Regnig onsdag

Hejsan alla!
 
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen (ja, jag är typ inneboende här just nu, vi har inte flyttat ihop!) och gör inte så mycket. Lyssnar på musik och slappar, börjar även bli lite smått hungrig så funderar på att ta mig något litet. Vet inte när älsklingen kommer hem från skolan så vet inte när vi kan göra någon mat heller så kan dröja flera timmar till innan han kommer hem och då kommer jag typ dö av hunger eftersom att vi då även måste tillaga maten innan vi kan äta.. Jobbiga vuxenproblem här vet ni! :) Men iallafall! Har inte latat mig hela tiden utan har ätit frukost med älsklingen innan han gick till skolan och sen blev det att bädda sängen, dammsuga och även moppa hela lägenheten så nu är det gjort. Har även gjort mina fötter, väldigt skönt måste dock klippa naglarna sen för det glömde jag men det orkar jag inte göra just nu då jag har strumpor på mig och så :P
 
Funderar på om jag skulle springa ut med soporna nu när det ÄNTLIGEN är uppehåll efter att ha regnat bokstavligen hela morgonen och förmiddagen fram till för bara en liten stund sedan! Så det ska göras så snart jag skrivit klart detta, hoppas det inte hinner börja regna igen bara! Annars händer det väl inte så mycket, va i Målilla i måndags och umgick med mamma, mormor och även farmor. Mysigt va det och sen fick jag lite småsaker handlat på Willy:s innan man drog till Vimmerby och Mike igen! :)
I måndags stog även älsklingen och jag på kvällen och kollade vad som behövdes handla. Mamma kommer på Tordag för att umgås med mig när älsklingen är i Kalmar hela dagen och vi ska då käka ihop, slänga skräp, kolla i affärer samt storhandla rejält. Det behövs fylla på lite nu så kul hon kunde hjälpa till nu i veckan så får vi det gjort! :)
Igår träffade jag även en kompis som jag inte har träffat sen studenten, saknat henne så va riktigt kul att träffas och ta en fika samt shoppa lite. Hittade mig ett par "fake converse" för endast 50:- på skolkällan outlet här i Vimmerby. Tyckte det va ett överkomligt pris så dom fick följa med mig hem! Innan jag träffade henne på stan bakade jag chokladbollar här hemma till älsklingen, glad som vanligt blev han! :)
Men nu ska jag inte skriva mer utan nu ska jag:
* Slänga sopor
* Käka något litet
* Kolla runt på YouTube och lite
* Komma på vad vi ska äta idag
* Slappa!
HEJDÅ!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback