Vill ha!

Detta ska inskaffas till bilen när man kommer till Biltema :) Kanske inte exakt dom sakerna på bilden till utseendet men det är dom grejerna iallafall :)
Detta kommer passa så bra! Saker som kan vara nödvändiga att ha!

VI SKA GÅ PÅ MADONNA I STOCKHOLM!

Som rubriken lyder.. JAG OCH MICHAEL SKA GÅ PÅ MADONNA I STOCKHOLM PÅ TELE2 ARENA I NOVEMBER!
Vi skaffade biljetterna den 13 Mars när Tele 2 hade ett lite försläpp för sina kunde på ett antal biljetter till konserten och fixade då rätt så bra platser åt oss till lite högre priser än vad vi hade tänkt oss ^^ Men det är det värt, vi kommer ju troligen aldrig se henne LIVE igen så man får passa på nu när hon kommer till Sverige! Hon kommer till Sverige den 14 November i år och ska göra en konsert. Vi kommer att vara på plats i Stockholm helgen, sova på hotell, shoppa och hitta på saker :) Ska få åka buss och tunnelbana för första gången i Stockholm och det ska bli intressant! Ska få gå in på Victoria´s Secret, USAgodis och ev. åka till Stureplan för att se hur allt ser ut! Är en del andra ställen jag också troligen vill besöka men ska prata med Michael så vi får komma överens om vart vi ska åka och inte i Stockholm, vi är ju faktisk två som ska dit så båda ska ju ha en talan i vad vi ka hitta på.
Ser verkligen fram emot November! Längtar!! :D Ska bli så himla mysigt att sova på hotell igen, precis som vi gjorde i Oktober 2012 när pappa fyllde 50 år, underbar helg och nu får vi en till underbar helg <3 Så himla bra, tillsammans med mitt livs kärlek <3
 
Är så glad för Michaels skull som är ett stort Madonna fan! Så himla glad för att han ska få uppleva henne LIVE, helt otrolig upplevelse och jag tror inte att jag kan föreställa mig ur stort det troligen är för honom. <3 Det är stort för mig att få gå och se en sådan stor kändis som Madonna, då kan man ju tänka sig hur det för honom som faktiskt är ett fan!

Söndag!

Söndag.
 
Har träffat mormor och Isor, gått promenad med Isor och mamma samt hjälpt mamma att bada av Isor lite då han va lite smutsig ^^ Mormor är just nu sjuk och orkar inte göra så mycket så vi försöker hjälpa henne med lite vardags grejer när hon ber om hjälp. Kul att man kan hjälpa sin kära mormor <3
Idag blev det att tanka bilen för första gången sedan jag tog över de i Februari. 646,47:- fattigare är jag just nu men nu klarar jag mig ett tag med en full tank. Min lila tanke är att jag endast ska försöka att tanka en gång i månaden eller mer sällan än så om möjligheten finns till det. Vill vara sparsam med bensinen men även med mina pengar, vill inte lägga ut allt för mycket på bensin så försöker att inte kör så mycket mer än nödvändigt! Känns som ett bra sätt att prioritera pengar på, inte slösa mer än man behöver för att man vet att det blir dyrt sen när man väl måste tanka igen ^^ Den som spar, han har som man brukar säga :)
 
Förkylningen härjar fortfarande hos mig. Hostan är borta, dock torr i halsen och näsan rinner/är täppt till och från men annars mår jag helt okej. Glad att jag ändå inte blev så pass sjuk som mormor ha blivit. Stackars mormor! <3
Händer lite i veckan nu framöver, ska lämna in bilen en snabbis på Tisdag igen för att fixa en sak, sjukgymnasten på tisdag också, våfflor med mamma, pappa och Mike på Onsdag när det är våffeldagen, umgås en massa med Mike, Mikes mamma kommer på besök hos Mike i helgen och Monica och jag ska hitta på lite skojiga saker på lördag när Mike har sitt högskoleprov. Mycket som händer men det gillar vi :) Kunde dock varit mer, gillar när det är massa att göra ^^
Nu ska jag ta och kolla lite till på Desperate Housewives innan jag ska ta och sova en förhoppningsvis väldigt god natts sömn!
Ni får ha de så bra tills nästa gång!
- Rätt så nytagen bild på mig från tidigare i veckan (tror det till och med kanske va igår, dåligt minne om kvällarna ^^)

Min bil <3

Nämde ju i förra inlägget att jag hade blivit med bil. Ska inskaffa lite saker till den när man åker till Biltema nästa gång.
Såhär ser bilen ungefär ut. Är inte min bil på bilden, har inte någon bild tagen på bilen så denna får duga :)
Har dock inte något takräcke på min men denna är väldigt lik min bil! :) Så fin, om min bil ändå va så här ren ^^ Behöver tvätta den!!!

Full fart!

Hejsan alla!
Här har man varit uppe sedan ca 6.30, klockan stog på 6.45 men självklart vaknar man alltid innan klockan ringer.. Vet inte varför men irriterande är det iallafall att vakna och veta att det inte är någon mening att ens försöka att somna om, man ska ju ändå upp inom några minuter..
Iallafall, gick upp så tidigt för att jag skulle åka iväg och lämna in MIN bil på lagning för en sak och även för att göra en service på bilen :) Ska bli skönt att få det gjort. Ja, jag har blivit med bil, är våran gamla som jag har tagit över :) Känns underbart att ha bil, kommer höja en del eftersom att det kommer att det kommer hjälpa mig att få jobb förhoppningsvis! :)
 
Just nu ska jag strax ta tag i disken, sen blir det lite slapp framför Desperate Housewives innan det är dags att traska sig upp mot stan för att hämta ut linser och kolla runt i affärerna för att dryga ut dagen! Ska även passa på att dammsuga här hos Mike, posta paket, göra övningar med mera :) Så jag kommer att ha fullt upp här i dag :) Skönt när det händer saker!

Imon blir det att åka till Ålem och till mina kära älskade gudbarn <3 Ska bli såååååå kul!!! :D #längtar
 
Nä men nu måstre jag sätta igång göra saker!
Ha det bra!

Youtube-tips!

Tänkte tipsa er om en youtuber som jag tycker om! Hon gör många bra videor även om många handlar om smink men hon är ändå bra och personlig och vågar bjuda på sig själv! :)
Hon heter Therese Lindgren och bor i Stockholm.
 
Riktigt fin tjej! :) KLICKA HÄR för att komma till hennes Youtube kanal!

Ny dator

Nu har jag skaffat mig en ny dator, denna ska jag faktiskt inte lämna tillbaka som jag gjorde med den andra! Köpte den billigt (1990:- på rea och egentligen 2995:-) och det är helt överkomligt kan jag tycka! Blir en liten dator som jag ska använda tills jag har råd med en liten dyrare och bättre dator. Kommer fortfarande ha kvar min gamla, den gör jag mig inte av med förens den ev. kraschar! Är så nöjd med den gamla, så synd att den börjar bli gammal :'(
 
Datorn jag har köpt heter i alla fall HP 15-r069, 15,6 tum och är i en väldigt fin röd färg.
Någorlunda nöjd med den är jag i alla fall, det är en dator men jag kan säga att jag märker att det inte är någon jätte dyr dator. Vissa saker märker man snabbt är sämre och det har väl dessvärre lite med priset att göra..
 

Hello March!

Hejsan folket!
Det har hunnit blivit Mars och lite varmare sen jag sist skrev här på bloggen, har även hunnit varit på dop för lilla Leon (Mikes brorsbarn). Solen lyser för fullt utanför fönstret hos älsklingen. Han kom nyss hem ifrån skolan och jag satte mig precis här framför daton efter att ha diskat, bytt sängkläder och bäddat sängen samt rengjort toalettstolen och handfatet på toaletten. Nu förtjänar jag att sitta ner en stund iallafall även att det finns mer som behövs göras! Sen blir det väll en dusch gissar jag på och sen ska jag försöka få med mig Mike ut på en lite promenad i solskenet! Riktigt vårväder just idag så det får vi passa på och ta nytta utav! :)
Idag blir det även kanske lite ärenden på stan om jag hinner med det, annars blir det imon och imon ska vi även ut på en lite utflyckt med bilen, kan berätta lite mer i ett inlägg om jag kommer ihåg det! Ingen stor grej egentligen men vi ska åka iväg några mil för att testa på något nytt ;) Får hoppas vi blir nöjda med det iallafall :)
Idag ska jag även träffa min kära vän Linda en liten sväng och prata lite småskit innan hon imon drar iväg till Österrike i lite mer än 1 vecka!
 
Nä, men nu ska jag ta och kolla runt ltie på nätet och sen blir det den där duschen!
 
Kram på er!