Saker man skulle vilja ha :)

Här har ni lite små saker som jag gärna skulle vilja ha :) Ma får väl se om man nån gång tar sig råd och köper det :)
 
 

En bra helg!

Hejsan alla goa och glada! Hoppas att ni alla har haft en bra helg!
Helgen har dragit förbi och hela helgen har varit bra :)
 
I fredags var jag på besök hos min kära högstadievän Fredrica och hennes lilla son William. Vi pratade en massa, umgicks, gav William paket då han har flytt 1 år nu i Januari, tänk va tiden går fort! Och så stor han hade blivit! :)
Efter det mötte jag upp Michael vis Supermarket efter att han hade jobbat ett pass, där köpte vi med oss lite saker som vi skulle äta under kvällen och som vi skulle ha till mat. Sen gick vi hem till lägenheten, stekte oss lite färska hamburgare och satte oss och bara tog det lugnt.
 
På lördagen hände det lite mer. Då va det städning som stod på schemat eftersom vi inte har kunnat städa ordetligt eftersom att det har varit så mycket kartonger överrallt i hela lägenheten så det har bara känts så onödigt att städa. Men nu va det dags och det flöt på bra kan jag säga. Vi fick mycket gjort och kändes skönt efteråt.
Vid ca 19.30 fick vi besök av 3 av Michaels gamla klasskompisar från när han läste tilll förskolelärare förra året, vi hade lite mellokväll tillsammans och hade det trevligt. Efter att mello var slut och dom hade gått hem satte vi oss framför tvn igen och kollade några avsnitt av serien CHUCK :) Bättre serie än vad jag hade trott, jag är fast! Synd att vi är på sista säsongen nu!!!
 
Idag har det oxå hänt en del. Vi hade mamma och pappa på besök. Vi fick upp en hylla i köket där vi ska ha lite kokböcker, vi fixade med lite olika sladdare och grejer, satte upp lite tavlor, en klocka och några tavelhyllor. Riktigt nöjd med allt, TACK <3 Vi fixade även mat tillsammans och det blev ungspannkaka, mums! :) Lite skräp fick vi slängt oxå jag och mamma och sen blev det oxå en fika. Sen var det dags för dom att dra hem. Efter det har det inte hänt så mycket, har satt upp en tavla på väggen, vi fixade oss lite mat på kvällen och sen har vi även kollat på Fear Of Walking Dead, serien är bra men som Mike sa, det känns som att man skulle sett denna serien innan man såg THe Walking Dead, och det är ju lite svårt eftersom att Fear Of Walking Dead började sändas långt efter The Walking Dead. 
Nu väntar vi på att The Walking Dead ska börja igen efter ett uppehåll på några månader, USA har ju sånna där "Midseason break" i sina serier och vi i sverige som inte har sånt blir ju oxå tyvärr drabbade av detta. Men ikväll vid 22 är det dags!! :D LÄNGTAT!!!
Men nu ska jag ta och vara lite social med min sambo innan det börjar på tvn. Imon börjar sportlovet och då testar vi på att jobba 8-16.30 på fritids, kommer bli kul och intressant :D
 
Ha det så bra så hörs vi nästa gång! :D

När man inte kan sova!

Hejsan folket!
Ett litet sent inlägg så här på natten eller ska vi kalla det ett tidigt inlägg på morgonen? ;)
I alla fall, jag kan inte sova så jag kollar runt på Youtube och lyssnar på musik emellanåt. :)
Fungerar ju bra det också men måste försöka mig på att sova efter att jag har skrivit det här lilla inlägget :)
 
Idag hände en stor grej! Idag bar jag ner dom sista kartongerna ner i källaren så nu finns det inte några kartonger kvar uppe i lägenheten, eller jo en.. Men den är full med kokböcker och bakböcker men den kommer att tömmas i helgen om allt går som det är tänkt! (Y) Och vi har också märkt att det är lite mer saker som vi kommer att behöva köpa från IKEA, så vi får väl se när vi får möjlighet att åka dit igen, pengarna finns men det handlar om att tiden till att åka ska finns, måste även till Västervik inom en snar framtid så det är mycket just nu som ska hinnas med kan man säga! :) Men vi får ta det som det kommer helt enkelt, någon stans ska vi säkert kunna trycka in några bilturer! :)
 
Idag har varit hyffsat lugnt ändå. Fixade och trixade i lägenheten, handlade lite smått på COOP och fick en promenad på köpet, plockade ner massa kartonger och grejer ner i källaren. Riktigt nöjd över att jag fick bort dom grejerna på morgonen! Så himla skönt att kunna röra sig ordentligt i lägenheten utan att behöva klättra över lådor och skräp! Nu är det bara städning av hela lägenheten som behövs göras, inte lätt att städa när det är massa kartonger överallt och så känns det rätt så onödigt att städa när det ändå rivs runt lådor med damm och sånt. Då är det bättre att vänta tills alla sakerna är borta (som nu) så man kan städa lätt och smidigt! Så det är lite av vad som vi kommer att få ägna helgen åt, STÄDA hela lägenheten XD Låter inte så kul men måste dammsuga, moppa och ev torka runt lite smått :)
 
Igår satte jag upp en del tavlor på väggarna, tidningsstället och lite sånt där :) Så nu ekar det mindre, men ekar ändå fortfarande i sovrummet så får se vad vi kan göra för att minska ekandet, det går säkert att fixa på något sätt :)
 
Men nu ska jag ta och försöka mig på att sova för nu börjar det äntligen komma lite trötthet här hos mig :)
Ha det så bra allihop tills vi hörs nästa gång :)

Alla hjärtans dag!

Flytten går framåt, vi har fått upp DVD-hyllor och sänk i lägenheten som inhandlades i lördags förra veckan, mycket mycket nöjd med resultatet kan jag säga! Mycket fint :D Fortfarande en del att göra men det börjar ta sig i alla fall! Idag blir det att plocka ännu mer i lägenheten och försöka att få upp lite saker på väggarna! Inte lyckats sätta upp mycket sådant ännu så nu är det dags! :) Längtar tills allt är klart och man bara kan vara liksom :)
Här ser ni skänken vi inskaffat, så fin och praktisk!! :D
 
Idag är det alla hjärtans dag som säkert ingen har missat ;) En mysig dag att visa lite extra uppskattning till sina nära och kära. En liten fin dag helt enkelt :) Idag får jag dessvärre inte träffa min älskade sambo (ännu inte van vid den termen) eftersom han varit i Malmö och kommer hem när jag redan åkt till jobbet. Men imon ses i <3 Och vi har redan firat alla hjärtans dag i torsdags så gör inget <3
 
Men nu ska jag byta om och dra till affären när dom öppnat och sen blir det att fixa saker i lägenheten som sagt :) Hoppas på en effektiv dag där allt går min väg (Y)