Söndag!!

Hej!
Idag är det söndag och i helgen har man varit i Norrköping med älsklingen och umgåtts med massa härligt folk :D
 
I fredags va det bara jag som åkte till Norrköping efter skolan, eftersom att Mike hade åkt på torsdagskvällen :) Han va redan i kalmar med klassen så han passade på att åka vidare, han sparade ju lite pengar på så sätt :P Sen på fredagen när jag hade kommit fram (efter att ha åkt ersättningsbuss i en vanlig tråkigt KLT buss) blev det snabba ryck hemma hos Mikes mamma och hennes sambo då vi skulle iväg till halv 6. Vi skulle på en talang inspelning på Stadium Arena och det va grymt :D Sjukt bra!! Men så himla synd att man inte får sprida någon information :P Men inspelningen va bra iallafall :P Robert Aschberg och Tobias Karlsson dansade till "What does the fox say?" i en av de små pauserna som det blev då och då :P Redigt underhållande!!!
 
I lördags (igår) blev det en sväng till affären för att hämta tårta och handla lite annat. Vi 14 vankades det kalas för kära Monica som fyllde år i Onsdags :) Blev en bra eftermiddag med överraskningar för henne och fika :) Blev sedan bestämt att jag och Mike skulle med till Ante och Emma på kvällen och umgås :) Monica och Isak skulle inte var hemma då en av hennes presenter va biljetter till Stiftelsen som va samma kväll :) Så vi åkte till Ektorp, vi köpte med oss pizza/räksallad/kebab och mumsade på framför Doctor Mc Stuffins (barnprogram på Disney Junior) som Theo kollar på innan han ska sova :) Efter Theo hade somnat så spelade vi lite Mario Party :P Va roligt men knepigt då jag aldrig har spelat det tidigare :P
Sen fick vi skjuts hem från Ante och Emma och satte oss då framför tv och väntade på att Monica och Isak skulle komma hem och berätta hur det va :)
 
Idag har det inte hänt så mycket :)
Har mest slappat, packat och tagit det lugnt ;)
Käkade lite mat innan vi fick skjuts till stationen, och sen satt vi i Linköping 1 timme.. Sen blev det ersättningsbuss till Rimforsa och sen blev det tåg därifrån. Hade även sällskap av Lena (klasskamrat) hela vägen från Linköping :)
När vi kom hem stänge vi på LOSt och käkade chips! Mumsigt slut på söndag :P
 
Nu kollar älsklingen på Café Bärs och jag sitter som sagt här :) Ska väl ta och slänga mig i soffan brevid honom och mysa lite innan vi ska sova :P
Så ha det så bra så hörs vi :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback