När man har tråkigt på jobbet

Snapchat är väldigt roande ibland! Speciellt när man har det superlugnt på jobbet innan stägning :)

 

Fotboll

För ett tag sedan va jag och älsklingen på fotboll här i Vimmerby. Kvällsfotboll som inte va slut förens nästan 22.30 på kvällen och det är ju väldigt ovanligt när det är fotboll på så här låga divisioner som division 2, men det blev så p.g.a Bullerbycup som va i Vimmerby då precis när den matchen skulle hållas. Bullerbycup höll ju på till ca 19.00 varje kväll så behövde ju va en senare match (Y)
Iallafall, hur mysigt som helst att gå och titta på och bara sitta i gräset under solnedgången och titta på fotboll :) Även om Vimmerby förlorade.

Göteborg 4-7 Augusti

Nu för ett tag sedan så har vi kommit hem från en Göteborgsresa som ni läst om i ett tidigare inlägg. Vi hade det jättebra och jättemysigt i vår stuga på 25 kvm på 4 vuxna och 2 barn (Y) Gick hur bra som helst, barnen va jätteduktiga och skötte sig rätt så bra under hela resan faktiskt. Vi kände att resan kunde ha varit längre, inte för att gå mer på Liseberg men för att utforska Göteborg och även Lisebergsbyn där vi bodde för det hann vi ju aldrig med att göra tyvärr, Frukosten va hur god som helst, och väldigt, väldigt trevlig personal!! Sånt gillar vi!
Finns igentligen inte så mycket att skriva så jag låter dessa få bilder få tala för sig själva <3
Tack kära kusiner för att jag blev tillfrågad förra året om jag ville följa med på denna upplevelse <3

Tänk så fint småland är <3

Småland är allt fint, älskar verkligen områderna till Målilla och det med börjar upptäcka att det inte ser så pjåkigt ut kring Vimmerby heller ;)

Vår 1 åriga förlovningsdag

Den 27 Juli firade vi 1 år som förlovade. Vi valde att åka ut till Timmernabben, eller Nabben som jag är uppväxt med att säga. Riktigt fin och mysig dag blev det iallafall <3 Vi käkade god mat på Nabbens Rökeri och Fisk, strosade runt längs vattnet, hälsade på min faster och hennes sambo i deras husvagn och kollade runt på lite olika ställen. En rolig dag blev det helt enkelt :)
Älskar dig <3

Göteborgsresan är igång ;D

Idag drar vi, eller snarare vi ska ha dragit nu om allt gått som det ska (Y) Blir en snbbis förbi Ullared innan vi drar oss vidare till Göteborg och Lisebergsbyn :D Hoppas på att vi får en kul helg och att vi skapar lite roliga minnen även om det blivit lite ändringar senaste dagarna. Och så hoppas vi på riktigt sköna sängar!!! XD