Mickey Mouse

Linnéa Gungårds foto.

STRONGER

  Dessa är så snygga!
Dom är dock tyvärr dyra och kostar 649:- vilket är inte surt :(
Dock jag har en tanke.. Jag håller ju på och försöker att gå ner i vikt. Så tanken är helt enkelt att jag ska unna mig ett par sånna här när jag har gått ner ett visst antal kilo. Hur många kilo har jag dock inte kommit fram till ännu. Kan bli 5 kilo eller mer. Jag vet inte än, vi får se helt enkelt.
Har ju haft lite svackor senaste tiden och gått upp i vikt istället så jag har varit lite nere över det kan man säga. Men nu ska jag fortsätta kämpa och hoppas att jag kommer tillbaka och hoppas att jag lyckas hålla det och gå ner i vikt igen. Känner jag behöver det för att jag ska orka fortsätta, jag måste se lite resultat liksom..
 
Men nu ska vi fortsätta kämpa så hörs vi (Y)
                         AlohaFiji

Vad jag har saknat att cykla! :D

Linnéa Gungårds foto.
Jag har verkligen saknat att cykla. Förra veckan tog jag mig utan på årets första cykeltur och det gick verkligen bra fast att jag inte har en superbra cykel ;) Men det va så skönt, har struntat i att gå ner med cykeln till förådet så nu står den lättillgänglig och jag kan cykla när jag känner för det :) Annars blir det nog att man många gånger skippar det bara för att den är krånglig att ta upp och allt. Så nu har jag gjort det lättare för mig själv att hålla igång träningen :)
 
:D

Doftljus :D

Linnéa Gungårds foto.
MIN DROG HELT KLART!

LOVE IT :D

Allså är så nöjd med denna outfit jag hade för några dagar sedan, riktigt svårt att få bild på den men gjorde ett tappert försök med att föreviga den iallafall.
Boots från Din Sko, Tightsbyxor från Cubus och tröja från Carlings :D Så skönt och om jag får säga det själv så tycker jag det ser riktigt snyggt ut :D <3

Julen varar enda fram till påska eller vad säger man?

Den här julstjärnan är jag så otroligt stolt över! Jag köpte den i November och den är fortfarande så här fin! Bilden är inte tagen idag utan detta är ett inlägg som jag gjort i förväg. Bilden är väl kanske 1 vecka gammal men den är så fin :D Får se om den står kvar till påsk, för mig får den gärna stå kvar till sommaren om den vill det! Älskar den :D
 
 

Gratissaker är alltid bra :D

 Här har ni en liten bild på massa olika saker som jag och Mike fick när vi va på Andra Chansen i Linköping förra vecka. Gratis är verjkligen goitt, synd bara att jag inte kan äta godiset vi fick. Har ju slutat äta godis och har inte gjort det sedan April förra året. Riktigt stolt (Y) :D Har alltid haft ett problem med det tidigare men nu är det faktiskt inte så svårt att hålla mig borta från det, fast att Mike sitter och äter sånt bredvid mig så är det inte jobbigt :) Visst finns det undantag men oftast är det inga problem :)
Linnéa Gungårds foto.

Plankan och squats

I december började jag med att göra plankan och squats så ofta jag orkade. Har gått rätt så bra och jag har nu hållt på till och från, kan någon gång uppdatera er med en bild på allt jag gjort men det tar vi någon annan gång när jag känner jag orkar ;)
Linnéa Gungårds foto.
Här är en bild från i December, precis i början när jag höll på. Med tiden har jag uökat och till och med lyckas med plankan 2 minuter några gånger och även 2 minuter och 30 sekunder så jag är superstolt över mig själv! :D <3
Kommer fortsätta med detta ett tag och sen får vi se hur det blir ;P

Andra Chansen 2017

I lördags var Mike och jag på Andra Chansen tävlingen för Melodifestivalen i Linköping. Var en rätt så trevlig upplevelse och det va bra framträdande och allt. Kul att komma iväg bara Mike och jag med :)
 
Får se om jag nån gång lägger upp några bilder :)
Linnéa Gungårds foto.

Snittblommor <3

Linnéa Gungårds foto.
Snittblommor är nog bland det bästa man kan ha i ett hem :D Älskar det!

Breakfast 😍

Linnéa Gungårds foto.
Skönt med en god frukost på min HELT lediga dag :D Semleyoghurt med kakao och hallon granola, ett glas apelsinjuice och 2 mackor med prästost och lite aromatkrydda! Mums är väl allt jag kan säga!
Samt vet inte när jag senast hade en dag jag knappt har något att göra, blir slapp idag och göra lite enkla ärenden i Vimmerby men annars helt ledig och ensam tills Mike kommer hem till 18.20 :D

Här kommer en STOR HISS!!

Linnéa Gungårds foto.
Fick denna ansiktsmask i julklapp av Monica och Isak (Mikes mamma och hennes sambo) och jag bara älskade den! Hade önskat mig den för hade hört bra saker om den på youtube och jag ångrar verkligen inte att jag önskade mig den! Nu är burken till och med snart slut så det är dags att köpa nytt!
Burken är hur fin som helst och sen känns den så himla lyxifg eftersom det är en glasburk! Lägga på den med en foundationsborste för att få ett jämt laget är så otroligt skönt :D Bästa masken helt klart! Kommer verkligen fortsätta att köpa denna :D
Som ni ser så kommer den från The Body Shop och den kostar 199:-, kanske låter mycket men det är otroligt bra och skön att ha på huden så den är värd pengarna enligt mig!