Börjar tagga minisemester

Det är nära nu! Göteborg snart!

Matsmart.se

Förra veckan valde jag och Mike äntligen att beställa lite ifrån Martsmart.se, vi blev inte besvikna precis (Y) Dom har mycket bra saker på sidan och utbudet byts ut hela tiden vart efter som dom får in nya grejer. Grejerna är korta, utgågna datum, fel på förpackningarna, utgående designer med mera. Sen finns det även dom som är hel okej oxå som man inte hittar något fel på. Iallafall, vi la en beställning, den 21 Juli och den 26 Juli hade jag hämtat ut kartongen och den stog hemma hos oss (Y) Mycket nöjd med leveransen då det inte tog långt tid alls :)
Vi kommer helt klart beställa därifrån igen i framtiden (Y) :D

1 år sedan <3

Idag är det 1 år sedan "He popped the question"!
1 år sedan jag var påväg till Jönsköping med min pojkvän för att handla och bara ha en mysig dag tillsammans. Dock helt ovetande av vad som skulle vänta när vi tog vår pause som jag valde skulle vara vid Staoil Nässjö. Hade ju valt ett annat ställe om jag hade veta eller anat något ;)
Idag är det vår dag!
Älskar dig min fantastiska sambo och jag är så otroligt glad över att jag får vara din sambo/flickvän/fästmö <3

Bland det finaste jag någonsin fått

Det här är nog bland det finaste jag fått, om inte kanske till och med det finaste som jag kommer på i kärleksväg <3 När jag skulle fylla 17 år och skulle ha kalas hemma visste jag att ingen från min pojkväns sida skulle komma för att fira mig. Tyckte det va synd men det fick gå. Som en överraskning (för mig men inte mina föräldrar då dom visste) så kom min älskade Michael och hans mamma och hennes sambo på lite förkalas innan självs kalaset <3 Detta va när Michael och jag hade distansförhållande så vi hade ju inte setts på minst nån vecka så va otroligt glad över att han kom. Och det han gav mig va en otroligt stor och gullig nalle som jag sedan den dagen har kallat för Teddy. Det va en blandning av 1 års present och 17 års present eftersom jag fyller 2 veckor efter våran årsdag.
Är den gosigaste och finaste nallen jag haft utöver den nalle. Jag fick av pappa när jag var nyfödd <3
Sover med Teddy i min famn så fort jag få möjlighet, min trygghet när jag sover själv :)

Att sluta bita på naglarna

Många, många och åter många biter på sina naglar. Jag är en av dom som gjorde det dagligen förr. Nu gör jag de knappt, bara om det är någon liten bit på nageln om verkligen är vägen, gör ont eller bara är irriterande, men jag undviker det ju självklart. Det är ju inte bra för tänderna eller för naglarna att bita. Det är ett dåligt beroende som börjar från ingenstans skulle jag vilja säga. Jag kommer inte ihåg när jag började bita på naglarna men jag måste ha varit väldigt lite när jag började i alla fall, just för att jag inte minns när jag började.
 
Fick ofta när jag var mindre, höra när jag bet på naglarna att jag var äcklig. Fast det var så många andra som också gjorde det. Vet inte varför folk var tvungna att nämna det till mig men det gjorde de av någon anledning. I alla fall, förra året eller om det var slutet av 2014 så bestämde jag mig för att sluta bita på naglarna. Första tiden va jobbig innan man vande sig av beroendet och behovet att bita. Nu går det som en dans och det känns naturligt att inte bita på naglarna.
Jag är nöjd med mina naglar i dagsläget, de ser bra ut, syn inte att jag är en tidigare nagelbitare och det är väl snarare det som jag är mest glad över. Att det slipper synas och bli påmind varje dag vad man har gjort.
 
Mina tänder är även mycket bättre och jämnare nu sen jag slutade att bita på naglarna, man sliter ju något gudens på framtänderna speciellt när man biter på naglarna.
 
Så om ni är nagelbitare, försöka att sluta. Ni kommer inte ångra er, man känner sig finare och fräschare och man slipper ha ont i fingrarna/vid naglarna dag ut och dag in. :)
 

God mat 😍

Här har ni ett exempel på vad jag kan äta när man hinner med att laga något ordentligt och riktigt lyxa till det på tallriken :D
Kan verkligen säga att detta va då otroligt sjukt gott och ska helt klart köra på dessa 2 sallader igen. Kommer tyvärr bara ihåg att jag hade i ruccola men vet tyvärr inte vad den andra salladen heter! Köpte den i Rimforsa när vi åkte hem från Norrköping den 12 Juni så kommer inte ihåg vas den heter! Sjukt jobbigt men hoppas jag lyckas hitta den här hemomkring oxå :D:D Annars blir jag suuuuuur!!! :(

Min midsommarafton

Min midsommarafton har varit riktigt bra kan jag väl börja med att säga. Den va riktigt varm, Målilla fick värmerekord för i år i Sverige och vi hamnade på hela 31 grader varmt. Det var sjukt varmt, sjukt klibbigt och sjukt kvalmigt.. Man ville ha åska och regn kan man väl säga :) Men det kom ingen så.. :)
Men iallafall, dagen va bra! Mike och jag åkte på förmiddagen till mina föräldrar. Jag hämtade även upp min mormor och morbror samt Isor och sen körde vi som sagt hem till mamma och pappa. Vi käkade sill (korv för min och pappas del som alla andra år), potatis, gräslök, gräddfil och lite sånt smått och gott :) Lika gott som varje år, gott när man inte äter det för ofta liksom ;)
Efter det blev det väl typ massa prat, jag hjälpte min morbror att söka jobb, vi spelade lite kubb, flyttade ut från altanen till verandan, till framsidan, till baksidan, till balkongen. Vart vi än va så va det varmt, vi for illa och Isor for oxå illa! Jobbig värme helt enkelt! Sen på kvällen käkade vi grillad fläskytterfilé med vitlöksbröd och hemmagjord potatissallad som var sååååå otroligt gott :D Efter det va vi alla sjukt trötta (som vi typ hade varit hela dagen) och då blev det typ sina. Va riktigt varmt på kvällen att sova men lyckades somna och sova hela natten, så det va ett tecken på att man va trött (Y)
Sen vaknade vi morgonen efter, åkte till Vimmerby och sen jobbade jag 12-22 (Y) Helt okej helg kan man väl säga (Y)
Älskar dig min finaste sambo <3 Bästa som har hänt mig <3