Tisdag!

Tisdag idag och näst sista praktik veckan gjord.. Nästa vecka har jag hela veckan och sen är min praktik helt slut för min del :(
Snacka om va jobbigt!!! Jag älskar att ha praktik, jag tycker att det är skönt att någon dag då och då kommer ifrån skolan och plugget och få känna på arbetslivet! Jag älskar det! Men i alla fall, jag njuter av den tiden jag har kvar!
 
I Fredags träffade jag min älskade vän Nuttis för första gången på nästan 1 år! Helt sjukt att det har tagit så långt tid! Vi pratade på som ingeting och allt var frid och fröjd! Älskar att umgås med henne, prata gamla minnen och bara njuta av livet liksom! Någon gång framöver ska jag spendera en helg i Norrköping tillsammans med henne i hennes lägenhet :D Umgås i stan, shoppa, fika, gå promenader, flumma om kvällarna, uppleva gamla minnen, fota och massa annat skoj :D Längtar!!!
 
I helgen har det inte hänt så mycket, hjälpte till med att tvätta våran skitiga bil och fick ett gott skratt tack vara min mamma och pappa som är smått klantiga ;) På söndagen kollade jag på hockey och försökte heja Sverige till guld men de vill inte sammarbeta med mig..
Älsklingen var i Norrköping hela helgen och kom hem på söndagkvällen vid 20 och då mötte jag honom vid stationen och sen gick vi hem till han och kollade på Farmen och House :) Blev lite mys då vi saknat varandra <3
På måndag var det skola igen efter att haft lov i en vecka, kändes jobbigt att gå upp.. Älsklingen skulle iväg till Kalmar och jag som sagt till skolan. Gick i skolan och pluggade samt jobbade med UF företaget :) Efter det gick jag och köpte en hamburgare på Sibylla som lite lunch och sen gick jag och hämtade ut 2 paket till Mike :) Hade jag inte hämtat ut dom åt honom hade han inte kunnat hämta dom förens tidigast Torsdag då han är hemma så att postutlämningen har öppet :) Sen gick jag hem till älsklingen och käkade min lilla burgare och började sedan arbeta på en webbutvecklingsuppgift :) Jag fick väldigt mycket gjort och jag är nöjd med det jag har åstadkommit under 2 timmar ungefär :P Nöjd, nöjd och nöjd ;) Efter det gick jag en kort promenad innan älsklingen kom hem, jätteskönt väder fast det var lite kallare än jag trodde det skulle vara.. Men mysigt med en sån här himmel i alla fall!
Sen kom älsklingen hem och vi käkade lite (han åt kebabrulle och jag makaroner och sallad :P) samtidigt som vi kollade på House och sen kollade jag lite på Hasselhoff men älsklingen va så himla trött så vi gick och lade oss istället och det gjorde inte mig något <3
Idag vaknade jag då upp hos älsklingen igen och kändes hur bra som helst att vakna upp bredvid min älskling, få pussa honom hejdå och så innan han går <3 Sen blev det att jag segade runt hemma hos honom, käkade frukost, gjorde mig i ordning och diskade samt slängde sopor innan jag traskade iväg till bussen mot Målilla :) Skulle till praktiken och ha praktik och det gick bra :)
 
Nu är det kväll och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har målat mina naglar så hoppas jag låter bli att bita och ser till att jag får lite längd på naglarna nu! Trött på korta och tråkiga naglar.. Vill ha fina och långa samt jämna naglar!
Nu ska jag komma på något att göra så vi hörs en annan dag helt enkelt! Ska betala räkningar ;)

Victoria´s secret body mist!

Vad tycker ni om min lilla samling av Victoria´s Secret body mist? Jag älskar den!!!!
Har sjukt bra lukter, alla luktar sjukt gott!!!
Enschanted apple luktar så sjukt gott, äpple och lite sånt! Mums!
Love spell luktar så himla fruktigt så man bara vill droga i sin doften!!! Kan lukta på den hur mycket som helst!!!
Strawberries and champange luktar riktigt gott oxå, men minst gott av dom som jag har ;) Den är lite sötare i doften än dom andra :)

Student 2014!!

Kom på att jag hade glömt bort att visa min studentmössa för er :D
Är nöjd med den men tycker den är lite stor.. får försöka att puffa till håret och så så den sitter som den ska :P
Tycker den är superfin!!! :D

Saturday night!

Hejsan alla :)
 
Igår var det alla hjärtans dag och det firade jag och älsklingen med att gå ut och äta på Monte Carlo här i Vimmerby :) Vi käkade lite mumsigt innan vi travade hemmåt till honom för att kolla på HOUSE och för att käka lite godis :) Vi öpnade även paket :) Han fick film och trisslott av mig och jag fick bh och trosor från Nelly.com :) Jättesköna och superfina! Jättenöjd!! en mysig kväll helt enkelt blev det!
Idag är det lördag och jag sitter för tillfället hemma hos min underbara älskling och väntar på mat! Blir hans berömda kycklingssnitzel med hemmagjord klyftpotatis och sallad :) Super gott och jag älskar det! Han är så duktig min underbara älskling!
Tidigare idag har mamma och pappa varit här och hjälpt oss med att handla och lite! Alltid uppskattande eftersom att det är sjukt jobbigt att bära på massa dricka eftersom att det blir väldigt tungt, tungare än man kan tro igentligen! Väger typ bly!!!! Så det är snällt att dom kunde hjälpa till! Vi fixade iallafall idag även en slips till Mike som han ska ha när han och jag går på balen i Maj, vi hade med oss kläningen så att vi viste att vi skulle få en bra färg :) Hittade en som var nästan till identisk i färgen vilket gjorde mig riktigt glad!!
 
Har ikväll satt på min lösnaglar så vi får se om jag har svårt med att laga mat och göra frukost imon och ev. måndag ;) Men det ska nog gå ;) Får nog ändå ta av dom på måndag då vi ska jobba med montern i skolan :) Vi ska stå och slipa lite och göra väggarna i ordning för målning :)
Men vi får se, kanske är så van så jag kan ha dom på då :) Men det lär vi märka! :)
 
Nu ska jag slappa här framför daton med musik lite innan jag ska göra sallad till maten :) Min lilla uppgift när det gäller denna maträtt :)
 
Ha en bra kväll alla! Det ska vi med god mat, melodifestivalen och godis samt mys!!! :D <3
 
 
 
 

God morgon!

Tisdag och jag taggar praktik genom att ligga i sängen och slappa framför tvn :) Blir strax att gå upp för att käka lite frukost och sen göra sig i ordning :) Hoppas på en bra dag!

Måndag :(

Måste verkligen komma på bättre rubriker!!!
Idag är det måndag.. Gillas inte! Hade sjukt svår att sova i natt och bara vaknade hela tiden.. Inte skönt! Hittade inte ron att sova liksom :( Aja, hur elr hur så är det måndag och då är det alltid extra jobbigt att gå upp tyvärr :/  Men så är det och får bara försöka att leva med det :( Idag var det så dimigt så det va svårt att se något.. På bilden här nedan är det en ishall bakom bilarna, dock syns den inte alls..
I helgen har man varit hos älsklingen som jag brukar :) Alltid lika trevligt som vanligt, dock umgicks vi inte lika mycket som vi brukar då jag hade lite annat att göra också :)
 
I fredags hade klassen bokat bord på Brygghuset i Vimmerby :) Blev en mysig middag med prat, god dricka och bra sällskap! Måste verkligen göras även om det svider i plånboken att äta så dyrt :) Efter några timmar där blev det att bege sig hem till Mike och sova :)
På lördagen var det att ge sig upp till 8 tiden då jag skulle med tåget till Blomstermåla som gick strax innan 10 :) Skulle iväg och hälsa på min underbara gudson för första gången på snart 5 månader :( Hemskt att det tagit så långt tid men så blir det när skola, jobb och sånt är inblandat.. Men vi fick träffas i alla fall :D Ska dit snart igen, så det inte blir så långt hopp! Sen på kvällen när jag kom hem började jag  med en daimcheescake och misslyckades lite med den samt pluggade på körkortsteori och lite :) Sedan körde vi på tacos till Melodifestivalen :D Va en bra kväll med god mat och mys <3
På söndagen var vi riktigt effektiva :)
Vi diskade, dammsög och moppade hela lägenheten, diskade hylla i kylskåpet, städade handfatet och toaletten i badrummet, plockade ordning bland kartonger, torkade disk, torkade av kryddhyllan, torkade bänkar, tog in tvätt, gjorde kyckling i ugnen, handlade och pluggade teori :) Blev riktigt bra och nöjd med allt också! Sen kollade på HOUSE och slappade innan maten skulle göras, som älskligen gjorde :) Super gott som vanligt, vilket inte förvånar mig!
Sen på kvällen tog vi det bara lugnt framför tvn med en chipspåse och slappade och nöjt av lugnet då vi tyckte vi var värda det!
 
Nu ska jag inte skriva mer här utan fortsätta lyssna på musik och snacka med älsklingen innan jag ska ta och sova och tagga för praktik imon :D