GLAD PÅSK KÄRA LÄSARE!

Hejsan allihop!
 
Tänkte bara att jag skulle lite så här på kvällskvisten slänga in ett inlägg och hälsa er alla Glad Påsk :D
Idag har man firat påsk hemma hos älsklingen pappa och hans fru :D Super mysigt och massa bus, va flera små barn med så inte en lugn stund, och det kändes ^^ Man blev rätt så trött i huvudet och började tidigt att gäspa för fullt! Men dagen/eftermiddagen va toppen och maten god! Så en lyckad dag helt enkelt!
Imon blir det lite påskfirande igen, då blir det hemma hos älsklingen och hans familj. Men det är bara 3 utöver oss 4 som kommer så blir inte så många :P Kan vara skönt det oxå! Men ska bli trevligt imon med :D Imon blir det även att dra sig bort till Mirum Galleria, där ska vi ta och kolla på YOHIO jag och älsklingen tillsammans med Emma, Ante och lilla Theo :) Det ska bli kul att få höra honom live :P 
Så morgondagen ser lovande ut oxå ^^ MYSIGT!!! 
Ha det så bra, så får vi se när jag trillar in hit igen :D <3

Theodors 1 års kalas 16/3

I lördags var det som sagt kalas för lilla Theo som fyllde 1 år den 13 Mars :D Stora killen nu! Så här tänkte jag ta och visa lite bilder som jag tagit under dagen då vi var på kalas. Super trevligt kalas men massa folk och trevligt pratande, god fika och god och fin tårta! Toppen dag helt enkelt kan man väl ta och säga ungefär. Så nu tänkte jag även ge lite tack till Emma som hade varit så duktig och baka till kalaset. Goda kakor och jag smakade lite tårta faktiskt. Och det händer inte ofta, den va saftig och god. Så den fångade mina ögon kan man säga :)    

PÅSKLOV!!!!

Tänkte bara nämna för er läsare att jag nu gått på PÅSKLOV och att det känns AWSOOOOOME!!!!! :D
Lovet kommer att tillbringas i kära Norrköping hemma hos min kära och underbara älskling och hans underbara familj! Kommer bli påskfirande hemma hos hans pappa Lasse och hans fru Gunilla! Så mysigt det ska bli :P
 
Kommer självklart att jag bjuda på bilder när jag kommer hem efter min längre vistelse i Norrköping :D Detta lov kanske inte bli så lugnt för vi ska fira påsk, plugga, åka till Stockholm, plugga, troligen pizza kväll, plugga. Så det blir fullt upp, men jag älskar det :D Gillar när det händer saker :P Skulle bli galen av att sitta hemma och bara glo varje dag :P Hihi! Men ska verkligen bli kul med en längre tid i Norrköping bland massa härligt folk :D TOPPEN TOPPEN och det roliga är att jag åker redan imon och inte på fredag som det var sagt!!! Så det ska bli jättekul :D Ska krama om min älskling jätte mycket :D
 
Blir ledig imon från skolan eftersom det blev så konstigt med lektionerna, vi skulle börjat vid kvart i 1 och det är väldigt sent, och vi har många i klassen som inte har så bra med bussarna så då måste dom vara i skolan från 8 till kvart i 1 innan själva skolan igentligen börjar och det är ju inte kul. Så vi snackade runt lite med de få lärarna vi skulle ha imon så vi kunde jobba hemma istället för att vara i skolan och det gick ju bra som tur är :D Så blir att åka på förmiddagen med tåget :D WOHO!
 
Ska även se till att försöka att få till någon video med oss nu i veckan :D Ska göra mitt bästa :P :)
Jag älskar dig <3

Promenad med älsklingen 17/3

Fin promenad med älsklingen. Den 17 Mars, en söndag alltså och även dagen då jag åkte hem från Norrköping förra gången.. Då va vi ute på en morgon promenad redan vid 8 tiden på morgonen, så blir det när man vaknar tidigt och är klar vaken typ.:) Och det va redigt fint väder fast att det va -9 grader ute :) Så är verkligen glad att vi gick ut och gick :D Super skönt :D

Älskar verkligen promenader med min underbara älskling <3 Så mysigt och skönt att bara vara själv och kunna prata om precis allt mellan himmel och jord! Så underbart!!

Älskar verkligen att gå runt i Norrköping, det är så fint, så mycket att titta på och jag bara älskar det :D Så skönt och mysigt att bara gå runt och prata, pussas, kolla på allt och bara njuta och mysa! LOVE IT!!!!

Mamma? 22 år? Vad sägs?

Längtar ni tills ni blir mamma/pappa?
Jag längtar efter tills jag blir mamma. Jag har absolut inga planer på att bli mamma förens jag är åtminståne 22 år. Då är jag klar med skolan och har troligen jobbat några år och har fast anställning så jag har något att gå tillbaka till när jag har haft färdigt med mammaledigheten :) Jag tycker att det är en perfekt ålder att bli mamma, då har man allt gjort :) Men det kan vänta några år till efter att jag fyllt 22, då hinner man med mycket mer i livet och hinner troligen med att resa lite och hitta på skojsigt men älsklingen :D Så underbart!
 
Tro inte nu att jag är en sån som sitter och tänker på barn hela tiden, jag är ju trots allt bara 17 år och vill verkligen inte bli mamma nu! Jag är alldeles för ung och har inte ens en utbildning, och är ju inte ens myndig. Jag ska ha utblidning och sånt färdigt innan barn kan komma in i bilden. Så enkelt är det och det tänker jag försöka hålla! :)
 
Hur tänker ni angående barn? Längtar ni? Var ni likadana i min ålder och tänkte och längtade fast att det troligen var flera år framåt?

Våffeldagen och läkaren!

Idag är det våffeldagen och det har vi firat lite genom att käka våfflor hela familjen nu på kvällen. Mumsigt och gott som vanligt :P Tur man bara äter dom ungefär 1 gång om året ^^ Det är lagom, då hinner man aldrig tröttna på dom liksom ^^
Idag har jag faktiskt inte varit så mycket i skolan. Vid halv 10 hade jag tagit ledigt för jag hade en läkartid på hudmottagningen i Väservik vid 10.40 så ville vara i tid där. Så mamma hämtade upp mig vid halv 10 och sen drog vi till doktorn. Sen efter det blev det att vi handlade på DollarStore (ja, det va lite som behövdes handlas hem :P Och jag älskar DollarStore)
Efter det drog vi till Sibylla och käkade och sen blev det att dra tillbaka till skolan för att vara med på sista lektionen :P Va skönt att jag va i början av dagen i skolan. Jag vet många som hade valt att vara hemma hela morgonen men eftersom jag redan varit sjuk förra veckan så tyckte jag det va onödigt att missa mer idag oxå. Så missade det lilla jag var tungen att missa, och det räcker.
 
Så man kan väl sammanfatta med att dagen faktiskt har varit rätt så okej :P Nöjd med det jag fick med mig hem från Västervik och så.
 
Kommer att komma bilder på vad jag köpte på DollarStore :P

Grattis Nathalie!

Idag fyller min kusin 19 år! Grattis till dig!
 
Vet vi kommit i från varandra den närmaste tiden, men du betyder ändå för mig ska du veta!

Theos present!

Det va ju så här att lilla Theo fick en present av mig och Mike, och vi valde att ge detta :) Super mysig dress och perfekt till sommaren! Tror han kommer passa perfekt i rött :D Så sött :D
 
Visst är det söt???
Picture of the LFC Home Baby Kit 12/13 product - LFC Official Online Store
Mike valde att det skulle stå Gerrard på ryggen, då det är Mikes favorit spelare :D Men tror den kommer vara perfekt på Theo när han är ut och har lärt sig att springa runt lite mer ^^ Så mysigt det kommer bli att se :P

Hultsfredsfestivalen flyttad!

Som säkert typ hela sverige har hört och läst så har alltså våran kära hultsfredsfestival flyttat upp till Stockholms området.. Och detta sägs ha gjort för att det visar sig att det är där uppe som de flest som köpt biljetter i år kommer i från.. VEM BRYR SIG? Hultsfredsfestivalen ska vara i HULTSFRED så enkelt är det liksom.. Fattar inte redigt hur dom tänker! Hoppas faktiskt dom går i konkurs där uppe i Stockholm och ångrar vad dom gjort!

Inte för att jag är en sån som går på festivaler och sånt men festivalen är en del av Hultsfred och Småland, så enkelt är det helt enkelt! Kan inte bli enklare än så!

 

Men vet att måååååååånga här är besvikna och har beslutat sig för att inte gå längre! Så ja.. Vi får se hur detta blir igentligen! Prat om att några andra håller på att fixa nått i Hultsfred, ingen aning om nått angående detta men liksom det återstår att se!    

 

 

Jobbig dag..

Snacka om att jag är så extremt trött på detta piss väder... Det bara snöar och snöar hela dagarna, det är knappt att man ser ängen som ligger bakom mitt hus. Man ser liksom bara som en vit vägg typ.. Och det är inte precis kul att gå och titta ut på, man blir bara deprimerad.
 
I natt blev man väckt vid 23.31-.- Då hade man precis hunnit somna (gick och la mig vid typ kvart över 11) så jag hade ju precis hunnit somna och blev rätt så förbannad när jag vaknar att telefonj*veln! Det va nån idiot med Dolt Nummer som hade ringt... Inte kul och höll på att skrika rakt ut när jag vaknade, va så trött!!
 
Idag har man varit hemma från skola ännu en dag, bara för att vara på säkra sidan på att jag va bättre :) Men jag kan påstå att denna dag har gått något enormt seeeeeeeeeeeeeeegt!! Har haft så enormt tråkigt så jag har liksom bara velat  springa runt och hoppa, göra vad som helst liksom för att hålla mig underhållen!
I Måndag och i Onsdags var det liksom skönt att vara hemma.. Men idag va det totalt hemskt.. fattar inte att man kan ha så tråkigt igentligen, klockan gick hur sakta som helst och det kändes som att det enda jag gjorde under hela dagen var att käka.. Och det känns inte så bra precis..
Kändes som jag käkade hela tiden i stort sätt.. Så märks att jag va uttråkad liksom!!!
 
 
Men imon blir det skolan, och hoppas att vädret tillåter att vi kan fotografera med våra lådkameror på fotokursen. Inte säkert men man kan ju hoppas att det inte snöar just på morgonen åtminståne liksom!! Vore skönt att slippa snöandet iallafall nån timme...
Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda, vet inte redigt vad dom håller på med nu på lektionerna så vi får väl se om jag kommer in i det bra :)
Men nu ska jag nog inte skriva mer utan jag ska ta skriva med älsklingen innan man ska ta och sova!
 
Så ha det så bra så hörs vi!
 
 

V-blogg..

Förkyld...

Idag valde jag att vara hemma ifrån skolan, visst jag hatar att vara hemma från skolan för jag vet att jag missar saker! MEN jag kände verkligen att kroppen sa emot i morse.. Jag var förkyld, kunde inte andas, täppt i näsa, tung i huvudet, helt slut i kroppen, öm i kroppen. Så jag valde att vara hemma och ta det lugnt så jag skulle kunna gå till skolan i mon (tisdag) för då har jag prov och jag känner att jag behöver vara i skolan då så jag får göra provet. Då slipper jag ligga efter och ha ett prov i bagaget som jag inte har gjort.
 
Om jag kan undvika att hamna efter så gör jag det, mer än gärna kan jag ju säga!! Så vi får se hur mycket jag har missat i dag.. hoppas verkligen att dom inte har gjort att för mkt idag.. vore hemskt om jag missat mkt..
 
Men idag har man som sagt varit hemma och tagit det lugnt. Jag har legat i sängen och kollat på Tv, suttit lite vid daton, fixat med bilder, fixat en sak med mitt CV, haft svårt att andas, duschat och pluggat. Så jag har gjort lite fast att jag har varit hemma ^^ Skönt när man är hemma men att man under dagen får lite energi tillbaka :) Hade tur att ha det så idag, så jag orkade att plugg tills imon ^^ Så perfekt!!!
 
Men nu ska jag försöka att kunna andas så bra som möjligt tills jag ska sova, och sen hoppas jag att jag lyckas somna så lindrigt som möjligt! Vill verkligen inte ligga vaken länge!!! Vill somna ungefär direkt så jag får sova länge och orkar upp imon..
 
Imon blir det iallafall glasögon till skolan, är så förkyld så vill inte riskera att få ögoninflamation.. Haft det en gång sen jag skaffade linser och det är inte kul.. Det gör ont, mer ont än vanlig ögoninflamtaion, blir en helt annan sak när det är utav linserna man får det, och att man fått det för att man varit förkyld när man hade linserna.. Så bättre koll på linserna och sånt sen man haft det 1 gång!!
 
 
Men ha det bra så hörs vi!!!!
 
Bjuder på en gammal bild så ni får se hur jag ser ut i glasögon. Känns konstigt att se sig själv i glasögon då man inte är så van själv vid det.

Idag vankas det kalas!

Hejsan alla goa och glad! 
 
Just nu sitter jag vid älsklingen dator och bara slappar, tvättade håret förut så väntar på att det ska torka så jag akn platta det senare :P
Älsklingen håller just nu på att göra sig i ordning för att sedan dra bort till Nya Parken där han ska möta sin bror Stefan :) Dom ska gå på en fotbollsmatch och efter det kommer dom möta upp oss hemma hos Emma och Ante, då lilla Theodor idag ska firas :) Han fyllde ju som sakt hela 1 år i Onsdags och idag ska det firas med tårta och paket :D Ska bli väldigt intressant att få träffa massa folk och en del av dom har jag aldrig träffat tidigare och en del har jag bara sett men aldrig pratat med, så hoppas att det ska bli en kul dag men massa bus :D
 
Just nu vet jag inte redigt vad jag ska hitta på, lyssnar på musik men mer finns det typ inte att göra XD Vi ska inte åka förens kvar i 2 så jag har rätt så gott om tid på mig så jag behöver inte precis stressa.. Just nu känner jag att jag har för lite att göra, vill det ska hända nått liksom så jag har nått att göra!
Kanske ska vara så duktig att jag gör mig i ordning nu och sen sitter och pluggar på lite religion.. Kanske skulle behövas då jag har prov på det på Tisdag.. och jag vill gärna få godkänt... Eller E som man nu säger enligt det nya systemet :P  
 
Men det får bli fixa håret, byta om och fixa sig för att sedan plugga lite religion. Hinner väl kanske läsa igenom pepprena kanske 3-5 gånger iallafall innan vi ska åka :P Och det är alltid bra :P 
 
 
Så ha en bra lördag, det ska jag ha!
 
KRAM PÅ ER!!!
Bjussar på en bild på mig och älsklingen från förra året :P Min lilla gulleplutt <3

Video från promenad 3 Februari

Denna video skulle upp för länge sen, men det har inte blivit av liksom :P Sorry ^^
Men nu kommer den iallafall :D
 

HLR

I förrgår hade vi HLR på idrotten, det är intressant men krångligt att komma ihåg tycker jag.. Hoppas jag slipper använda HLR nån gång.. Vill verkligen inte det.. Vill inte att allt ska hänga på mig, skulle aldrig klara av det! Visst jag kanske vet hur jag ska göra, men det är ett stort ansvar att se till att göra rätt och allt.. Fast när man väl ser nått hända så blir det nog att allt blir bra och man gör allt utan att tänka..