SnapChat

Ibland bara älskar jag snapchat, i alla fall deras filter! Helt kär i dom! :D
 
 

Min viktresa

Min viktresa.. Den går bra.. Den går framåt.. Jag är nöjd! Jag är så nöjd över att jag har kommit så här långt på så kort tid. Jag började den 1 April och det är inte många månader sedan.. Och jag har redan snart gått ner nästan 5 kilo. Just nu märker jag inte så mycket skillnad kroppsmässigt men jag gjorde det i början, nu har kroppen vant sig vid ändringarna så jag märker inte av dom på samma sätt längre. Kanske kommer sen när vågen fortsätter att gå neråt.
En annan sak som jag är stolt över är att jag inte har gått upp ett enda hekto. Jag vet inte hur jag lyckats men jag är så glad över att jag har lyckats! Har mycket långt kvar till mitt mål men jag ska klara det! Jag kör på lång sikt med mina mål och tänker inte stressa fram något! Det får ta den tid det tar liksom! Jag bantar inte. Jag tänker lite mer på vad jag äter, försöker att gå promenader när jag har ork och hinner med det samt jag har slutat äta godis. Man behöver inte banta så jag begriper inte varför så många ändå gör det. Man skadar nästan mer än man gör nytta, för sällan kan man behålla vikten ner man rasar ner i vikt. Tar man det lite lugnt och sakta så hinner kroppen med och bearbeta förändringarna och detta gör ju självklart att det blir så himla mycket lättare att behålla vikten på lång sikt och inte bara ett tag. Jag är glad att jag tig det här beslutet att göra något åt min vikt och jag bara längtar efter när jag kan känna mig riktigt nöjd med mig själv och med hur jag ser ut. Jag LÄNGTAR!

 

Missar idag :(

Idag önskar jag verkligen att jag hade kunnat gå på finalen i speedwayen, men jag jobbar kväll så jag kan inte!!! Blir så sur att det infaller på min jobbkväll.. Hade velat se Dackarna och se dom förhoppningsvis vinna. Första gången på 9 år (om jag läste rätt) som dom har chans att vinna! :(

Det blir Ullared i Vår! :D

Raja 4 år

Den 17 September fyllde vår lilla bebis hela 4 år <3 Älskar verkligen denna lilla donna så enormt mycket :D
I födelsedagspresent fick hon ett nytt hus, hon verkar gilla det. Hon va väldigt nyfiken men på sin vakt i början men jag tror att hon börjar vänja sig sakta men säkert nu. Ska bli kul att se om hon fortsätter att tycka om det, gnagat på det har hon redan gjort i alla fall så invigt är det i alla fall (Y) ;)
Som en liten timmerstuga bara för vår älskling<3

Fix och pill (Y)

Igår hade jag en effektiv dag/eftermiddag.
Jobbade mellan 6.30-12.00, åkte sen hem till mamma och papap för att äta lite mat och bara ta det lugnt ett tag :) Passade då även på att tanka inför Lördag när vi ska dra iväg till Kalmar för att gå på kalas för mina älskade kusinbarn, Nellie och River. River är då mitt mitt kusinbarn men även ett utav mina 2 små gudbarn <3 Nellie är dock bara mitt kusinbarn men lika mycket värd för det <3
Iallafall, efter det åkte jag till Vimmerby, gjorde lite ärenden så som att handla på kvantum men jag åkte även bort till Jysk och köpte hem en trådback. För några månader sedan så gick en trådhylla sönder i en gaderob som vi har i kontoret i vår lägenhet. Har senaste tiden sett ut som ett bombnedslag där inne och har stört mig på det hela tiden. Så bestämde mig för att ta tag i det. Som vanligt har vi otur med Jysks grejer då den denna gång va sne på benen, löste det dock med hjälp av en kartongbit så det blev bra ändå (Y)
Nu är det ordning och reda i skåpet och det finns även plats för mig grejer nu när jag plockat i ordning, mycket nöjd med det (Y)  Ska bara skaffa en typ av korg istället för kartongen som ni ser står i gaderoben och sen känner jag mig nog klar :)
 
Visst blev det fint :D Jag är nöjd iallafall :)

Hotellet vi bodde på

Här får ni se lite bilder på hotellet vi bodde på. Hotellet va 4-stjärnorna och vi va riktigt nöjda. Vi tyckte dock rummen kunde varit lite mer moderna för att matcha ihop med resten av hotellet som va hur fint som helst.

Stockholm 2-4/9

Den 2 september åkte vi upp till Stockholm. Vi har bokat hotellrum för helgen och vi skulle bara mysa och ha lite kvalitetstid med varandra och bara kolla runt i Stockholm och liksom upptäcka vad staden har att ge. Innan när vi har varit i Stockholm har vi aldrig haft tid till att kolla runt så mycket eftersom att vi alltid har haft något planerat när vi har åkt upp. Vi har ju varit på Miley Cyrus och på Madonna, och dom har ju båda gångerna tagit upp mycket tid. På Miley i Maj 2014 så va vi bara i Stockholm över dagen och man ville inte precis shoppa en massa eftersom att man visste att man skulle behöva dra med sig det på konserten. När vi va på Madonna November 2015 va vi visserligen där över en helg men däremot va det svårt att hinna med allt, det va även öppningshelgen på Mall Of Scandinavia den helgen så va inte direkt att vi kunde kolla in det.

Iallafall, den här gången när vi åkte hade vi inget planerat mer än att vi skulle gå till Mall Of Scandinavia och handla typ. Mycket mer va inte bestämt. Det slutade iallafall med shopping (där vi hittade lite och även lite presenter till släkt vilket alltid är bra nu när det vaknas kalas snart), vi åkte lite pendeltåg för första gången, käkade god mat, gick en massa, tog promenad runt Brunnsviken och Hagaparken, besökte Fjärilshuset och sen hade vi det bara allmänt trevligt typ. Tror inte att jag missade något speciellt som vi gjorde. Vi hade en bra helg och allt va bara bra. Sånna här tillfällen är så viktiga!! Att se till att ha kvalitetstid med bara varandra, umgås och försöka komma varandra nära. Mike och jag träffas inte alltid så mycket nu mer än ibland på kvällarna nån timme. Jag jobbar massa på 2 jobb och Mike har sin skola som nu har börjat igen, i sommar hade han sommarjobb som påverkade att vi inte heller kunde träffas då vi ofta jobbade lite om varandra med sena kvällar och jourarbete. Så därför va denna helgen viktig för oss. En chans för oss att bara få vara vi och umgås när vi äntligen va ledig <3 Det va så mysigt och det är något som jag gärna gör om snart igen, iallafall kanske nästa år, vi får se hur det blir med det :)

En bra dag

Hejsan alla!
Idag är det lite halvmulet och grått, har regnat en sväng men inte så farligt mycket.
Idag har jag haft mamma på besäk här upp och vi har haft riktigt mysigt! Vi har käkat ute och handlat en hel del saker, både presenter och annat roligt (Y) Så en bra shoppingdag för oss båda helt enkelt :) Vi hade det hur mysigt som helt och käkade räksmörgås och drack mer :)
Nu har mamma åkt hem för en stund sen. Jag ska packa inför jobbet imon men även för min resa till Linköping som jag ska göra imon efter jobbet för att träffa lite vänner uppe där <3 Ska bli så kul!!!!! Längtar :D
Så det ska jag göra samt röja undan lite här hemma och sen får jag se vad mer vi hittar på (Y)
 
I helgen ska vi boka en rolig sak mina föräldrar och jag. Mike ska oxå med men vi ska bokade det i helgen (Y) WOHO, längtar tills i vår :D
Men nu ska jag gå och röja lite och sånt där så hörs vi en annan dag (Y) HEJDÅ!

Hade ingen ny bild tillgäglig så kör på en typ 2 år gammal bild (Y) Riktigt charmig bild ;)

Just nu

Just nu sitter Mike och jag tillsammans i soffan framför tvn och tar det lite lugnt framför VM kval mellan Sverige-Holland. Just nu står det 1-1 då Holland precis kvitterade mot Sverige.. Dåligt av Sverige som missade den sparken på mål.. Vi får se om dom kan ta tillbaka ledigningen, man kan ju hoppas på det bästa iallafall! Heja Sverige!
Iallafall, vi kollar på tv och tar det lugnt efter att Mike har varit i skolan hela dagen och jag har jobbar några timmar idag, klippt mig och sen har jag lagat mat och fixat lite i lägenheten nu på kvällen. Efter fotbollen TROR jag att det blir sängdags för oss både. Vi har båda varit uppe sen 5-5.15 tiden i morse så vi har varit uppe i ett antal timmar nu om man säger så.. Imon väntas lite jobb mellan 10.30-20 och sen blir det hem och slappa lite för på Tirsdag kommer mamma till mig och vi ska äta mat tillsammans och sen ska vi kolla efter present till lite släkt som fyller år snart :) Tror det kommer bli en toppendag och det bästa är att jag är HELT ledig HELA dagen, vilket verkligen inte händer ofta!! :D Så det blir toppen!! (Y)
Men nu ska jag fortsätta och kolla på fotbollen och vara lite social med Mike. Ha det gött så hörs vi när vi hörs!
Ha'de! :)
P.s... Vet inte om jag sagt det men jag ÄLSKAR Snapchats filter, just love them! :D

Älskade vänner <3

Nu i veckan har jag äntligen haft lite tid över och då har jag passat på och träffa lite kompisar <3
I söndags träffade jag min kompis Rebecka som va på besök här nerifrån Linköping, blev en snabbis på 2 timmar ca innan jag skulle iväg till jobbet :) I tisdags träffade jag min kära vän Fredrica och umgicks med henne och hennes son William. Och vi hade lika roligt som vanligt och gick på stan, käkade mat och handla lite :) Alltid lika trevligt!
 
I onsdags träffade jag Linda och gud va mycket vi hade att prata om. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och vi hade bara allmänt roligt.
En vän som jag saknar nu och som jag inte har träffat på extremt länge nu är Lena som oxå bor i Linköping. Ska förhoppningsvis kunna träffa henne nu inom någon veckan hoppas jag! Vi får hitta en lösning mellan alla mina jobbpass <3
Ibland verkligen älskar jag mina kära vänner <3 och önskar att jag hade alla 3 här i vimmerby och inte bara 1 av dom <3