Lykoleverans!

I Tisdags fick jag meddelande om att mitt paket från Lyko.se hade kommit till affären och jag kunde hämta ut det :) Superkul att det kom och jag är så nöjd med alla grejerna!
Allt luktar så gott och hoppas verkligen allt är lika bra som jag tror att det är!
Blev iallafall ett värmeskydd från Maria Nila , ett stort doftljus, en parfym och en fotkräm från Make Up Store, en borste från Lyko samt en Lykobox där jag fick foundationborste från Lyko, 5st minitester från Babor, doftljus Yankee Candel samt shampoo och balsam som jag ej kan märket på (shampoo och balsam ej med på bild då det va för färgat hår och jag färgar inte ^^)
Leveransen från @lykose är kommen :) Mycket nöjd med allt, allt luktar så gott och hoppas verkligen allt är lika bra som jag tror att det är!
Blev iallafall ett värmeskydd, ett stort doftljus, en parfym, en fotkräm, en borste samt en Lykobox där jag fick foundationborste, 5st minitester, doftljus samt shampoo och balsam (shampoo och balsam ej med på bild då det va för färgat hår och jag färgar inte ^^)
#makeupstore#lykohair#lykose#yankeecandle#yankeecandlefluffytowels#shopping#shoppat#nyagrejer#newstuff
Allt ser bra ut och luktar gott så det ska nog bli bra hoppas jag :P Ska börja med fotkrämen i veckan så förhoppningsvis blir fötterna fina och mjuka :D

JAG VANN BUDGIVNINGEN!

I Torsdags (den 22 Januari) vann jag en budgivning på Tradera :) Blev totalt överlycklig när jag såg det! Så över lycklig då det är något som jag verkligen velat haft i flera år! Guitar Hero: Legends of rock med 2 gitarrer till Wii :)
Hur nöjd som helst och längtar tills de kommer att komma nu i veckan till Michael (budade med hans konto) så man kan spela hos honom när jag är där :D Kommer sitta bänkad framför tvn innan jag lär mig exakt hur jag gör (kan tillägga med att jag SÄLLAN (läs: aldrig) styrde eller skötte spelet när jag spelade för några år sedan så det ska bli intressant nu när jag själv ska göra allt :P

Hemkommen från Norrköping!

Hejsan alla :D
Va ca 1 vecka eller något sedan jag skrev och då va de väl inte mycket till inlägg som jag skrev men va i alla fall någon uppdatering som visade att jag levde ^^
 
Idag kom man hem ifrån en helg i Norrköping som bestod av besök på Pizza Hut, shopping, äventyr på spårvagn, umgåtts med massa folk och bara haft allmänt trevligt! :) Mycket nöjd med helgen, kunde dock ha hittat mycket mer på stan när jag shoppade men det gick tyvärr inte så bra med det :( Va väldigt dålig rea tyckte jag, dock hade jag ju inte hur mycket tid som helst på mig att gå runt så hade säkert hittat mer om jag kollat mer noga men det är som det är :) Kommer blir gånger med shopping! :)
 
Nu sitter jag i sängen och kollar på Farmen med mamma bredvid mig. Har duschat förut och även haft fötterna i bad och filat dom :) Så nu ska jag snart äta och sen blir det att göra ansiktsmask och smöra ansiktet :) Kommer se så rolig ut, ska även för första gången testa en ansiktsmask som är en peel off så det ska bli väldigt intressant med hur det kommer gå med det!
Sen blir det att betala räkning, söka jobb, fixa nya låtar till spotifylistan (uppdaterar med jämna mellanrum från topplistan!), testa att skriva ut en sak på våran superdåliga skrivare samt ta det lugnt! Så blir en rätt så lugn kväll trots allt och de är ju väldigt skönt med sånna kvällar tycker jag!
 
Nä men nu ska jag ta och tända lite ljus här på rummet och kamma ut mitt blöta hår innan pausen är slut :)
Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs! :)
Ungefär så här ser det ut just nu i Målilla, massa vit och fin snö! Dock tror jag inte att det snöar ute just nu!
 

Yves Rocher shopping och uppdatering!

Hej, va ett tag sedan jag va här inne och skrev nu så tänkte slänga in ett litet inlägg såhär lite sent på kvällen i mitten av Januari :)
Har då även missat att visa för er lite grejer som jag beställde från Yves Rocher i mellandagarna och fick hem i början av året, mycket nöjd med allt då jag interna behövde betala för allt :) Hade vissa erbjudanden så som julklapp och födelsedagspresent att utnyttja hos dom så passade på att göra det och sen fick jag även lite premier och det är ju allllllllldrig fel men gratisgrejer.
Är iallafall jättenöjda med allt och snart ska jag lägga en beställning ifrån lyko.se så kommer komma upp ett sånt inlägg här oxå :)
 
 
Annars händer det inte så mycket om dagarna, fortfarande arbetslös och letar jobb, umgås med Mike, kollar runt på nätet och sitter vid daton och tvn, går promenader och slappar! Har nyårslöfte på att jag ska gå ner i vikt så hoppas att jag lyckas med några kilo iallafall, har ett mål men det är ett rätt högt och tufft mål att nå upp till så jag får se hur mycket det blir men hoppas på några kilo iallafall som sagt! :D
nu ska jag umgås lite med älsklingen innan vi ska sova 💕
ha det så bra så hörs vi nästa gång!
 

Julklappar 2014 <3

Fick en del fina julklappar 2014, mycket nöjd med allt :D
Har sammanlagt under jul och födelsedag fått hela 1800:- i presentkort på IKEA och sen har jag även fått ca 1000:- i kontanter :o Helt sjukt va pengar! Så himla tacksam!
 

1 Januari 2015!

Gott Nytt År får jag väl ta och säga!
Året kunde helt klart slutat lite bättre men det gör inget :) Mådde lite dåligt igår vid 23 och även vid tolvslaget men nu är det bra igen! :)
Blev i alla fall en mysig kväll med mina nära <3 Massa spel, skratt och god mat även om jag mådde dåligt under hela dagen.. men det gör ju inget om 100 år eller vad man nu brukar säga!
 
Nu ska jag umgås med min älskling och sen får vi se vad vi hittar på idag. Ikväll blir det i alla fall premiär för den första nya BECK filmen vid 21.00 :)
 
GOD FORTSÄTTNING! :)