Påskfirande

I år körde vi på ett litet påskfirande hos oss här i Vimmerby. Det blev mycket trevligt och bara kul att ha några av de närmsta här på lite mat och fika :) Riktigt mysigt och bra :D
Här får ni se en bild på dukningen jag gjorde och även en bild på efterrätten som jag gjorde :) Mumsigt värre :D
 
Linnéa Gungårds foto.
Linnéa Gungårds foto.
Hoppas ni alla har haft en riktigt bra påsk så hörs vi! :D

Måste köpa nya snittblommor snart (:

Linnéa Gungårds foto.
Visst är det så fint med blommor! Bara älskar det!
I sommar ska vi fylla hemmet med blommor och äve ute på verandan och balkongen! Längtar tills värmen kommer mer så jag kan plantera lite mer sånt :D

Chiapudding

Försöker lära mig att äta chiapudding. Det är svårt, konstig konsistens men det funkar. Håller på att vänja mig till att försöka börja äta det eftersom att det är bra, nyttigt och inte massa konstiga saker i.
Vi får se hur det går :) Jag får jobba vidare på denna front (Y)
Önska mig lycka till :D
Linnéa Gungårds foto.

Bakning kan vara kul ibland :D

Linnéa Gungårds foto.
Jag börjar gilla att baka, börjar känna att det går bättre och bättre när jag bakar. Börjar känna mig mer bekväm i bakningen, precis som jag redan gör i matlagningen och jag tycker det är så otroligt skönt!
Hoppas det fortsätter så härt!
På bilden ser ni Key lime Pops, Snabb fudge med jordgubbsdekoration samt Mascarponebollar med digestivekex och kokos. MUMS!
MIn favorit blev mascarponebollarna (Y)
P.s: Detta är gjort för ca 3 veckor sedan :)

Påsk och vårfint :D

Igår pyntade jag lite inför påsk och gjorde det även lite vårfint med blommor och sånt :)
Riktigt nöjd med resultatet och tycker det blev en riktigt hemtrevligt utanför dörren :)
Linnéa Gungårds foto.
Linnéa Gungårds foto.
Hoppas ni alla får en fin dag! :D Kram!

Finaste lilla Raja <3

Linnéa Gungårds foto.
Alltså vad jag älskar denna lilla krabaten :D Världens finaste lilla varelse <3
Gammal bild men jag älskar den så mycket, den finns ju även uppsatt i vår hall här hemma <3 Så fin!

Går man och längtar tro?

Rätt nyligen (den 25 Februari) fick ju en av mina närmaste vänner en liten flicka. Och sen innan så har jag en annan kompis som har ett barn som är lite över 2 år. Och man känner väl lite att man börjar smått få en liten längtan efter barn. Jag känner mig på något sätt redo fast ändå så är jag inte redo. Blir man någon gång redo egentligen tro?
Jag älskar att kola på barnkläder (tur jag kan köpa lite då och då till mina älskade gudbarn) och nu har jag även börjat njuta lite av att kolla på barnvagnar. Känns som att när jag fick veta att min närmaste kompis väntade barn, så väcktes det någon slags längtan. Men jag vet att det får vänta ett tag, jag vill gärna ha ett jobb med lite större tjänst först (om det går), Mike ska sluta skolan nästa år och få ett jobb och ha jobbat lite innan det blir något med barn. Men vi får se. Inom några år så vill jag nog ha en lite knobb iallafall! ;)
Vi får se helt enkelt :D

Liverpoolresan :D

Har varit iväg på resa till Liverpool, England mellan den 31/3-3/4. Hade en riktigt bra resa med sambon. Om jag inte har sagt det tidigare så har jag gett detta till Mike i födelsedagspresent, julklapp och årspresent förra året.
Blev en lyckad present så här i efterhand känner jag :)
Tänkte dela med mig av några bilder som jag har lagt upp på instagram. Vill ni följa mig där så heter jag linneagungard :)
Får se om jag kanske kommer att slänga in fler bilder från resan framöver (Y)
 
Linnéa Gungårds foto.
Hotellrummet vi hade i Malmö mellan 30/3-31/3 när vi övernattade för att kunna ta oss över till Kastrup skapligt på morgonen :)
Linnéa Gungårds foto.
När vi väntade åpå flyget i Munchen blev en väldigt kort visit då vårt första flyg va försenat ca 30 minuter (vi skulle haft ca 50 minuter mellan flygen annars) och vi hade efter förseningen oxå ca 10 minuters promenad genom flygplatsen för att ta oss till nästa gate, men vi hann (Y)
Linnéa Gungårds foto.
Hotellet som vi bodde på i Liverpool. Riktigt mysigt hotell och jag är nöjd med mitt val :D
Linnéa Gungårds foto.
Försnack och intervjuv med Glenn Hysén innan matchen (Y)
Linnéa Gungårds foto.
Match mellan Liverpool - Everton som slutade 3-1 till Liverpool :D
Linnéa Gungårds foto.
Mat som jag åt en av dagarna. MUMS!
Linnéa Gungårds foto.
Munkar som vi unnade oss. MUMS är allt jag kan säga! Så extremt färska munkar har jag ALDRIG smakat tidigare! Synd dom inte säljs i Sverige, den med strössel va helt klart n favorit men den med vitt på vå oxå väldigt god :D
Linnéa Gungårds foto.
Intervjud av Roy Evans och David Fairclough, två Liverpool legender som pratade om sin tid i Liverpool och massa annat :)
Linnéa Gungårds foto.
Update från Manchester när vi fick veta att vi hade hamnat i Buisness class fast jag inte hade betalat för det :) Fick vi även sitta på när vi åkte från Frankfurt till Kastrup :) Lyxigt värre (Y) :D
Linnéa Gungårds foto.
Avslutar med en bild från sista flygturen för denna resa. Frankfurt - Kastrup och efter det väntade vi ca 3 timmar på Kastrup innan vi drog oss till Malmö och väntade där ytterliggare 40 minuter innan vi hoppade på nattåget mot Norrköping där vi stannade några timmar för att sova och vid 9 tiden drog vi oss vidare för att dra oss hemåt, kom hem vid 11.50 ca och vid 13.20 drog jag mig till Hultsfred och vid 14.00 började jag ett pass 14.00-16.30 på fritids (Y) Gick bra att jobba fast jag bara sovit typ 3-3,5 timmar på natten :) Så jag va nöjd!
 
Hoppas ni tycker om inlägget så ses vi en annan dag! KRAM!!

NOCCO Skumhare

Har ni smakat denna?
Jag beställde hem 3 stycken för nån vecka sedan och jag har smakat den och jag tycker verkligen den är god. Den luktar precis som skumharegodis och den smakar som det oxå, dom har verkligen lyckats med både lukten och smaken. Skumtomten som dom hade vi jul luktade och smakade väldigt gott men jag kan inte påstå att den luktade eller smakade som skumtomte. Så nu har dom lyckats bättre. :)
Kommer nog köpte fler kan jag säga ;) Får bli att försöka få tag i dom :)
Bildresultat för nocco skumhare