Onsdag och veckan vänder!!!

Hejsan!! Onsdag och veckan vänder och det gillar vi till tusen!
 
Idag har man varit i skolan och snacka om seg och tråkig dag! Inte kunnat koncentrera mig på att plugga elr nått! Allt har bara gått åt skogen.. gillas verkligen inte!
 
Innan jag tog tåget/bussen hem gick jag till JYSK och köpte ny kudde! Behövde en puffigare och snacka om att jag är nöjd med köpet än så länge! Kostade 599:- igentligen med va "rea" denna vecka och kostade endast 180:-, vilket inte är farligt ;)
Nu på kvällen beställde jag dock hem ett par balskor och några nya trosor så nu hoppas jag att jag kan ha skorna :D Annars vet jag inte vilka jag ska ha.. Fy!!!! :( Hittade även idag av en ren slump en väska att ha på balen :P Hittade den i min garderob av en slump och snacka om att jag blev glad :P TOPPEN!!!! En sak mindre att inskaffa :P Men nu är i alla fall lite fixat :P Slips till älsklingen saknas och sen fixa till för frisyr och vad man ska ha för frisyr! :)
 
Testade även att sminka mig idag och det gick väl sådär.. Inte redigt nöjd med hur mascara ser ut på mig.. Ser ås onaturligt ut..
Nu ska man fortsätta att lyssna på musik/sjunga och sådär innan man ska sova sen vid 10 tiden :)
Imon är det skola igen och då blir det även zumba på kvällen igen precis som förra veckan :D Längtar!!! Tycker det är så sjukt jävla kul! :D LOVE THE FEELING!!!
 
I helgen blir det middag med klassen på brygghuset (ska försöka fixa bilder), mys med River med familj i Blomstermåla, Mellomys med älsklingen och mys med älsklingen precis som vanligt :D LOVE IT! Perfekt helg!!!

Söndag!

Hejsan alla läsare! Ni är inte många men tack till er som tittar in lite då och då för att se om jag har uppdaterat :)
 
Till att börja med vill jag nämna att jag i Torsdags var iväg på mitt första Zumba Zone pass :P Skit kul men jobbigt! Men jag ska helt klart fortsätta med det! Träning och skratt på samma gång! Vad mer kan man begära liksom?!?! :D
Igår åkte jag till älsklingen för att spendera helgen hos honom :) Vid tre tiden drog vid oss bort till Victoria, en i Mikes klass för att umgås och käka tacos :) Där var även Linnea, Lilly (linneas dotter), Johan (kompis till Linnea) och Carro :) Bjöds som sagt på tacos och det va gott! Riktigt mysig eftermiddag blev det iallafall med prat, skratt och flumm :) Allt blir ju lite roligare med ett barn som flummar och vill leka :P

Efter att vi hade varit där i några timmar gick vi och köpte med oss sallad/pizza hem som vi skulle kunna äta lite senare :) När vi kom hem insåg vi att Mike hade tvätttid så va bara att ge sig ner i källaren och fixa med det, mest Mike som gjorde men jag hjälpte till med att hänga upp och sånt där iallafall :P Lite nytta kan man göra allt :P Under tiden som han tvättade testade vi även Just Dance 4 :) Gick väl sådär men övning ger färdighet som det sägs ;)
Sen blev det slapp framför tv med mat, godis och dricka samt film innan läggdags :)
Idag har man varit vaken sen ungefär 8 tiden och man känner sig rätt så pigg kan man säga :) Var till och med så duyktig och stog och stekte/kokade ägg imorse som vi kunde ha till frukost :) Snacka om att jag ska börja steka oftare! Jag är duktig på det och det smakade sjuukt gott på morotsmacka! ;) Efter frukost duschade älsklingen medans jag stog och diskade så det berget försvann :) Efter det har jag nu ägnat ungefär 1 timme med att fixa med älsklingens fötter, filat och slipat hans fötter samt smörjt in dom :) Tror att han uppskattar det fast att jag kittlar honom väldigt mycket! ;)
Snart så har hans fötter torkat så att vi ska kunna bege oss till affären för att handla lite nödvändigheter och sedan blir det lite slappande innan det ska tillagas pastagratäng, och denna gång ska jag fullfölja det ;) Gjorde det ju inte förra gången då klockan blev för mycket men nu ska jag börja i god tid så klockan fortfarande är skapligt när man ska äta :)
 
Nu har ni fått höra lite om våran helg! Imon är det Måndag och skola igen, vilket innebär webbutvecklig och UF företags arbete! Hoppas Måndagen går snabbt.. Gillar inte Måndagar!!

Vintern är här.. När försvinner den??

Hejsan alla!
 
Nu sitter man hos älsklingen och ska snart börja med maten, åt lunch förut lite sent så får skjuta uppsjälva middagen lite :P
 
Idag har snön kommit till denna del av Sverige verkar det som, har vräkt en helt del här i Vimmerby! Det gillas inte rikigt.. Även att det är väldigt fint!
Har förövrigt fått hem min mobil för ett tag sen men va inte förens i fredags som den ville hoppa igång och fungera.. Så går det när det blir fel hos operatören, och självklart precis när man byter mobil så man tror att det är fel på mobilen.. Men nu älskar jag min mobil :D Den är toppen, inget strular, inget segar, allt går snabbt och allt är bara toppen!!
 
Så här såg det ut idag vid ungefär 9 tiden eller något tidigare!
Och så här ser det ut nu får bara ungefär 1 minut sedan.. Helt sjukt att det kommit så mycket på så kort tid igentligen! Har yrt snö hela dagen!
 
Men nu ska jag nog ta och börja med maten så det inte blir allt för sent med den :P Ha det bra så hörs vi! :D

Mitt 2013, Del 3

SEPTEMBER
 
  Firade Nellie och River som fyllde hela 1 år med 3 dagars mellanrum <3
 
Och nu har min dator slutat att vilja lyda min lag.. Så kommer inte kunna fortsätta med min årskrönika elr vad man säger.. Tyvärr :(
 
Men kan sammanfatta i ord:
* Firat 2 år med min älskling
* Firat jul med mina fina familj
* Fyllt 18 :D <3
* Firat nyår med min fina älskling och hans bror med tjej :)
* Varit på Kolmården med gänget över
 
Tror inte att jag har missat något spec :P

Mitt 2013, Del 2

MAJ
Var på majbrasan i Målilla och fotograferade till en fotouppgift i skolan, fick riktigt fina bilder!, var i Linköping med fotoklassen och med finaste vännerna Malin och Linda <3 Fotograferade även mycket rent allmänt av försommaren och passade även på att flumma runt med musiken i öronen och bara njuta av att vara lite små weird :P
 
JUNI
Slutade andra året på gymnasiet, fick hem min underbara almanacka som jag skulle ha under mitt tredje år på gymnasiet, och gick på Jurassic Park 3D med älsklingen, Emma och Ante :)
 
JULI
Gick på UEFA fotboll i Norrköping med älsklingen, umgicks med mina underbara vänner, köpte mig en ny dyr klocka, kollade igenom min gamla kapsylsamling och nöjt av att sommaren hade börjat på riktigt <3

AUGUSTI

Firade kära Malin som fyllde 40 år, va ute på Monica och Isaks landsställe (SKULLE MER ÄN GÄRNA HA EN EGEN LITEN MYSIG STUGA I FRAMTIDEN) och hade utflyttningsfest för älsklingen som skulle flytta till Vimmerby <3

Sammanfattning av dagen typ :P

Hejsan Svejsan alla :)
 
Idag har man varit hemma hos Mike med mamma och pappa och hjälpt han att få upp 2 hyllor samt stereon :) Så nu är det fixat och det blev verkligen bra tycker jag :P Gillar att stereon är i köket, då kan den vara på om man bakar, lagat mat, diskar eller liknande :P Jag älskar att lyssna på musik då! ALLT går så mycket fortare och blir så mycket roligare då :P Så det ska vi inviga på Tisdag när jag ska fixa lite köttbullar hemma hos älsklingen :P
 
Vi har även hunnit med att fika där hos honom :P Vi hade köpt med oss lite fika och det blev godkänt :P Bara att jag va klantig och hade tagit någon slags vaniljbiskvi istället för choklad, men det va ju tur att den jag tagit va godkänd ändå :P
 
Just nu sitter jag bara och sjunger lite.. har tråkigt.. finns inte något roligt att titta på.. hittar inget roligt på viaplay.. ska se om jag hittar något på swefilmer.. annars vet jag inte vad jag ska hitta på..
 
Juste.. Har även glömt att nämna att jag ska börja gå ner i vikt. Jag är överviktig och det står jag för. Jag behöver gå ner några kilo så jag får tillbaka kroppen jag hade när jag höll på med fotboll för lite mer än 2 år sedan.. Jag måste sluta äta godis varje dag som jag har gjort under ett antal månader och jag har faktiskt klarat mig utan det idag och igår :P STOLT :D Detta händer verkligen inte ofta!
 
Och en annan sak.. I torsdags så skulle jag äta lite granatäpple hade jag tänkt och stog då och skulle skära upp och ta ut alla kärnorna så jag kunde käka :P När jag står där och skär så ser jag att det är en nyckelpiga i äpplet.. Usch tänkte jag och slängde bort det då den va stendöd. När jag hade tagit bort den såg jag även en spindel under, blev inte så rädd för tänkte att den borde vara död. När jag skulle peta bort den så började den krypa.. Höll på att slänga iväg kniven som jag hade in handen! Länge sen jag skrek så länge.. Fy va äckligt! Jag är spindelrädd!
Hade sätt det där luddet men trodde det va för att det hade legat fuktigt eller liknande, men det visade sig att det va spindelväv.. FYYYYYYY!!!

Mitt 2013, Del 1

 
JANUARI
I januari hände det inte så mycket. En kall månad som bestod av att jag gick på min första basketmatch med Mike och Isak :) Fick även hem mina underbara canvastavlor med mina egna motiv <3 Jag blev även officiellt gudmor till lilla River <3
 
FEBRUARI
Firade Alla hjärtans dag med världens underbaraste älskling, bakade lite och var på dop för Joakim Helgesson
 
MARS
Firade lilla Theos 1 års dag och gick mysiga promenader med älsklingen <3
 
APRIL
Gav ett försök med att kolla på YOHIO i Norrköping men det va superduper dåligt.. Kollade även på Sean Banan i Norrköping och det var toppen! Älskligen och jag besökte även huvudstaden för lite shopping och mys tillsammans <3
 
 

Haha #2

2014-01-01

Jaha, idag är det alltså 2014 :P Får se hur långt tid det tar innan man börjar skriva rätt HELA tiden! Brukar ha väldigt svårt när det ändrar år och att komma ihåg att ändra år när man skriver ;) Inte det lättaste :P

Idag har det inte hänt så jättemycket. Vaknade lite efter 8 och låg kvar och drog mig i sängen ett tag :) Riktigt skönt! Efter det gick man ner och åt lite frukost och sen liksom gjorde man sig i ordning och packade det sista :P Vid 13 satte jag mig på tåget och åkte hemåt, fick vänta 1 timme i Linköping men det gick bra trots min tabbe.. Tappade en smoothie på golvet.. Pinsamt..

 

Efter det åkte man ner till Hultsfred med tåget och sedan åkte man och lämnade en julklapp samt åkte till WIllys och handlade lite frukt och sånt där gott :P Nu börjar mitt nyttigare år :P

Nu ska jag slappa och tagga inför lite småjobb imon tidigt :P Ska bli intressant och se hur vaken man är :P