Harry Potter utställning #5

 
 

Bildlöst inlägg!

Hejsan alla!
Sitter just nu vid min nya dator och testar den lite för att se om det är någon dator som jag kan tänka mig att behålla. Har känt mig lite osäker nu några dagar så vet inte om jag kanske ska lämna tillbaka den och be dem att få pengarna tillbaka istället. Ska testa runt på olika sidor och se om jag kan känna mig mer nöjd än vad jag varit tidigare i veckan..
Igår var jag i Målilla för att träffa släkt från Oskarshamn och Stockholm :) Blev en mysig dag med prat om gamla minnen och sånt där :)
 
Idag har jag varit ute och gått lite på stan, köpte en kylskåpstermometer till mamma och pappa som dem bad mig att göra samt så har jag hämtat mina linser som hade kommit hem, hade synundersökning i Onsdags och dem hade redan kommit hem! Snabb leverans! :) Sen gick jag även in på Lindex, hittade en 3/4 tröja, en t-shirt och Bh samt trosor. Fick allt detta för 306:- så det tyckte jag var bra pris! :) Sparande en hel del eftersom jag fick 25:- på köpet samt avdrag på 30:- för en fläck på bh:n :) Gillar när det blir billigare, går inte fläcken bort i tvätten så är det inte så farligt eftersom det inte är något som syns utåt under ens kläder :)
 
Men nu ska jag väl som sagt kolla runt med datorn och sen slappa lite, får se vad jag orkar mig på att göra nu medans älsklingen är i skolan och på föreläsning!
 
Ha det bra så hörs vi!

Nytt, nytt, massa nytt!

Heej! :)
Igår va det en väldigt jobbig dag då jag inte mådde 100% bra, blev ändå Västervik med min käka mamma eftersom det var bestämt. Vi åkte från Västervik med massa matvaror, massa hälsoartiklar, nya skor till mamma, ny dator till mig och även lite mat och fika i magen! En rolig dag med massa in och ut hoppande i bilen, vi hade föredragit att sitta i bilen då det istort sätt va skyfall hela dagen men det gick :) Nöjd med dagen både jag och mamma! :)
Denna dator blev det iallfall som jag fick med mig hem :) Nöjd än så länge men inte startat den men det kommer det oxå! Kommer bättre bilder på den längre fram! :)
Idag mår jag fortfarande inte så bra men jag mår bättre än igår och det är huvudsaken! :) Har ingen feber så jag kan vara ut och det har jag varit idag oxå! Tog mig en sväng ner på stan förut kring 10 när Mike ändå var i skolan. Svängde förbi Synsam och beställde en undersöningstid för linser tills imon, köpte en ny Softshell jacka nu till hösten då den jag har är förliten samt det var bra pris på den och gick även in på Konsum för att hämta ut ett paket åt Mike samt handla lite små som vi hade tittat på i deras reklamblad :) Så nu är det gjort och jag kom hem till Mike ungefär strax innan 11. Då var Mike redan hemma och han passade då på att skrämma mig när jag öppnade dörren.. Det är väl inte den bästa egenskapen med honom (att han gillas att skrämmas) men jag älskar honom ändå ;) <3
 
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir väl att ta det lugnt då jag inte mår så bra och Mike mår lite smått dålig p.g.a han troligen har ätit laktos.. Usch!

Harry Potter utställning #4

 

Nya produkter till ansiktet!

När jag va i Målilla senast så svängde vi in på Willy:s i Hultsfred innan jag tog bussen upp till Vimmerby. Där hade det ett väldigt bra pris på produkter från Neutrogena, 3 för 2. Så jag köpte med mig en ansiktskrubb som jag har haft jättelänge och sen även en ny ansiktskrubb och en ny kräm från deras nya serie med Pink Grapefruit. Har aldrig testat dessa så det ska bli grymt kul att testa sen när den jag använder just nu är slut! :) Dom luktar hur gott som helst, en söt god doft som man bara vill lukta och lukta på! Längtar efter att få testa den!
 

Harry Potter Shopping!

När vi hade varit på utsällningen så måste man ju självklart även handla lite grejer och få med sig som minne hem till Småland :) Mycket intressant fanns det men dyrt va vissa saker tyvärr :/ Tråkigt men handlade ju lite iallafall, handlade för strax över 900:- så det räckte gott och väl XD Men man får ju bara uppleva detta en gång i livet så då passade jag på att "shoppa loss" ;) Nöjd med allt iallafall, får se om jag vågar mig på att smaka godiset någon gång i framtiden, måste nog göra det innan "bäst före datumet" iallafall!
 

Ny väska

Hejsan alla!
Nu är jag i Målilla och är hemma här till Lördag och sen blir det att dra sig upp till Vimmerby igen :) Så mysigt!
Idag ska jag en sväng till arbetsförmedlingen för att gå på ett möte med min handläggare och gå igenom lite saker. Blir väl kanske att man stannar till på Family House sen när man ändå är i Hultsfred, inte så ofta man är i Hultsfred längre känns det som :P Sen blir det nog hem och ta det lugnt, käka lite mat och kanske en promenad eller städa i ordning på rummet, vi får se vad jag känner för! :)
 
Senare idag kommer min morbror hit för att jag ska hjälpa honom att fixa hans CV till det lite bättre och sen även hjälpa honom att söka lite jobb :) Hans CV är inte det bästa just nu så ska hjälpa honom med att få i ordning på det och få in lite mer information som kan vara bra att ha med och visa för den kanske kommande arbetsgivaren :)
 
Nu har jag tänkt att jag skulle ta och gå ner och duscha för att sedan äta frukost :) Vid 10.30 ska jag som sagt vara i Hultsfred på möte med handläggaren, hoppas det går bra och att jag får ut något bra ifrån det!
 
Tänkte även nämna att jag igår beställde en väska som kommer att komma till Vimmerby nästa vecka, ska bli kul att äga en snygg enkel ryggsäck :) Mycket smidigt att ha ibland kan jag tycka när man bara ska ha lite mindre mängd av grejer! :)
Denna snyggingen blev det! Kanske kan skriva en recension på den sen när jag fått hem den och även använt den lite :) Den finns på jfr.se för 199:- :)

Harry Potter utställning #3

 

Tips på hårinpackning!

För ett tag sedan så va jag i Västervik och handlade, vet inte om jag nämnde det här ;) Men när jag va där hittade jag iallafall Gunys hårinpakning, har letat som en galning efter dessa men aldrig hittat dem! Så jag blev jätteglad så köpte 2 stycken (en att ha hemma i Målilla och en att ha här i Vimmerby hos Mike). Köpte då i doften jordgubb. Nu förra veckan var jag inne på ÖB i Vimmerby och fick då se att de hade dem inne i laget! Blev ännu en gång glad och köpte denna gång en till, men nu blev det en med doften vanilj och fläder :) Båda luktar sjukt gott och jag har precis börjat testa den med jordgubb, den luktar gott och känns verkligen sjutk bra i håret!
REKOMENDERAR!

Underwear-wanites from HM

 

Harry Potter utställning #2

 

I Want This!!

Om det är något som jag just nu verkligen vill ha så är det ett par Nike Air Force One Low. Skulle verkligen göra vad som helst för att kunna PROVA dom! Är det någon som råkar veta någon butik som eventuellt säljer dessa så man slipper beställa hem och sedan skicka tillbaka för att man inte är nöjd? :) Jag känner verkligen att jag vill unna mig ett par sånna extremt snygga skor! De är grymt snygga och ser så grymt sköna ut oxå!
Måste verkligen snart ta mig pengar till att köpa dessa, får nog ta och göra det vid nästa lön! Jag har pengar redan nu men känner att jag kan vänta tills nästa lön, då känns det inte lika jobbigt för då vet jag att jag har fått in lite mer pengar liksom :)
Detta är något som jag ska önska mig i julklapp om jag inte tar mig i kragen och köper dem innan! Kostar lite men hoppas ju att det är värt priset!
 

Regnig onsdag

Hejsan alla!
 
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen (ja, jag är typ inneboende här just nu, vi har inte flyttat ihop!) och gör inte så mycket. Lyssnar på musik och slappar, börjar även bli lite smått hungrig så funderar på att ta mig något litet. Vet inte när älsklingen kommer hem från skolan så vet inte när vi kan göra någon mat heller så kan dröja flera timmar till innan han kommer hem och då kommer jag typ dö av hunger eftersom att vi då även måste tillaga maten innan vi kan äta.. Jobbiga vuxenproblem här vet ni! :) Men iallafall! Har inte latat mig hela tiden utan har ätit frukost med älsklingen innan han gick till skolan och sen blev det att bädda sängen, dammsuga och även moppa hela lägenheten så nu är det gjort. Har även gjort mina fötter, väldigt skönt måste dock klippa naglarna sen för det glömde jag men det orkar jag inte göra just nu då jag har strumpor på mig och så :P
 
Funderar på om jag skulle springa ut med soporna nu när det ÄNTLIGEN är uppehåll efter att ha regnat bokstavligen hela morgonen och förmiddagen fram till för bara en liten stund sedan! Så det ska göras så snart jag skrivit klart detta, hoppas det inte hinner börja regna igen bara! Annars händer det väl inte så mycket, va i Målilla i måndags och umgick med mamma, mormor och även farmor. Mysigt va det och sen fick jag lite småsaker handlat på Willy:s innan man drog till Vimmerby och Mike igen! :)
I måndags stog även älsklingen och jag på kvällen och kollade vad som behövdes handla. Mamma kommer på Tordag för att umgås med mig när älsklingen är i Kalmar hela dagen och vi ska då käka ihop, slänga skräp, kolla i affärer samt storhandla rejält. Det behövs fylla på lite nu så kul hon kunde hjälpa till nu i veckan så får vi det gjort! :)
Igår träffade jag även en kompis som jag inte har träffat sen studenten, saknat henne så va riktigt kul att träffas och ta en fika samt shoppa lite. Hittade mig ett par "fake converse" för endast 50:- på skolkällan outlet här i Vimmerby. Tyckte det va ett överkomligt pris så dom fick följa med mig hem! Innan jag träffade henne på stan bakade jag chokladbollar här hemma till älsklingen, glad som vanligt blev han! :)
Men nu ska jag inte skriva mer utan nu ska jag:
* Slänga sopor
* Käka något litet
* Kolla runt på YouTube och lite
* Komma på vad vi ska äta idag
* Slappa!
HEJDÅ!

Harry Potter utställning #1

Den 21 Augusti åkte jag och älsklingen till Norrköping för att spendera helgen där med dop, kvällsmys och självklart den mycket omtalade Harry Potter utställningen! Kändes verkligen så underbart att jag fick chansen till att gå på den! Helt otroligt! Så nöjd med allt och är så himla glad över att man fick ta bilder och sånt, ofta som det är förbjudet och det är inte speciellt kul! :( Man vill ju föreviga sina minne liksom! Men här kommer det iallafall lite bilder från när vi va där :)
NJUUUUUT!!

Miltons Dop!

Den 24 Augusti var jag och älsklingen på dop utanför Norrköping i Jonsbergs Kyrka. Dop för lilla Milton, son till Mikes "halvsyster" Sara och hennes pojkvän Anton! :) Så himla gullig liten pojke! :) Blev iallafall en mysig tillställning med supergod fika efteråt! Stort tack för att vi fick komma! :)