DANSA GBG!

Denna videon har jag kollat på sjuuuuuuukt många gånger och jag kommer aldrig att tröttna på att kolla på den :) En helt underbara video som är gjord av en tjej som är helt amazing enligt mig :D Hon är verkligen sig själv! Om man bara hade vågat göra allt detta på stan, så sjukt stolt över mig jag skulle vara då! :D
 

Mars börjar ta slut.. JA :D

Hejsan alla läsare :)
Idag är det lördag och jag spenderar denna helg i Vimmerby tillsammans med min underbara pojkvän <3 Haft en mysig helg hittills och tror att den kommer att fortsätta vara det :)
 
Igår när jag kom till älsklingen blev det lite slappande och så, efter det traskade älsklingen till affärer och jag diskade samt förberede för tacos :) När han sedan kom hem var det nästan dags att börja med maten ordentligt, dock gick inte det då färsen inte hade tidnat ordentligt och vi ville inte köra i micron :) Sedan blev det tacosmys framför HOUSE och sedan blev det sova :P En jobbig kväll då jag va sjukt trött och typ somnade på sista avsnittet av HOUSE som vi tittade på :)
 
Idag vaknade både jag och Mike innan 6 på morgonen och det va verkligen inte någon höjdare kan jag säga.. Kände verkligen inte för att jag ville gå upp så tidigt när det va lördag.. Låg kvar i sägen till halv 8/8 innan vi gick upp och då bestämde vi oss för att traska bort till Supermarket och handla så vi hade det gjort :) Riktigt skönt att handla så tidigt när det knappt är folk ute, så lugnt och stillsamt :) Efter det gick vi hem och gjorde frukost och käkade samtidigt som vi kollade på HOUSE och sedan började jag göra mig i ordning och duscha medans Mike passade på att spela lite :P Han får passa på när det går :) När jag hade duschat blev det lite teoriplugg som gick bra och sedan bestämde vi oss för att gå en promenad i Vimmerby, blev även en glass för min del :) Mysig promenad med 10 plusgrader ute! Älskar att våren är här :D
 
Nu är det inte så mycket att göra utan slappa, ska nog fixa med gardinerna snart (ska kolla om Mike kanske kan pause elr nått så vi får det gjort) och sedan blir det att göra pizza sen till kvällen! Mums! :) Ska även ta och chilla lite framför tvn med godis, chips, dricka och gladiatorerna ikväll så det blir en toppen kväll :P Blir säkert även HOUSE om jag känner oss rätt ;)
 
Ha det bra så hörs vi nästa gång!
Älskar denna skjorta! Flera år på nacken men sparsamt använd :D

Shopping i Kalmar

Hejsan alla! :) Idag blev det en tidig dag fast stt man var ledig, idag skulle vi till Kalmar för arr lämna min balklänning för ändringar samt göra lite shopping på stan :) Fick med mig lite hem men absolut inte allt som det va tänkt. Hittade inte så mycket samt brandlarmet gick när vi va inne på Baronen, så får kolla när vi ska åka och hämta klänningen i April :) Annars har jag möjlighet att kolla när jag är i Norrköping nån gång framöver :) Iallafall, detta fick jag med mig hem:* Kudde att ha hos älsklingen* 3 block* Spagettibruk att ha hos Mike* 3/4 ärmtröja * Hörlurar* Nagellacks Art pensel* Handkräm* Värmeskyddssprey* Sneakers Jag är nöjd med dagen men hade som sagt gärna fått hem lite jeans och mer tröjor elr så :) Hade varit roligt med lite nytt :) Men som sagt det får vi ta en annan dag :) Är iallafall hur trött som helst eftet dagen så blir strax att gå och lägga sig faktiskt :) Sköööönt!!!!Ha det bra, hörs! Over and out! ;)

Lördag!

Hejsan folket!!!
 
I Tisdags jobbade vi med montrarna och fixade det sista inför mässan som var på Onsdag, vi blev färdiga och plockade in lastbilen full med alla våra grejer och det gick hur smidigt som helst :) Blev en sväng till Nossen (en sjö i Vimmerby) efter vi plockat in allt och fixat det sista :) När jag kom hem hade älsklingen dimpat in från Kalmar och satt och käkade :) Blev lite chill innan vi drog oss bort till Supermarket för att handla, jag skulle handla lite till Onsdag och Mike skulle handla lite allt möjligt :P När vi kom hem blev det att fixa med mackor och sånt till Onsdag och Mike pluggade, sen blev det chill framför tvn och sen sova :) Skulle ju faktiskt upp vid 3.40 så jag var endast uppe till 21,00 och det kändes verkligen sjuuuukt konstigt att lägga sig själv i sängen hos Mike, är van vid att han lägger sig samtidigt <3 Men det gick bra, somnade i alla fall, dock vaknade jag vid 1.15 typ och då hade jag värsta halsbrännan.. Det var verkligen inte kul!!
Hade då svårt att somna, men somnade om och vaknade av klockan (TYP). Var piggare än jag trodde men kändes så sjukt att gå upp mitt i natten. Blev även fel att sitta och äta 4.15 och käka frukost.. Vid 5 åkte vi från Vimmerby med buss, framme i Kalmar 7,00 ungefär och man var trött.. Var bara att börja bära massa monter grejer och sedan chilla. Dagen gick och på kvällen blev det bankett med mat och underhållning. Sedan blev det att åka hem, vi va alla trötta och somnade på bussen hem. Vi var hemma ungefär 23.00 och jag la mig med älsklingen direkt när jag kom innanför dörren.
(Vår monter)
På Torsdagen var jag ledig (p.g.a mässan dagen innan) och jag kände verkligen att det behövdes! Jag va trött och sliten och kände inte riktigt för att göra så mycket. Blev chill hemma med älsklingen och sedan drog jag mig till stan. Hade körlektion och passade på att köpa en tröja och en sport bh på Lindex :P Nöjd! Sedan traskade jag hemåt och vi fixade med maten <3 Riktigt gott med kycklingsnitzel och potatisklyftor :) Blev sedan mys framför tv och sedan slappa innan sängen :) På kvällen blev det även en liten spontan tripp till Kvantum vid 20 på kvällen, vet inte varför men det va skönt med jobbigt! Passade då på att köpa hem en ny duschkräm som kommit ut! Luktade supergott!
I går var det skola för både mig och Mike, han åkte dock till Kalmar och va riktigt trött när han kom hem. Jag va också trött med kom hem ungefär 2 timmar innan honom. Jag han dyscha, diska, plocka i ordning, torka bänkar och fixa mig lite innan jag skulle möta upp MIke vid Supermarket för att handla inför kvällen. Vi skulle nämligen till Linnea (en klasskompis till MIke) på inflyttningsfest. Det blev en mysigt liten fest med dricka, mat, och spel samt skratt :) En lyckad kväll fast folket va trötta :P
Idag är det Lördag och idag åkte jag hem ifrån älsklingen, kändes tråkigt eftersom jag trivs så sjuuuukt bra där i lägenheten, i Vimmerby och med min underbara pojkvän <3 Längtar tills framtiden när vi tar steget och blir sambos <3 Vore så underbart! Vi handlade innan vi åkte hem så Mike fick lite hjälp med att få med sig mycket tunga saker hem och så :) Skönt att vi kan hjälpa till på så sätt :) Det är ju rätt långt att gå med tunga och jobbiga kassar när man inte har bil elr cykel, då är det inte så skönt att konka på massa grejer från affären!
Sedan blev det lite fika hemma hos älsklingen och sedan drog vi oss hemåt. Saknar min älskling så himla mycket, känns konstigt att vara ifrån honom nu, varit med honom så länge och nu helt plötsligt är han inte hos mig :( När jag kom hem hämtade jag ut ett paket åt en klasskompis i Vimmerby som hade fått paket i Målilla och det gick superbra! :D
När jag kom hem fick jag även se att jag hade fått en hel hög med post från folktandvården, svenska spel (spelkort), coop (välkomsterbjudanden), ica kort, olika utbildningar och lite annat :)
Nu ska jag nog ta och sova då tröttheten verkligen börjar smyga på nu! Ska bli riktigt skönt att lägga sig ner och bara njuta av sängen! Älskar verkligen att ligga i sängen och det är speciellt skönt när man är trött och sliten i kroppen :P MYS!!!!
 
Ha det bra så hörs vi! :D

Ledig Måndag!

Känns lite smått konstigt att vara själv hemma hos Mike en vardag, är van att ha själv ha skola då XD Men idag har jag studiedag och även imon så jag passar på att ta igen mig här uppe i Vimmerby och slappa lite :P Just nu har jag suttit och kollat efter lite saker som jag kan önska mig i studentpresent, kan inte fatta att jag tar studenten om 95 dagar!!!! Helt otroligt att tiden har gått så sjuuuuukt fort!!!!! Kommer sakna allt och alla!!!!
 
I fredags åkte jag hit till älsklingen, vi storhandlade tsm med mamma och pappa så att vi skulle klara hela veckan :P Det va tur vi fick hjälp för vi hade aldrig klarat det annars, hade blivit många vändor till affären då kan jag säga.. USCH!! På kvällen gjorde vi tacos och myste framför tvn efter att vi handlat och plockat in allt :)
På lördagen blev det lite slappare, vi gick en promenad och liksom bara tog det lugnt. Hände inte så mycket denna dag! Jag testade även på att göra en totalt misslyckad pizzadeg.. Ska aldrig mer göra egen deg, det är inte min grej märkte jag XD Ska vi göra det så får Mike ge sig på det men jag klarade det inte så bra x'D Det smakade skitäckligt och blä!!!!
Igår va vi duktiga, vi dammsög golvet, tvättade snart 4 tvättar samt 3 tvättade i torkrumlare, diskade ett stort berg med disk och torkade det, raderade massa saker på Mikes lilla dator så den ska gå snabbare, lämnade tillbaka hyrfilm på tempo, bäddade rent i sängen samt att båda duschade och gjorde sig i ordning. Vi tyckte båda att dagen blev väldigt effektiv och att vi han med väldigt mycket! :) Testade även på Bitstrip för första gången :P Resultatet ser ni här nere!! :)
 
Nu när jag har skrivit färdigt detta lilla mini blogg inlägg (som inte blev så kort som jag hade tänkt) ska jag gå ut i köket och fixa mig lite frulle och sen ska jag hoppa till soffan och hitta något roligt att titta på medans man käkar :) Sedan förflyttar jag mig till daton för att plugga körkortsteori och hålla på med det någon timme innan jag tar en pause och då tar jag mig ner till affären för att inhandla saker till Onsdag (Mässa i Kalmar) samt köpa lite annat :) Ska även försöka att gå en liten promenad, kanske går en lite promenad innan jag går in i affären :P Får se hur jag gör!! Men jag ska utnyttja denna dag rätt mycket iallafall :P Både i plugg och annat!!!
 
Ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs!

Torsdag och hjärtat blöder inför sista dagen imon..

Hejsan alla :)
 
Idag är det Torsdag och jag har haft praktik hela veckan! Älskar att ha praktik så det känns verkligen jobbigt att det är min sista dag imon :( Vill verkligen inte sluta!!! Men det är som det är :/
 
Hela veckan har varit bra, provsmakning av chips och godis, jobbat, slängt skräp, städat, suttit i kassan, plockat varor, snackat skit och haft roligt :) Älskar att praktisera!!! :)
Har faktiskt inte hänt ås mycket denna vecka mer än praktiken :P
 
Imon kommer jag att åka till älsklingen och stannar där till fredag elr ev. lördag nästa vecka :P Ska bli kul att umgås med älsklingen, träffa klassen, åka på mässa i Kalmar och lite annat :) Ska bli kul!! :) Blir en väldigt stor väska som jag ska ha med mig och massa grejer!
 
Har även inskaffat mascara nu i veckan! :D BRUN!!!

Lördag och helg! :D

HEEEEEEEEEJ!
 
Lördag idag och det innebär Melodifestivalen vid denna tiden på året :P Fick dock inte som jag ville.. Ville att Outtrigger och Linus Svenning skulle gå vidare till finalen från andra chansen men jag fick i alla fall rätt om Linus. Hade mer än gärna velat få rätt om Outtrigger också för deras låt var verkligen sjukt bra, har den på hjärnan och kommer spela den många gånger! Kommer vilja se dom live nån gång! :D
 
Idag har man slappat lite på morgonen/förmiddagen. Vaknade 8.40 ungefär och det va rätt okej, va utvilad och glad när jag vaknade :P Blev dock tröttare under dagen på grund av det dåliga och tråkiga vädret som bestod utav dimma och dis samt nästan lite regn.. Tråkigt, tråkigt och bättre väder ska vi inte få förens Torsdag.. RIKTIGT ILLA!
 
I veckan har det inte hänt något speciellt, har varit i skolan, haft praktik, slappat, åkt mycket buss precis som vanligt, träffat och umgåtts med älsklingen måndag, tisdag och fredag, smakat en ny mjölkprotein smak, ställt massa larm och bara mått någorlunda bra :P Det tycker jag låter som en rätt okej veckan :)
 
Nu ska jag väl ta och slappa lite och sen lägga mig, är faktiskt riktigt trött redan så blir nog sängen väldigt snart! Känns snart som jag ska somna faktiskt.. Usch då! Men aja, så är det ibland!
 
God natt alla så hörs vi nån gång i veckan med en uppdatering precis som vanligt :)