MORS DAG!

Idag är det Mors Dag! Hoppas inte ni har glömt bort era kära mammor, det har i alla fall inte jag! Min älskade mamma få lite ihop plock av produkter som hon tycker om så hoppas att hon uppskatta det sen idag när jag ger henne det :) <3
Hoppas i alla fall att alla mammor där ute får en underbar dag och att ni blir lite uppvaktade! :)

Isor 7 år idag <3

Idag fyller lilla Isor år! Vi ska fira honom lite lätt idag med lite paket och sen ska han få käka lite gott också :) Mums tycker nog han! Han får massa godis och tuggben i present så det lär han älska!!! :) Blir även lite morsdags firande för mormor :) Mysigt!
Ikväll drar jag även till Vimmerby och Michael och ska stanna där till på söndag.
Ha det trevligt i helgen så hörs vi när vi hörs! :)
 

Kivik Rödbeta/Svartavinbär (Y)

Har nu testa Kivik Rödbeta/Svarta vinbär och jag kan säga att den va god :) Hade jag inte blivit testpilot så hade jag aldrig fått för mig att köpa den eftersom det är udda kombination av ingredienser, men nu när jag har testat den så vet jag att jag skulle ångrat mig ;) Den va riktigt god, inte vid första klunken men ju mer man drack, ju godare blev den :) Denna känner jag på mig att jag kan få för mig att köpa igen! :)

Testpilot för Kivik Rödbeta/Svarta vinbär!

För några dagar sedan fick ja mail om att jag hade blivit utvald till att bli testpilot för en ny kiviksdryck. Denna ska bli mycket intressant att testa, hoppas den faller mig i smaken :)

Testpilot för Purina DeliBakie!

Blev för ett tag sedan utvald till att bli testpilot för nya Purina DeliBak genom Smartson.se.  Isor älskade dom och slukade dom direkt, så dom kommer verkligen köpas igen om man säger så!  

Jobb, dop och Norrköping!

Hejsan alla läsare, ser att ni är några stycken som fortfarande tittar in här då och då fast att jag uppdaterar lite dåligt ^^ Har inte riktigt haft något speciellt att skriva om så då tänkte jag att jag lika gärna kunde strunta i att skriva :)
 
För bara ca 40 minuter sedan kom jag hem från ett jobbpass mellan 14.30.22.00. Riktigt skönt att sitta i sägen nu och slappna av i kroppen! Så trött i benen som jag är idag har jag nog inte varit på länge tror jag! Va på dop i Kalmar i går för lilla William (mitt kusinbarn) och körde då hela vägen till Kalmar från Målilla samt från Kalmar till Oskarshamn, vi stannade till på MC´Donalds där och köpte med oss lite hamburgare att äta i bilen hem, klockan va ca 19.30 då så va dags att äta lite innan sängdags senare på kvällen :) Blev i alla fall ett fint och mysigt dop, lilla William va hur lugn som helst och gnydde bara till lite när han fick vatten på huvudet, så duktig lillkillen va! :) Fotade massa och fick en del bra bilder, satt med Venessa i knät samtidigt som jag fotograferade så va lite svårt att lyckas rikta kameran rätt men lyckades göra det ett fler tal gånger i alla fall så en del bilder blev det åtminstone och det är huvudsaken, lite dåliga bilder får man alltid!  
Dopet hölls i Kalmars Slottskyrka. Riktigt mysig liten kyrka och fin va den oxå! :)
 
Idag har jag som sagt jobbat, tiden flöt på lite segt till och fram men det gick. Hittade lite saker att sysselsätta mig med och då flöt tiden på lite mer. Är ännu inte så jättemycket folk ute på söndagarna så dom är rätt lugna, speciellt på kvällarna, då har dom flesta redan åkt förbi tror jag!
I förra veckan så va ju jag och Mike i Norrköping. Gick hur bra som helst att köra dit, inga problem som tur va och vi hittade och körde rätt på första försöket och det tycker jag vi borde få medalj för ;) I Norrköping blev det grillkväll på fredagskvällen tillsammans med bröderna med respektive och barn, mycket trevligt!
På lördagen blev et en tur ut till Ingelsta och Biltema för att köp en cykel till Mike, vi fick med oss en cykel hem och just nu står den i vardagsrummet och väntas att få packas upp och plockas ihop och sedan testköras! Vid 13 tiden blev det ett kortare besök hemma hos Lasse och Gunilla men lite fika och prat innan jag vid 15 skulle in till stan för att träffa min saknade praktikkompis Fern från Stadium där jag hade praktik 2012 i 2 veckor. Va så himla kul att träffas och prata om både nya och gamla minnen! Måste träffas snart igen har vi bestämt och vi har pratat om att hon och hennes pojkvän/sambo ska komma ner till Vimmerby i sommar så vi får hoppas att vi lyckas klämma in det :) Sen på kvällen mötte Mike och Monica upp mig på stan efter att jag hade träffat Fern och vi köpte med oss mat hem, Mike tog pizza och jag och Monica tog lövbit.
På söndagen tog vi bilen till Söderköping för en spontantripp till Dollarstore. Vi hittade en hel del och packade bilen med grejer! Sedan blev det en stund på stan för min del innan jag sedan begav mig bort till Emma för att umgås med henne och barnen medans grabbarna va på fotbollsmatch mellan Norrköping och Åtvidaberg. En trevlig stund med lite prat blev det iallafall och det är aldrig fel. När vi sedan skulle hem på kvällen så tog vi en sväng in på Kvantum Klockarstorpet och handlade lite och köpte även en liten korv som förtäring på vägen. Bilen va fylld med matkasse, väskor, cykel och massa annat men allt fick plats, tur att jag har stor bil ;)
Nu ska jag försöka varva ner lite framför ett avsnitt av The OC och sen blir det sova för då blir det upp med tuppen vid 5.30 imon för att jobba morgon! Hoppas allt flyter på då som det ska!