Kolmården 27 Juli del 2

FREDAG!

Idag är det fredag.. och en dryg fredag för min del... började 8.15.. slutar 9.40 för sen blev lektionerna inställda för att läraren va sjuk... Inte kul! Ska träffa Mike, Lasse och Gunilla idag för dom ska till Vimmerby och hämta nyckel och så :) Men dom kommer inte förens på ett bra tag!!!! så jag ska sitta i skolan och dryga runt totalt... Vet inte redigt vad jag ska göra..
Har i alla fall sjukt tråkigt, börjar bli hungrig men vill inte gå och äta själv.. Ingen kan följa med och äta då folk jobbar med skyltning och sånt...
 
VAD SKA MAN GÖRA???? Fel dag att lektioner blir inställda..
 
 

Första körlektionen med lärare!

Idag hade jag min första körlektion på körskolan :) Jag var hur nervös som helst innan jag skulle ta den, under tiden vi körde och jag märkte att det gick bra så lugnade jag ner mig i alla fall :P Kunde i alla fall pusta ut sen när lektionen va färdig! Har klarat moment 1 och 2 samt påbörjat på moment 3, 4, och 5 :) Ska bara öva en del mer så kommer jag klara dom momenten också :D Vore så kul om jag klarade dom snabbt också :D Då blir man redigt taggad oxå kan man säga ;)
 
Kan säga att jag verkligen ser fram emot att köra och sånt nu framöver :D Bara det fortsätter att gå bra så kommer jag bara njuta :D <3
 

Kolmården 27 Juli del 1

Den 27 Juli var jag, Mike, Emma, Ante och Theo på Kolmården :) Va en super mysig dag dock blev det en lång och trött dag :) Men dagen va lyckad i alla fall, och det va huvudsaken :D

Saker som jag kan tänka på som gör mig glad!

Fick en väldigt bra igen när jag läste igenom Johannas blogg. Då fick jag iden att göra denna status oxå som hon hade gjort :) Tyckte detta va en väldigt bra sak så tänkte att jag skulle försöka mig på det oxå :)
 
Saker som jag kan tänka på som gör mig glad:
* Att jag snart ska till min underbara pojkvän och få spendera tid med honom <3
* Att det snart är helg
* Att det snart är lov/ledigt av något slag
* Att jag ska iväg och göra något roligt
* Att jag ska få umgås med min kära kompisar under en kväll
* När man pratar med folk i telefon (som man inte känner utan folk från typ SJ, Telia elr liknade) och dom är sjukt trevliga!
* Att jag känner att körkortet kommer närmare och närmare
* När jag får pengar och jag vet precis vad dom ska gå till
* När jag sparar pengar och ser fram emot en resa/ ett äventyr
* Få sitta i bilen och bara glida runt :D (JA, JAG ÄLSKAR ATT KÖRA BIL :D)
 

UEFA semifinal Norge-Danmark del 3

 
 

En vecka hos älsklingen, sista tiden där under mitt sommarlov!

Nu i veckan va jag hos min älskling och va där hela veckan :D Tyckte att det va en superduper kul vecka med olika upplevelser! Vi va i Mjölby och handlade, åkte ut till Monica och Isaks land (SUPERKUL, längtar tills nästa gång jag får vara där), åkte båtfärja och åkte runt bilen och kollade runt, har även varit barnvakt åt Theo tillsammans med Mike och Monica :D Superkul!

 Sveriges enda giftiga spindel satt på Monica och Isaks land, en korsspindel! USCH!
SUPERMYSIG LITEN STUGA!!! Vill ha en egen liten stuga när jag är vuxen :D Vore så underbart, dock kostar det extra pengar :(

UEFA semifinal Norge-Danmark del 2

 
 
 
 

FÖRSTA DAGEN!

Idag va det som sagt första dagen på sista året! Dagen har varit bra och trevlig, blev en tidig morgon vid 5.45 men jag gick upp utan problem vilket jag är sjukt glad för, glad att jag för en gångs skull slapp komma till bussen med andan i halsen XD Det är inte kul och inte speciellt skönt heller!
 
Men vi hade inte så mycket till skola idag, va mest att vi fick busskort och schema samt andra papper :) Annars va det inte nått speciellt :P Elr jo vi började smått planera inför den så kallade "nollningen" som ska vara på Fredag. Vi ska ha lite olika stationer istället för en nollning, hade tydligen hänt nått förra året så dom inte tillåter nollning i år. Men det kommer nog förhoppningsvis vara roligt ändå :) Bara alla tar det seriöst och vill vara med på grejerna dom ska göra! Då ska det nog bli toppen! :D
 
Nu sitter man i sängen och har nyss käkat lite röda vindruvor och en banan, åt förut i skolan men behövde ändå något mer! Blir att ta maten snart tror jag, kommer nog inte klara mig till senare ikväll.. Vet inte vad det är med min mage, är hungrig ungefär hela tiden känns det som och så har det varit i några dagar nu.. Och jag sitter även och kollar på Andra Avenyn :) Är på tredje säsongen nu så har mindre än 20 avsnitt kvar tror jag det blir :P Tråkigt att dom inte gjorde serien längre! Saknar faktiskt den serien på TV, den va en svensk serie som faktiskt va grymt bra gjord!!!! KAN DOM INTE KOMMA MED EN SÅN TILL?????
 
 
Men i alla fall, nu ska jag fortsätta kolla på det och slappa! Blev trött idag även att vi slutade 10.30 ungefär.. Är väl för att jag inte har vant mig ännu vid att gå upp så och ge mig ut och göra saker direkt på morgonen!

Idag börjar jag min sista första dag på gymnasiet!

Idag börjar jag mitt sista år på Gymnasiet! Nästa termin kommer jag att ta studenten och få lämna min underbara klass! Kan inte fatta att tiden har gått så fort! Så sjukt att jag redan ska sluta skolan, känns som jag nyss började på gymnasiet fast att jag i själva verket har gått hela 2 år.. SJUUUUUKT!!! Snart går man ut i vuxenlivet på redigt!
 
Kommer sakna skolan även att jag igentligen inte vill erkänna det!
 

Malins 40 års fest! <3

Den 10:e blev det en liten överaskningsfest för Mikes brors tjejs mamma Malin :P Ja det låter lite rörigt men Malin heter hon iallafall och vi överaskade med en fest :) Har nog aldrig sett någon så himla glad och överaskad! Så himla underbart att se! :D Festen blev iallafall superbra, maten va toppen, och sällskapet på festen va bra :D TACK ALLA FÖR EN TREVLIG EFTERMIDDAG! :D

 
 

UEFA semifinal Norge-Danmark del 1

Den 25:e Juli va jag och älsklingen som sagt på fotbollsemifinal i Norrköping :) Jag tyckte det va super kul men det va jobbigt att det drog ut på tiden men det fick gå :P Fick en del fina bilder iallafall och det är värt mycket för mig som gillar att fotografer :D Ni som fotograferar förstår mig precis och exakt hur jag känner mig varje gång jag lyckas att fånga en fantastiskt bra bild :D Tänkte iallafall att jag skulle dela med mig utav en del av min bilder som jag tog under kvällen :)

 
 
 

Grillkväll med dom bästa 17/7 del 3 <3

 

Kör på en liten lista om mig själv ;)

Fullständigt namn - Linnéa Sofia Anette Gungård
Ålder - 17 men blir 18 i December
Bor - Målilla
Född - 24 December 1995
Familj - Mamma och pappa
Skola - Vimmerby gymnasium

Längd - ca 1,63 enligt skolsköterskan
Skostorlek - 38-39 beroende på skor
Ögonfärg - Ljusblåa
Hårfärg - Kopparguld
Vad gillar du allra mest att göra då du är ledig? - Vara med min pojkvän och vänner och även fotografera
Hur är du som person? - Typ snäll, blyg och trevlig
Vad är enligt dig mycket trevligt? - Träffa min pojkvän, vänner, familj och andra trevliga människor, lyssna på musik, övningsköra, mysa
Vad är du nöjd över med dig själv/ditt utseende? - mina ögon
Vilken plats gillar du allra mest att vara på? - Vid underbara fotograferings platser och i min pojkväns famn <3

När du blir riktigt arg eller sur, varför blir du de? - När folk ljuger, när folk inte lyssnar, när folk inte tror än
Vad sårar dig mest? - När folk ljuger och när man känner som ensam/osynlig fast man är omringad av människor
Funderar du över att göra tatueringar? - Ja, men blir isåfall på handlederna när jag har skaffat barn :) Annars har jag inget planerat :)
Vad ville du bli när du var liten? - Lite av varje ;) Ambulansförare, fotograf, säljare


Vad väljer du helst?
London eller Palma - London
Solsemester eller skidsemester? - solsemester
Svart eller vitt? - Svart
Kött eller fisk? - Kött
Kjol eller klänning? - klänning
Hund eller kissekatt? - Beror på vad för slags hund/katt men hundar är nästan mysigare ;)
Sommar eller vinter? - Sommar
Sminkad eller osminkad? - Osminkad då jag alltid är det ^^
Toffs eller utsläppt(hår)? - Utsläpp
Regn eller slask? - Regn
Jorgubbar eller hallon? - HALLON! Deppmusik eller taggmusik? - Beror på humör
Kärlek eller vänskap? - båda <3
Leopard eller zebra? - Ingen aning xD
Mys eller fest?- Mys! Är ingen festperson och lär aldrig bli ;)
Facebook eller instagram? - Instagram, Facebook har blivit tråkigare xD
Frukt eller grönsaker? - Frukt, så himla gott :D

Helt sjukt bra låt :O

 I förrgår satt jag och älsklingen och lyssnade på musik samt vi skulle försöka gissa vad för artist som spelades och även låt om vi kunde :P Då fick jag för mig att ta fram Cody Simpson eftersom jag tänkte att Mike inte skulle känna igen han ;) Och mycket riktigt gjorde han inte det heller! ;)
Men nu till grejen..
Cody Simpson lät till en början som en tjej. Han hade så himla ljus röst så det inte va sant :O Men i förrgår fick jag för mig att lyssna på "All Day" som han slog igenom men men även på en helt ny låt som är från i år :) Den heter "La Da Dee" och jag tycker den är så sjukt bra :D Det roliga är dock att det låter inte som Cody :P Det är verkligen en killröst nu och rösten låter sjukt bra :D Så underbart bra och förändringen på rösten är så enorm! Och det är 3 år sen första låten släpptes, så rätt sjukt att så mycket kan hända på bara 3 år.
Och kan även säga att han på den nya låten absolut inte låter som att han bara är 16 år XD SÅ SJUKT!!!
 
Här är den gamla låten "All Day som är från 2010:
 
Och här är den nya låten "La Da Dee" från 2013:
Så himla sjukt att det verkligen är samma kille! Hans röst är så himla mycket förändrad!