Nu är flytten avklarad!

Jaha, då sitter man här igen! Flytten är gjord men kaoset återstår. Just nu är det massa kartonger kvar att packa upp, är inte mycket vi kan packa upp för kommer en målare måndag och tisdag och kanske onsdag, för att fixa skåpsluckorna i köket för dom är slitna, skönt att få det fixat nu redan i början :) Tråkiga är ju att lådorna med alla grejerna får ju stå i några dagar till innan grejerna kommer upp i skåpen där dom ska vara. VI har fått i ordning en del men är fortfarande mycket kvar, men är nöjd med att vi ändå fått in tv och datorn på plats och kopplat in allt.
 
På måndag (imon) kommer en elektriker och ska fixa med bredband och tv så ska bli skönt att få sådant installerat så man kan kolla på lite annat än serier/filmer :)
 
Lägenheten är verkligen bra, lite små saker här och där men det är det ju alltid hur man gör beter sig så hittar man ju alltid saker som måste fixas känns det som.. Men är i alla fall hur nöjd som helt och längtar sjuukt mycket efter att få leva normalt där, gå normalt och inte tänka att man har något att plocka upp, utan bara vara. Göra det som känns akut för stunden och sen dra igång ingen! Det ska bli kul :D
Dom är första dagarna blir det mycket köpemat, vi har inte packat upp stekpannor/grytor så svårt att förbereda något sådant. Vi har även problem med ugnen då den inte är städad, så vi kan inte använd den förens den har blivit lagad eller så innan vi kan börja laga mat på riktigt.
Dessa vackra tulpaner är första levande blommorna i lägenheten och vi fick dom av mamma och pappa <3
Hur vackra som helst och när allt är i ordning där i lägenheten så ska jag köpa lite växter och snittblommor för att ha i lägenheten och få in lite färg och fina och mysiga dofter!

DAGEN MED STORT D!

Dagen med stort D äntligen här!
 
Idag går flyttlasset till nya lägenheten, Vi ska flytta ut allt från Michaels lägenhet och flyttstäda den lägenheten, sen ska vi sakta men säkert få i ordning med i stort sätt allt i den nya lägenheten. Jag tänker inte bo i något flyttkaos med massa lådor precis överallt! Så under idag kommer allt att flyttas och under idag och imon kommer vi sitta och plocka i ordning allt  lägenheten som går. Vissa saker kommer att få vara kvar i banankartonger/kassar tills vi har varit på IKEA/Jysk med mera och handlat eftersom att vi inte har förvaringsutrymmen till alla grejerna. Och vi har inte kunnat skaffa dom sakerna innan eftersom vi inte vet hur stora möblerna kan vara för att vi ska få plats med dom.
Ska bli väldigt spännande att se vad dagen erbjuder, hoppas att allt går bra och flyter på som det ska! Tanken är att jag ska testa att köra med släp för första gången idag så vi får se hur det går! Man måste passa på att köra dom få gångerna man faktiskt hyr släp!
 
Får se när nästa uppdatering blir med tanke på flytten, uppackningen och sen jobb också :) Jag återkommer när tiden finns helt enkelt! :)
 
KRAM!

6 månader <3

Igår  den 27/1 hade Michael och jag varit förlovade i 6 månader.
Vi gjorde inget speciellt av dagen utan kvällen blev ungefär som vanligt, Lite god mat, mys framför tv med tända ljus. Är dom där små sakerna som är viktiga <3

Billig shopping!

På instagram för typ 1 vecka sedan så vann jag lite kuponger som jag inte har hittat här omkring, 8 kuponger för att vara exakt :) Dom går ut nu den 31/1 så det gäller att vara effektiv och utnyttja så många som möjligt.

Tack vare detta har jag just nu 7 tandborstar och 5 tandkrämer som jag endast har fått betala 24:- för. Ordinariepriset skulle vara 253,50:- (dock 158,40:- eftersom 3 av köpen va på nedsänkta priser, 10:- per produkt)

Riktigt nöjd med mina fynd och ska försöka att utnyttja 1 eller 2 kuponger till innan dom går ut :)

Att shoppa till lägenheten!

Det här med att handla massa nytt till lägenheten. Jobbigt, komma överens och mycket pengar!
 
Eftersom att jag knappt äger något sen innan så har inte jag några möbler att bidra med till nya lägenheten och dom möblerna som Michael har räcker inte till eftersom att han nu kommer att flytta till en lägenheten som är 21kvm större än vad han har bott i dom senaste nästan 2,5 åren. Så direkt när vi har flyttat ska vi börja mäta, kolla kataloger och nätsidor och skriva upp storlekar och sånt där och sedan hyra släp och dra till IKEA och storhandla möbler och småsaker som kommer att behövas och som vi märker att vi saknar :)
Är mycket som ska hittas och sådär. Så vi har lite att göra sen i Februari kan jag väl säga :)
Leta efter saker att köpa till lägenheten, boka släp, köra till IKEA, packa in och ut allt ur bilen och sedan sätta ihop alla möblerna. Låter lite småjobbigt kan jag väl säga men det kommer nog gå bra tror jag ;) Det får ta den tid det tar liksom! :)
Kommer nog att komma miniuppdatering sen när vi kommit i ordning i lägenheten och vi fått upp det ny i lägenheten :) Hoppas på att lägenheten kommer att se ut ungefär som jag föreställer mig att den kommer att se ut i slutändan <3
 
KRAM!

Om Flytten

Jag är rädd.. Jag är rädd.. Jag är rädd..
 
Det här med flytten är en väldigt, väldigt stor grej för mig. Jag har väldigt svårt med förändringar, har aldrig gillat förändringar och kommer aldrig att göra det heller. Jag tycker det är jättejobbigt att flytta hemifrån, hur gärna jag än vill bo med Michael så hjälper inte det, jag ska ändå flytta hemifrån, flytta bort från min trygghet som jag har haft sen 20 år tillbaka. Det är ett stort steg för mig och det tar sin tid att bearbeta flytten, tur att jag har haft några månader på mig. Men jag börjar känna nu när det närmare sig att det blir jobbigare att hantera. Jag kommer närmare och närmare flytten som jag är rädd för. Rädd för att flytta hemifrån, rädd för att lämna Målilla. Rädd för allt helt enkelt, och det är bara sådan som jag är. Jag är en orolig person som hatar förändringar. Kommer alltid vara så för förändringar är helt enkelt inget för mig.
 
När vi väl kommit igång med flytten, flyttat över grejer och vi får börja fixa och börja göra lägenheten till våran så kommer det nog att bli bättre. Jag behöver bara landa i detta, jag behöver min tid och space att samla mig i denna förändring.
 
Jag längtar till flytten samtidigt som den skrämmer mig. Men jag vet att det kommer bli bra, jag vet att det kommer att fungera och jag vet att vi kommer bli lyckliga i den lägenheten vi har fått tag i. Den är jättefin (hoppas vi inte stöter på några missöden om den sen längre fram) och stor, har tvättmaskin och torktumlare, balkong och stort förråd <3

Shopping :)

Hejsan alla! Hoppas att ni alla har haft en bra jul och nyår! Här jobbades det på julafton mellan 8-13 och sen blev det firande hemma hos mormor :) Mysigt mysigt med mina närmaste <3
 
Nyårsafton blev riktigt bra också, hade mysigt med samma människor som på julafton, blev god mat, spelande, lite drickande och vi hade det allmänt trevligt :) En väldigt bra dag/kväll helt enkelt :) Dagen efter, på nyårsdagen alltså. Jobbade jag också, blev mellan 10-14 bara så det va okej :) Sen har dagarna varit precis som vanligt. Jobbat, packat (lite) inför flytten, gjort förberedelser inför flytten (ringt om flyttanmälan på saker med mera).
 
I Fredags åkte jag till Norrköping, vi skulle dit först och främst för att Mike skulle visa upp sin tatuering för Art´s Ink i Norrköping där han har gjort sin tatuering. Han har tatuerat sig och det har jag missat att berätta här. Men det har han i alla fall gjort och den ser verkligen bra ut och nu har den läkt och allt så vi får hoppas den fortsätter att läka lika fint som den gjort hittills, den har väl näst intill läkt till 100% nu men jag har inte riktigt koll på det där.
Här har ni en bild på hur en såg ut efter första sittningen i alla fall :) Kommer nog komma en bild på slutresultatet sen någon gång i framtiden när i fixat någon men det har vi inte gjort för nu är det så mycket annat som kretsar i huvudet med flytt och allt sånt där.
I alla fall, när vi va i Norrköping så va det i alla fall lite shopping som gällde också, hittade mig en del och jag betalade inget själv utan betalade med födelsedagspengar som jag fått samt presentkort om jag samlat till mig och som jag har fått. Så det kändes väldigt kul att få handla bra saker för pengar som jag fått :) Gillar man att spara pengar så gör det liksom inget ;)
Hittade lite *bra ha* saker till lägenheten och jag är nöjd kan jag säga :) 2 snygga och mysiga tekoppar, en billig och fin glasvas och sedan en badkartskudde :) Sen blev det ju som sagt lite skönhetsprodukter. Hittade sen lite mer saker dagen efter så då blev det en till Body Sorbet från The Body shop och sedan en tårtbottendelare, tipex (korrigeringstjep), miniräknare i marmormönster och sen va det säkert något mer som jag missat :) Är väldigt nöjd med mina köp kan jag säga för va inte några större summor egentligen som det handlade om :D
 
Men ni får ha det så bra tills nästa gång vi hörs :) KRAM!