Lite udda samling

Jag har en liten udda samling, eller udda är den väl kanske inte men gullig kan jag säga att den är enligt mig ;) Jag samlar på air freshner som man har i bilen. Gulliga, som är formade som djur eller liknande är det som gäller. Letar så fort jag är i butiker som har bilgrejer. Ska gå in på Mekonomen i Vimmerby någon dag och kolla om dom har några jag inte har ännu :)
Just nu har jag en koala, gris, nallebjörn, älg, och sko. Samt så har jag köpt en hund (ej med på bilden) och en "djävulracerförare"(?) :)
Ska fortsätta att samla så länge de går att få tag på! Hoppas verkligen att jag får tag i många :D LOVE THEM!

Mors dag <3

Idag är det mors dag och självklart har jag uppvaktat min älskade mamma på denna dag <3 Dock gjorde jag det redan i Torsdags då jag just nu är i Norrköping och hälsar på lite tillsammans med Mike :)
Ville bara passa på att skriva ett litet grattis till alla mammor där ute! Hoppas att ni alla får en fantastisk dag och att ni blir riktigt uppvaktade av era barn :)
 

Sommarblommorna är inhandlade :D

Tänkte bara slänga in ett inlägg och visa er mina fina blommor som nu finns hemma hos mig och Mike i Vimmerby :D Så himla nöjd med blommorna, även att det tog lite över 1 timme för mig att välja dom :) Mamma blev lite tröttsam på mig för att jag tog sådan tid eftersom vi hade andra saker att uträtta också i torsdags när vi va och köpte blommorna :) I lördags satte vi ut alla blommorna hemma och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med det, såååå fint och det ser så hemtrevligt ut!!!! :D
Titta liksom på färgerna! Ser så otroligt fint ut! Ska visa er bilder på hur det ser ut när det är planterat men det tar vi någon annan gång i sommar (Y)

Förkyld... igen...

Hejsan alla :)
Just nu sitter jag här i sängen och bloggar samt kollar Youtube varvat med Netflix :)
Idag blir det en tur till Vimmerby och sälja en cykel åt mormor, utföra lite handling på Rosins, Kvantum, ÖB och Albins :) Så mamma och jag har lite att göra idag innan vi ska hem igen och fixa med mat på förmiddagen. Sen blir det kvällsjobb för min del (Y) Hoppas på en inte allt för lugn kväll utan att det blir lite rörelse på folket :)
 
Annars så kommer det inte att hända så jätte mycket idag. Jag är förkyld och det bröt ut igår.. Sjukt jobbigt med täppt näsa/rinnande näsa samt tung i huvudet.. :( Hatar att vara tung i huvudet, så vi får se hur det går idag och med helgens jobb (Y) Hoppas på att jag inte blir värre i alla fall så är jag nöjd :( Är bra att det är denna helg i alla fall, nästa helg har jag verkligen inte tid! Då är det marknad i Vimmerby, Mikes pappa och hans fru kommer på besök då samt mamma och pappa ska med upp till Vimmerby, vi ska till Norrköping och ha lite mysigt där samt så ska vi gå på Janne Anderssons sista match för IFK Norrköping. Och jag ska gå all in på matchen! Ska låna tröja av Mike så jag verkligen passar in bland supportrarna (Y) :D Ska bli kul och så hoppas vi på riktigt bra tryck (Y) (Y) Och sen ska jag även träffa min kära vän Rebecka i Norrköping för lite lunch och prat :) Så himla kul! längtar verkligen till nästa helg, så mycket kul som händer då! (Y) :D
 
Hade ingen passande bild till inlägget så jag slänger in en bild på mi nya bok som jag precis har börjat att läsa (igår kväll). Ni får ha det så bra s hörs vi :D
 
 

Frukost

Har börjat bli duktig med att variera min frukost lite. Fibergrot, yoghurt, kvarg, mackor och lite annat brukar jag variera med.
På bilden ser ni min senaste kreaktion av frukost som jag åt i Söndags. Riktigt gott med lite möjlk till gröten, gillar chiafrön (smaklösa dock), mullbär och gojibär. Nyttigt och gott. Sedan brukar jag köra på mackor med rödlök, vitlökspulver och lite grillkrydda på :) Kanske inte det nyttigaste som finns med det är för jävla gott om jag säger så :D Speciellt på pågenlimpa (Y) (Y)

Just nu


Vaken sen 5.30 och inte lyckats somna om. Klockan 7 blev det jobbigt/tråkigt att vänta på att älsklingen skulle vakna så då drog jag mig ut på promenad, får se hur långt jag går denna gång :)

Besök av en vän <3

Hejsan alla!
Solen skiner och det är lite lagom varmt med frisk luft, så himla skönt :D (Y) Regnade i går och i förrgår så luften känns så himla mycket bättre nu än vad den gjorde för några dagar sedan. Man märker verkligen att det har fallit ner massa pollen på marken och det gillar vi mycket (Y)
 
Igår och i förrgår hade jag besök av min kompis Fredrica och hennes son William. Vi käkade god mat, snackade och hade det allmänt mysigt med massa bus och skratt (Y) Dom sov även över som ni kanske förstår :)
Vi tog en biltur och shoppade lite småsaker på stan (Y) Roliga dagar som gärna får göras om väldigt snart :D Alltid lika kul att umgås med dom 2 <3 
Nu är det iallafall vardag igen efter en helg med massa kul och ledighet. Jobbat idag 6.30-12 och sen på fritids mellan 14-17 (Y) Skönt med lite jobb så man får lite extra pengar som hamnar på sparande :) Ikväll kommer det nog inte hända så mycket. Vi ska åka och handla lite smått, käka något lätt och sedan blir det slappande framför tvn (Y)
Hoppas ni får en fortsatt bra och trevlig kväll så hörs vi nästa gång :) KRAM!

Just nu


Just nu pågår en cykeltur på träningscykeln nere i källaren (Y) Har man inte kunnat ta promenad eller cykeltur sen i torsdags p.g.a dåligt väder och man är rastlös en kväll som denna så är detta det perfekta för att bli av med rastlösheten :)
På återseende! :D

Stolt över mig själv!

Jag är riktigt stolt över mig själv!!!!!
Förra veckan (Söndag-Lördag) genomförde jag promenader (ca 10,22km) och cykelturer (ca 12,85km) på sammanlagt 2,3 mil! Helt sjukt vad stolt jag är över mig själv! Det är otroligt långa turer som jag har lyckats få ihop på så kort tid än vad jag annars brukar göra.
Jag känner även att jag klarar av lättare att gå promenader. Det går mycket lättare, jag blir inte lika trött lika snabbt som jag annars brukade bli. Man känner att kondisen troligen kommer tillbaka, sakta men säkert :D
 
I helgen (torsdag - lördag) blir det promenader och cykelturer då med :D Ska se om jag kanske får med mig Mike ut på en lite cykeltur :)
Hoppas att det i slutet av månaden visar lite mindre på vågen! Nästan rädd för att jag ska ha gått upp :(

Alkoholfritt rosévin😘

Kan väl säga att jag har fått smak för vin. Dock alkoholfritt vin. Har smakat rosévin med alkohol och fy va äckligt är väl ungefär vad man kan säga! Jag håller mig till alkoholfritt helt klart, den på bilden skulle jag vilja säga är nog en ny favorit just nu! :) Den smakar riktigt bra, rekommenderar den till er om ni ä villiga att dricka vin utan alkohol vill säga.
Någon som tar tips på goda viner som finns som alkoholfria? :)

LoppiBlogbag

Denna gången när dom delade ut LoppiBlogbag hade jag turen att bli utvald att få en sådan bag :) Glad som vanligt, fick dock veta det tack vare att posten skickade ut att jag hade ett paket att hämta på posten. Deras meddelande med infon om att jag hade blivit utvald hade hamnat bland skräpposten, så tråkigt när det blir så där! Många gånger som "gratissaker" eller liknande hamnar i skräpkorgen, inget kul om man missar det p.g.a det :(
 
Iallafall jag blev utvald, riktigt kul :)
Var en sak som hade missats att skicka med i min blogbag men som jag ska få hemskickad nu i efterhand så den väntar jag ännu på:) Ska bli kul att få testa lite nytt (Y)

28 April

Ett inlägg som är några dagar sent men vad gör det om 100 år? :) 
Iallafall, jag har ju påbörjar min viktresa med mål att gå ner 20 kg i sinom tid, det får ta den tid det tar liksom men jag ska ner i vikt! (Y)
Nu till det stora.. Den 28 så vägde jag mig, senaste jag vägde mig innan va den 30 Mars och jag hade hoppats på att jag iallafall hade lyckats ta mig ner 0,5 kg på 1 månad. Till min stora förvåning så va det lite till. Jag hade gått ner 1,3 kg! Helt otroligt skönt att se den siffran på vågen! Hoppas verkligen att det fortsätter att gå neråt nu!