gott det va!
Men nu ska jag fortsätta att titta på The Walking Dead med min sambo innan vi sedan troligen ska sova :)
Så ha det så bra så hörs vi snart! :D
Förresten, snön har kommit tillbaka nu i eftermiddag/kväll.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback