En liten hemlighet som släppts.. <3

För ett tag sedan släppte vi bomben. Vi ska flytta ihop. Jag och Michael, jag och min älskade fästman (fy va gamla vi låter XD) <3
Den 1 Februari kommer vi att få tillgång till lägenheten, troligen innan om vi har tur vilket vi verkligen hoppas på! Vore superkul om vi kunde få den i mitten av januari och har tid på oss att fixa i ordning i stort sett allt i lugn och ro utan stress och bök.. Men vi får se hur det går med det.
Den lägenheten som vi har lyckats få tag i är i alla fall jättefin, en 3:a på 75kvm på andra våningen med en liten veranda på framsidan vid ingången och sen en stor balkong på baksidan. Egen tvättmaskin och torktumlare och stort badrum, stort förråd och sedan mycket mer yta rent allmänt i lägenheten. Ska bli så kul när man får börja fixa och pyssla i den och göra den till våran liksom. Längtar men ändå har det på något sätt inte fastnat i mitt huvud att vi nästa år ska bli sambos.<3 Tar väl sin lilla tid kan man väl säga.

Utvald testpilot! :)

Blivit utvald till att testa Naked Juice Smoothie. Ska bli väldigt intressant då jag verkligen velat testa dom ett tag men varit för snål då dom är lite dyra :) Ska i alla fall bli väldigt kul :)
 
Gratis Naked Juice smoothie (tespilot)