Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 6

Nu kommer dom allra sista bilderna! Inte många men hade blivit för många i förra inlägget om dom hade kommit med ^^

Dumma app

Hejsan alla läsare :) Ser att ni håller er kvar ;) Det är bra!
 
Försökte få in ett inlägg via mobilen i morse men appen ville inte funka som den skulle samt att min mottagning blev sämre längs bilvägen.. aja sånt som händer!
 
men jag tänkte bara meddela det för jag känner inte just nu för att försöka blogga.. Så jag tänker säga hejdå nu och gå och slänga mig i soffan brevid älsklingen som väntat på mig i snart 1 timme.. Han undrar nog snart om jag rymt :O haha nejdå ;P Fast man vet ju aldrig :O
 
Ha det bra!

Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 5

Seeent

Hejsan alla läsare! Har inte redigt någon bra koll på om det har kommit upp något inlägg idag elr igår så tänkte att jag skulle ta och blogga ett inlägg nu innan jag tänkt att lägga mig och sova ut! Idag har jag och älsklingen min varit i Vimmerby och träffat min klasskompis Rebecka :) det va redigt trevligt! Vi käkade på piri piri (pizzeria) och gick runt massa i Vimmerby ^^ samt att jag lyckades hitta en sista present till mamma :) efter det har det blivit att vi har hållet på att fixa med min nya säng som just nu står i mitt rum och bara väntar på att jag ska ta och invigs den :D å va skönt det ska bli! Redan små legat i den men bara några sekunder,men nu blir det ju iallafall 8 timmar får man hoppas på :) behöver sova då vi gick upp lite tidigt idag än vad vi hade gjort om vi inte skulle iväg. Fast imon blir det väl inte att sova allt för länge heller då det faktiskt vankas med kalas på eftermiddagen och innan dess ska man ha hunnit fixa sig i ordning, duscha,käka,leka lite med marsvinen,ge dom mat,plocka maskrosblad/gräs,fixa lite med tårtorna och så :) blir väl lite att görs helt enkelt ^^ blir även att börja redan på morgonen och se om man kan komma fram till några bra kläder. Inte något som är jobbigt att ha på sig och inte något att ha på sig något som blir allt för varmt, då det faktiskt ska bli redigt varmt imon :) båda skönt och jobbigt! Skönt för att jag vill det ska vara fint väder och värme men jobbigt för vi har kalas och ska ha 26 personer inne i vårat hus. Så det kommer bli lite trångt och varmt.. :( Men nu ska jag nog strax ta och sova! Orkar inte vara uppe till 01.00 tills elden tänds.. Är inte så intresserad! Men Godnatt! Så hörs vi :) P.S JAG ÄR TRÖTT!!!!!!!!!!!!!

Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 4

Då blir det 4:e delen nu :P
Bilderna är inte redigt slut än.. Så blir nått mer inlägg :)

Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 3

Nästa del nu då :P
WOHO!

Följ mig!

Ehm... VÄRMEN ÄR HÄR :D

Nu sitter man här igen ^^ Så tänkte att man kunde passa på att slänga in ett litet inlägg till :P Och får hoppas att det uppskattas ^^
 
Sitter just nu och kollar på en serie ^^ Detta är säkert 3:e elr 4:e gången jag kollar på denna DVD sen jag fick den i julklapp förra året.. Men va gör man inte när den är bra liksom ;) Och det är ju bara första säsongen jag har så den är ju inte jätte lång ^^ Bara ca 7 timmar kanske ^^ och det är ju inte mkt för en film/serie galen tjej som mig ;) heeh!
 
Tänkte även säga att vädret blev skitfint idag och det gillades verkligen jätte mkt :D Njöt till och från :P När det fläktade lite lätt ^^
 
Men hur som helst, jag sa ju att jag skulle kolla upp med alla min USB-minnen.. och jag trodde inte jag skulle klara 30minuter men det gjorde jag faktiskt! och det är rätt så mkt när man inte har tålamod till att sitta med sånt. Och idag va det varmt oxå vilken gjorde att man va lite små tjurig på värmen då och då och då är man ju inte så glad när man ska hitta på nått...
 
Men aja :P nu vet ni det iallafall ^^
 
Glöm inte kommentera :P
HA DET GÖTT SÅ HÖRS VI IMON TROLIGEN :p

Har ingen rubrik -.-

Heeeeeeeej :>
 
Sitter nu i sängen och ska snart slänga på mig mjukisbyxorna och gå ut och hjälpa mamma med en sak, ska fixa några blommor och det är ute på ängen där det är högt gräs så det blir att jag får hjälpa till. För mamma gillar inte att gå i högt gräs, jag har inte nått emot det men jag gör det inte utan att ha lång byxor på mig!
 
Men nu vill ni säkert inte att jag ska skriva mer om det så nu tänker jag skriva om nått annat :P
 
Dagen ser verkligen varm ut och det gillar man skarpt, skulle vilja åka upp till sjön och kolla lite men orkar inte tror jag :P Plus jag vill inte göra det själv :P Men jag ska iallafall sitta och pilla lite med mina bilder på daton samt mina USB minnen, och försöka få lite mer ordning och reda :)
Har typ 6-7 USB minnen jag behöver kolla igenom och alla är fulla :( MÅSTE KÖPA NYA NU I NORRKÖPING!!!!!!!!!!! :D
 
Men nu ska jag ta och dra ut och hjälpa mamma ^^
 
^Ha det bra så skriver jag kanske ikv :P
Kör på en gammal bild :P
 

Övningskört

Jaha ja ^^ Då sitter man här igen :P Lika trevligt som vanligt :P
 
Sitter  och pratar med älsklingen och kollar på film :P Riktigt bra blandning tycker jag :D :D
 
Har inte gjort så mkt idag! Har blivit mkt slappat :P Blev en jätte liten cykeltur med kära nuttis men inte mkt mer :P
 
Framåt eftermiddagen drog man till mormor :) Rätt så lugnt, hände inte mkt alls där!
 
Senare på kvällen blev det lite körning :P Gick bra och jag fick bara motrostopp en gång :P blev att vi körde en långsträcka hela tiden :P  Så nu har jag lärt mig att växla och jag klarar mej upp på 4:an i 50km. Men jag tycker det går fort då :P Men jag vänjer mig snart hoppas jag :P hehe!
 
Men nu ska jag fortsätta med det jag gjorde ^^
 

Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 2

NU kommer nästa del :)
Den söta familjen Pettersson/Cademan :)
Bröderna Pettersson och sonen Theodor ^^

Klippt gräs :)

Hejsan ^^
Sitter och kollar på Greys Anatomy ^^ 3:e säsongen blev det denna gång :P
Sitter även och käkar lite dumlekolor, det blev rester från när jag och mamma lyckades fixa ihop några dumlekakor till min käraste pojkvän ^^ Lovade han att fixa lite till BARA han :P Har till och med skrivit på locket att det är hans ^^
 
Har även idag haft ett samtal med älsklingen, lite intressant samtal ^^ Han gillar att spela musik i bakgrunden så man knappt hör vad han säger... just nu väntar jag på att han ska logga in på msn så man får snacka lite mer med han ^^
 
Men hur som helst :P Jag va duktig idag och klippte gräset åt pappa ^^ Vi har rätt stor gräsmatta och jag gjorde det på ca 2 timmar :P Det va skönt att det inte tog längre! Men känns i benen att jag har gått rätt mkt.. Även trött i huvudet av typ solen skulle jag gissa på.
Jag fick även en liten bränna på ryggen på köpet ^^ Märkte det rätt nyligen xD Hade inte nån aning om det innan!
 
 
Men nu har jag inte mer att skriva :P Ha det så bra ^^

Hatar min rygg!

Dagen idag började verkligen inte bra. Jag vaknade och då kände jag direkt hur min rygg inte kändes bra.. Så just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Jag har ont i ryggen och vet inte hur jag ska sitta elr ligga elr om jag ens borde ligga. Hur jag än gör så är det inte skönt för ryggen... :( usch vad jag längtar efter min nya säng! Den är lite hårdare och jag tror verkligen på att den kan hjälpa mot min rygg! Jag hoppas hoppas att min rygg mår bättre sen när den sängen är kommen! Usch vad jag längtar! Men nu kanske jag ska ta och sluta klaga om min rygg.. Kanske inte så kul! Men jag skriver troligen senare idag så ni vet ^^ Ha det bra!!!

Theodor Andréas Petterssons dop 7 Juli 2012 , del 1

Nu är det så att jag va på dop när jag va i Norrköping. Jag va på dop för lilla Theodor Andréas Pettersson som föddes den 13:e Mars 2012. Det är Mikes brorsbarn och även barnet som han är gudfar till. Det va ett jättefint dop, det va tråkigt att man inte fick ta bilder under tiden som han blev döpt. Det va bara när de tågade in och när han va döpt som man fick ta kort. Man fick alltså inte ta bilder under tiden han fick vatten på huvudet eller när prästen höll i han. Det va dåligt men det är tydligen några nya regler som de har inom dop. Men hur som helst så fick man lite bilder iallafall och jag tänkte dela med mig av några :) Elr rättare sagt rätt många ^^ Kommer att komma i flera inlägg för att det ska bli lite mer roligt :P Enligt mig ^^
 

Uppe tidigare än jag behövde ^^

Hejsan alla kära läsare!
Dagen började med att jag fick gå upp redan vid klockan 8 bara för att jag skulle klippa mig vid 10 och jag behövde tvätta håret innan jag skulle dit. Håret låg inte som det skulle göra.. så va tvungen att fixa det.. Jag tvättar liksom inte håret hos frissan.. Det gillar vi inte.. Mkt för att dom inte lägger luggen som jag vill ha den och som jag trvis med .. Så jag vill inte att dom ska klippa luggen fel.. Så df fixar jag det själv innan jag ens drar dit.
 
Efter det följde jag med mamma bort till mormor och roger för att hjälpa till lite, kände att jag inte hade nått spec att göra hemma så då kunde jag lika gärna följa med och föröska att göra lite nytta.
Vi rädde om massa pengar och räkningar, bäddade sängar, dammsög,skakade mattor och sånt. Jag gick även en sväng med Isor. Men jag började prata med en som jag känner som jag och Isor mötte. Det är en äldre dam som bor i samma område som mormor. och hon har oxå hund så Isor brukar leka med Elvis som den hunden heter :)
 
 
Idag vet jag inte redigt vad jag ska göra, får se om jag kanske får övningsköra lite idag oxå. Pappa va osäker. Han kände sig lite trött.. Så vi får se!
 
 
Men nu ska jag ta och stänga på lite ullared avsnitt ^^
Ha det bra :P