Jobbar, jobbar och jobbar lite till :P

Hejsan Hejsan folket!
Här hemma flyter livet på! Jobbat Torsdag-Tisdag (vilket betyder att jag nyss kom hem från jobbet också) och imon är jag ledig! Känns väldigt skönt med en dag ledigt, även att jag har tid hos sjukgymnasten imon eftermiddag och vi ska handla på Willys. Men lugnare än en jobbdag blir det i alla fall :) På torsdag jobbar man igen och sen åker man mot Vimmerby för att vara hos Mike. På Fredag morgon drar vi för första gången med bilen upp till Norrköping. Ska bli riktigt intressant att köra dit då jag aldrig gjort det samt intressant att köra på E4:an ^^ Är lite små osäker men det ska nog gå bra tror jag :) Kör man bara lugnt och inte stressar så går det nog bra ska vi se :P Har ju Mike med mig i bilen i alla fall så jag är ju inte själv åtminstone och det blir nog bra :) En förhoppningsvis mysig biltur med min älskling :) <3
Nu ska jag kolla lite på Trolljägarna samt The OC och sen blir det förhoppningsvis lite skönhetssömn :P
Ha det så bra tills vi hörs ingen!
 

Onsdag i Vimmerby <3

Hejsan alla! :)
Onsdag och ledig! Igår tog jag bilen hem till Mike igen och ska stanna tills imon, imon börjar jag jobba vid 12.00-17.00 så blir att stanna här i Vimmerby till nån gång på morgonen :) Skönt med lite extra tid med älsklingen <3
Idag har jag varit på stan medans Mike har pluggat. Fick med mig en del saker hem, doppresent, jobbyxor, bio-oil, koppel till Isor, lite matgrejer, en liten present till mitt minsta kusinbarn och sen vet jag inte om jag har missat något :) Men blev iallafall en del grejer så jag är nöjd med shoppingen :)
 
Nu sitter jag framför daton, ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite! Sen blir det att sätta sig framför The OC och snaska på lite tacochips tror jag, eller om jag kör på lite Guitar Hero spelande, vi får se helt enkelt vad jag känner för :) Ikväll blir det tv mys med älsklingen framför CSI Miami och Grey´s Anatomy och sen om vi väljer att kolla på något mer :)
Ni får ha det bra så hörs vi! :)

JAG HAR FÅTT JOBB!

Helt otroligt men också helt sant! Papper är påskrivet och jag är nu officiellt anställd på Frendo :)
Är otroligt glad att jag fått chansen till detta! Så underbart att kunna säga att man inte längre är arbetslös/arbetssökande! Jag har jobb, jag kommer tjäna pengar och jag hoppas verkligen att jag ska trivas!

Träningscykel!

För några veckor sedan skaffade vi oss en träningscykel! :D Mycket nöjd och ännu bättre att den va gratis ;) Va på en loppissida som den skänktes och jag lyckades haffa den :) Superglad, nu kan man börja träna oavsätt väder och det är aldrig fel kan man ju säga ;) Hoppas på att komma lite bättre i form med hjälp av den så vi får se ^^ Tog mitt första pass den 31 Mars och oj vad ont i rumpan man fick! Måste hitta någon lösning för den osköna sitsen!
Kan för övrigt inte begripa hur det kan vara så enormt mycket jobbigare att trampa på en träningscykel än en vanligt cykel utomhus XD Va helt slut efter denna lilla stund och brukar ta MYCKET längre tid på cykel utomhus!

Nytvättad bil ♡

Nu är bilen nytvättad och fin! Man får ta och passa på medans det är fin vårväder ^^ Nu hoppas vi på fint väder ett tag så bilen fåe vara ren ett tag iallafall ;) Hoppas även på att fåglarna är snälla borta hos Mike och skippar att bajsa på bilen som dom brukar göra :/ Fåglar är jobbiga ibland alltså!!

Glad Påsk!

Ville bara passa på och slänga in ett litet inlägg och säga Glad Påsk till ni få som läser denna lite smått tråkiga och lite ointressanta blogg! Hoppas att ni får en underbar dag med god mat och trevligt sällskap! Det ska jag ha!
KRAM!
 

Linköping igår <3

Igår va man i Linköping och besökte min kära vänner Lena och Rebecka :) Super kul att träffas och prata om allt mellan himmel och jord, umgås, shoppa, gå på stan, äta gott och få se Rebeckas "lägenhet". Måste verkligen göras om igen snart! Så himla kul och vad jag saknar mina tjejer som bor i storstaden <3
På shoppingen fick jag med mig munkar och en Bh och det är jag nöjd med ^^ Va ju något jag behövde iallafall så inget onödigt, om man inte ska räkna munkarna som onödigt vill säga ;) Men ibland måste man ju unna sig :)
Va iallafall hur mysigt som helst i Vimmerby, Rebecka har perfekta läget för lägenheten, så mysigt vid vattnet :)
 
När jag kom hem till Mike på kvällen satte vi oss och skrev inköpslista och satte oss sedan i bilen för att åkta till affären :) Riktigt skönt att gå i affären ca 21 på kvällen, så lugnt och fridsamt att hela kroppen blev lugn och slappnade av! Måste handla senare på kvällarna oftare när möjligheten finns! Så mysigt!
 
Idag blir iallafall en slappisdag hemma i lägenheten hos Mike. Han är just nu i skolan så får se när han kommer hem :) Handligen gjordes ju som sagt igår så finns inte några måsten som direkt måste göras idag så blir nog rätt lugnt som sagt ;) Skönt med sånna dagar, bara mys framför tvn <3 Blir kanske en promenad om Mike vill, vi får se :)
Nu ska jag ta och byta om och fixa mig lite lätt så att det inte ser ut som jag nyss gick upp ur sängen ;) Vore inte bra med tanke att jag varit uppe sen ungefär 7.30, så det är dags att byta om till vardagskläder ^^
 
Ni får ha det så bra så hörs vi!