Nu är flytten avklarad!

Jaha, då sitter man här igen! Flytten är gjord men kaoset återstår. Just nu är det massa kartonger kvar att packa upp, är inte mycket vi kan packa upp för kommer en målare måndag och tisdag och kanske onsdag, för att fixa skåpsluckorna i köket för dom är slitna, skönt att få det fixat nu redan i början :) Tråkiga är ju att lådorna med alla grejerna får ju stå i några dagar till innan grejerna kommer upp i skåpen där dom ska vara. VI har fått i ordning en del men är fortfarande mycket kvar, men är nöjd med att vi ändå fått in tv och datorn på plats och kopplat in allt.
 
På måndag (imon) kommer en elektriker och ska fixa med bredband och tv så ska bli skönt att få sådant installerat så man kan kolla på lite annat än serier/filmer :)
 
Lägenheten är verkligen bra, lite små saker här och där men det är det ju alltid hur man gör beter sig så hittar man ju alltid saker som måste fixas känns det som.. Men är i alla fall hur nöjd som helt och längtar sjuukt mycket efter att få leva normalt där, gå normalt och inte tänka att man har något att plocka upp, utan bara vara. Göra det som känns akut för stunden och sen dra igång ingen! Det ska bli kul :D
Dom är första dagarna blir det mycket köpemat, vi har inte packat upp stekpannor/grytor så svårt att förbereda något sådant. Vi har även problem med ugnen då den inte är städad, så vi kan inte använd den förens den har blivit lagad eller så innan vi kan börja laga mat på riktigt.
Dessa vackra tulpaner är första levande blommorna i lägenheten och vi fick dom av mamma och pappa <3
Hur vackra som helst och när allt är i ordning där i lägenheten så ska jag köpa lite växter och snittblommor för att ha i lägenheten och få in lite färg och fina och mysiga dofter!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback