Längtar

Längtar efter tid.. Tid att gå ut på en långpromenad igen! Får se om jag lyckas få till en på Torsdag! Hade varit underbart :D Min vikt ska neråt och känner verkligen att min kropp mår bra av att ut och röra sig på antingen promenad eller på cykel! (Y) Så otroligt skön känsla!

En underbart trevlig sommardag

Hejsan alla :D
Idag har man varit på ett efterlängtat besök hemma hos River och Venessa med familj <3 Så himla kul att äntligen få umgås och få se vilka framsteg båda barnen har gjort sedan man senast sågs och att få ge Venessa hennes försenade 2 års present som hon verkade tycka väldigt mycket om <3 Längtar redan tills nästa gång vi ses, tur det bara är ca 2 veckor dit :D <3 Skulle ha varit på Venessas 2 år kalas för snart 1 månad sedan men det kom lite saker/jobb emellan så jag fick tyvärr avstå kalaset denna gång och det kändes väldigt jobbigt kan jag säga.
Är så himla glad att jag får vara gudmor till dom små liven! Dom är inte små nu eftersom Venessa fyllde 2 år nu den 1 Juni och River fyller 4 år den 13 September. Så dom börjar bli stora mina små gudbarn <3
Dom är så söta, så underbara, gulliga, härliga, fantastiska och så bra helt enkelt! Älskar verkligen nu när dom börjar bli lite äldre, när man kan prata med dom, ha små konversationer och riktigt mysa med dom och förstå vad dom vill göra och hur dom känner. Hur dom känner för mig i alla fall, att få höra att dom vill ha en kram eller puss eller att jag bara ska leka med dom, putta på dom på gungan eller att dom bara vill upp till knät hos mig.
Jag känner verkligen att dom tycker om mig, att dom vill umgås med mig. Och den känslan slår inget. Jag känner mg älskad av dom och det kände jag verkligen idag när jag var hos dom. Idag var jag riktigt glad när jag träffade dom, gladare än jag någonsin varit! :D
Är så glad över mina små charmtroll <3

Youtubers som jag följer!

Jag älskar Youtube! Så mycket jag kan väl säga ;) Jag tittar på Youtube DAGLIGEN! Älskar det och jag kommer verkligen inte att sluta följa dessa människor.
WilmasBeauty, Yumi och Tomu, Hampus Hedström, Anja Rosenskjold, Kammi Husum Rosenskjold, Felicia Bergström, Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Gravid Vecka för Vecka, Thomas Sekselius, MissLissibell, Helen Torsgården, Yumi, Tova Helgesson, Jockiboi Tv/Jocke och Jonna samt Keyyo.
Sen följer jag även Familj vecka för vecka och då följer jag speciellt Bingo Rimér. Älskar verkligen han, hans humor och sett att vara och hans barn är ju bara för charmiga, speciellt Rambo! Så gosig! :D Bingo är verkligen någon som jag skulle vilja träffa i verkligheten! :D
 
En sak har jag tänkt på, jag gillar svenska youtubers. Föredrar verkligen dom istället för de internationella då dom inte är lika roliga. Min favorit är helt klart Therese Lindgren, hon är så personlig och rolig! Älskar det :D
 
Följer ni några youtubers?

Ibland saknar man sista skoltiden...

Idag saknar man skoltiden lite extra. Idag är det nämligen 2 år sedan jag tog studenten och fick lämna denna underbara och härliga klass. En bättre klass kunde man nog inte önska sig, och mot slutet var nog bästa tiden på hela gymnasiet. Idag är det lite känslosamt men det får det vara vissa dagar!

Blommorna i lägenheten!

Här kommer lite bilder på blomkrukorna som jag har i lägenheten. Riktigt nöjd med dom, har även 2 på balkongväggen men känner inte för att lägga upp bild på hela balkongmöblerna så skippar att visa dom (Y) :)
Tycker det blev riktigt fint :D Så nöjd!! :)

Just nuBesök i lägenheten

Igår hade man mamma, pappa, farmor, faster och fasters sambo på besök i lägenheten :) Eftersom min faster inte tål några typer av mjölkprodukter fick jag testa mig på att baka något helt mjölkfritt för första gången :) Gick superbra och slutade med en rabarber- och jordgubbscheesecake :) Riktigt god och läskande i 30 graders värmen!

Blev så himla nöjd och den va verkligen huuuuuur gooood som helt och utseendet blir helt underbart! Helt klart något som jag kommer att göra om i framtiden :)